(© instagram.com/fktrayal1933ks)
(© instagram.com/fktrayal1933ks)

Promena u Kruševcu: Milan Nikolić vodi Trajal

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.22. | 15:23

Doskorašnji trener omladinaca Napretka na novom zadatku

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

U satu u kojem se zahvalio dosadašnjem treneru, Ivanu Radivojeviću, Trajal je objavio promociju novog, a to je Milan Nikolić, Kruševljanin, nekadašnji fudbaler Napretka i Trajala, bivši direktor omladinske škole Gumara i do danas trener omladinaca Napretka.

Izabrane vesti

Zahvalio bih se, pre svega, upravi Napretka, što mi je omogućila da se vratim u Trajal. Zahvalnost dugujem i predsedniku Trajala što mi je dao šansu da sebe pokažem u jednoj jakoj ligi. Klub dobro poznajem, kao i ceo igrački kadar, mnogima sam bio saigrač. Dugo sam ovde i dobro znam da je Trajal organizovan na visokom nivou“, rekao je Nikolić.

Pojasnio je da su mu zahtevi maksimalni, na svakom treningu, a posebno na mečevima.

„Želim da u igru ubacim nove ideje, znam da ih imam, jer sam učio od odličnih trenera, a mnogi od njih su bili selektori reprezentacija. Ovo je prilika i za mene i za igrače da pokažemo sve ono najbolje što možemo i na kraju dođemo do cilja, a to je plej-of“, rekao je Nikolić na promociji.

Trajal se trenutno nalazi na desetom mestu Mozzart Bet Prve lige, sa sedam bodova, i u narednom kolu gostuje Grafičaru, lideru na tabeli.



tagovi

FK TrajalMilan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara