Rikardo Horta (©Reuters)
Rikardo Horta (©Reuters)

Promene u Bragi za nepromenjenu statistiku protiv Moreirensea

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 14:14

Danas kreće 3. kolo prvenstva Portugalije

Iako je Braga početkom nove kampanje uspela da sruši Maritimo, u meču koji je usledio i koji je svakako mnogo više testirao njene sposobnosti i ambicije za ovu sezonu, ona nije uspela i pala je u okršaju sa Sportingom, braniocem titule šampiona. Brzo zaboravljanje rezultata iz poslednjeg kola i potvrđivanje uloge favorita protiv Moreirense na strani jasan je cilj za Arsenaliste kasno večeras (22.15).

Moreirense nije dobro prolazio sa Bragom u poslednje vreme. U protekle dve sezone je svaki put poražen od tima iz Kamenoloma, a i letos su dva tima odmerila snage u prijateljskom okršaju i Braga je slavila sa 4:0.

Izabrane vesti

22.15: (4,90) Moreirense (3,60) Braga (1,75)

Braga se suočava sa pritiskom da uzme tri boda, kako bi izgradila dobar balans i ne bi odmah na startu zaostajala za kandidatima za najviši plasman, čemu svakako teži. Barem za prva četiri mesta.

Međutim, igrači trenera Žoaa Enrikesa, koji je u Moreirenseu od ovog leta, takođe bi trebalo da budu zainteresovani za tri boda. Eliminisani su iz Liga kupa krajem julu od Penafijela na penale, a zatim su položili oružje kod kuće pred Benfikom, dok su poslednji osvojili bod na gostovanju na terenu Santa Klare.

Gostujući trener Karlos Karvaljal nije kritikovao svoj tim posle prethodnog nastupa sa lisabonskim Lavovima.

"Učinili smo sve što smo mogli kako bismo pobedili. Stvorili smo pet ili šest prilika u meču sa veoma dobrim protivnikom. Nalazimo se u periodu između sezona, svim klubovima na svetu je uvek težak ovaj period. Priznajem da ću napraviti više promena u postavi", rekao je Karvaljal.


tagovi

PrimeiraPortugal 1moreirenseBraga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara