(© Star sport)
(© Star sport)

Proleter ostao bez trenera pred gostovanje Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 16:10

Žigić se rastao sa novosadskim klubom

Proleter će završne duele u superligaškoj trci dočekati bez dosadašnjeg trenera na čelu s obzirom na to da je Branko Žigić podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Mladi strateg redove novosadskog kluba napustio je posle nešto više od godinu i po dana na trenerskoj klupi Proletera gde je prethodno obavljao ulogu asistenta, a na rastanak se odlučio posle ubedljivog poraza (0:5) od Napretka u subotnjem susretu.

Izabrane vesti

Žigić je u prvoj sezoni na klupi novosadskog kluba uspeo da ostvari vrlo dobre rezultate, a jesenjim igrama u aktuelnoj takmičarskoj godini Proleter je drugi deo prvenstva dočekao u gornjoj polovini tabele, ipak tek jedan osvojen bod u poslednjih šest utakmica (na gostovanju Voždovcu 1:1) bio je povod da se u klubu sa Slane bare uključi crveni alarm.

Usled niza loših rezultata Proleter će u poslednjih pet superligaških kola ući sa ciljem da izbegne ispadanje u Prvu ligu s obzirom na to da ima 43 boda, tri više od prvog timova ispod crte, a prvi duel na tom putu ih očekuje u četvrtak protiv Partizana.

Sada već bivši šef stručnog štaba je Proleter vodio na 58 susreta i ostvario 19 pobeda, 14 remija i 25 poraza.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara