©Shutterstock
©Shutterstock

Kuzmin igra oštro, Sadkov u promenljivoj formi

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.05.20. | 10:52

I danas na programu pregršt stonoteniskih mečeva

Moskovska liga Pro i danas zauzima visoko mesto među ljubiteljima sportskog klađenja. Pingpong je bio izbor za mnoge tokom pandemije koronavirusa koja je obavila svet, pošto je sticajem okolnosti bio jedan od retkih sportova koji su nastavili da se igraju. Većina turnira ionako nema gledaoce, tako da nije bilo problema da se navijači udalje od objekata.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Izabrane vesti

Moskovska liga Pro, Setka kup i češka TT Star serija, dakle, nemaju brige oko nedostatka navijača, jer tradicionalno učesnici igraju pred zvaničnikom meča. Iza njih je kamera za emitovanje mečeva i to je otprilike sve što im je potrebno za igranje.

Akcenat danas bacamo na okršaj Andreja Sadkova i Sergeja Kuzmina (12.00). Kuzmin odnedavno igra oštro, a danas će pokušati da produži seriju dobrih igara. Kuzmin ulazi u taj dan sa pobedama u osam od poslednjih devet mečeva, za rekordnih 8:1. Pobednik je u sva svoja prethodna tri meča, od kojih je jedan bio u direktnim setovima, a ostala dva je slavio sa 3-1.


U jednoj od njegovih pobeda, Kuzminu je bio potreban dodatni set da bi slavio protiv Andreja Sadkova. Međutim, nije bilo ni blizu, Kuzmin je u petom setu pobegao rezultatom 11-6. Dva finalna seta osvojio je kombinovanim rezultatom 22-13 protiv Sadkova. Kuzmin je pobedio Sadkova u tri od prethodna četiri susreta, i to po setovima 3-0, 3-2, 3-2. je 6-3 nad Sadkovom u prethodnih devet susreta.

Sadkov u duel ulazi u promenljivoj formi. U pet od prethodnih deset mečeva ima gubitke, za rekordnih 5-5. Tri od tih pobeda Sadkov je ostvario protiv istog protivnika, Dmitrija Basmanova. Basmanov je 5-10 u svojih prethodnih 15 mečeva, tako da je Sadkov mogao da se izbori sa inferiornim neprijateljem u tim dvobojima.


RANG LISTA NAJBOLJIH STONOTENISERA RUSIJE:


Foto: Shutterstock


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara