Komentari na vest

Promene u Brazilu pred Englesku i Španiju: Galeno predvodi novajlije

I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Ovaj Brazil podseca na onaj kada su otisli Kaka, Adriano, Ronaldinjo i ta ekipa, bas je ovo tanko i slabo sobzirom na renome Brazila, navodno su nikada veci talenti, a zapravo sve je manje majstora, uglavnom se oslanjaju na brzinu.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Verovatno misliš na 2006. godinu, bio je Brazil tada super jak (imenima). Ronaldinjo je bio zlatna lopta u tom trenutku, pored sebe je imao Kaku koji je odigrao perfektno te sezone a već naredne postao zlatna lopta. Iskusna odbrana Dida, Cafu, R.Carlos, Lusio, Juan, u veznom redu Gilberto Silva, Juninho, Ze Roberto, u napadu Ronaldo, Adriano, Robinho. Medjutim, Ronaldinjo je potpuno podbacio, bez gola čitavo prvenstvo, i sa takvim njegovim učinkom su stigli do 1/4 finala gde nisu mogli preko Zizua. Verovatno najveća mrlja u Ronaldinjovoj karijerije. Osvojio je SP2002 ali u ekipi gde su ipak Rivaldo i Ronaldo bili ključni igrači, 2006. je kao zlatna lopta on trebao da odvede Brazil do finala, ali je podbacio.
@

@artur2

pre oko 2 meseca

Brazil 2014 mozda najgora reprezentacija svih vremena
a

a gde je

pre oko 2 meseca

tu Saldanha seko
G

Gost6p

pre oko 2 meseca

Kakva mi je trenutna ekipa,mogao je lagano da sedi na klupi...
7

777

pre oko 2 meseca

Na sta je Brazil spao...Nekada Ronaldo,Roberto Karlos,Kaka,Rivaldo,Ronaldinjo,Adriano,Kafu,Lucio.Danas od "poznatijih" imena neki rišarlison,rafinja,danilo...Tu jedino vrede Kazemiro,Vinisijus i Rodrigo,ostali nemaju potreban kvalitet za dres Brazilske reprezentacije.
M

Miskelinjo

pre oko 2 meseca

Nevezano za Galena - mozda i najslabiji sastav Brazila ikada.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Nikad slabiji brazil…