Komentari na vest

Promene u Zvezdinom stručnom štabu: Stanković doveo trenera koji ga je najviše hvalio

f

frey

pre gotovo 2 godine

Pozdrav za bivseg sefa od pre 20ak god kada je pocinjao u IMT-u. Uvek je bio smeker, samo sto je na pogresnoj strani brda. Puno srece Vlado, poz za tebe i kuma Duleta, jako si varao na pripremama u jambu nas tada klince. Vidimo se jednom prilikom na tv-u.

Norwegianviking

pre gotovo 2 godine

NIJE TACNO NIKADA ON NIJE BIO U REPKU, NEGO BIO JE SA MLADENOM U IZRAEL I TAMO JE BIO ASSISTENTNI TRENER KRSTAJICU. assitentni trener sivicu i madarskoj, assistent u slovan bratisalav i apoel limasol pa preuzo rkg, pa tel aviv pa sad zvezda. i naravno u radu pre 10 godina
D

Dusmanin

pre gotovo 2 godine

Marko Nikolic unistio Rad, Mladen Krstajic unistio reorezentaciju. Ne sluti na dobro...
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

24.6 Bravo (SLO) 27.6 Domžale (SLO) 30.6 Koper (SLO)
Š

ŠTETA

pre gotovo 2 godine

Šteta za gospodina Nebojšu Miloševića! Gotivan lik, a ni fudbalskog znanja mu ne manjka! Svako dobro Nešo i vrati nam se nekad'!
b

babuebu

pre gotovo 2 godine

Lik je arogantna neznalica.
@

@babuebu

pre gotovo 2 godine

@babuebu on je bas suprotno od tvog komentara, covek je dostupan i pristojan i ima ozbiljno znanje, mislim na N. Milosevica ne na lika sa slike.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Jel i ovaj ima tetovaze poput "mistera" ??? N. Milosevic nije bio tetoviran, i imao je fudbalsko znanje...Znaci, nikako se nije uklapao u ekipu.
K

KG

pre gotovo 2 godine

covek unakazio Radnicki ,uzeo 16 bodova za polusezonu
S

Simao

pre gotovo 2 godine

Žalosno je što stavljate ovakav naslov!
D

Dr f.

pre gotovo 2 godine

Zvezda je najbolje izgledala protiv Libereca kada je Nebojsa Milosevic vodio ekipu sa klupe, mozda i delom posto je pored linije bio gospodin sa manirima a ne poluulicar koji kune i preti i breca se na svaku sudijsku odluku. Ljubitelj šaha Radenkovic je pokazao svoj kapacitet u Kragujevcu. Sakic i Radenkovic < Nebojsa Miloševic( vrhunski metodičar koji razume fudbal u najsitnijim detaljima)
1

12345

pre gotovo 2 godine

Da, zato Nebojsa Milosevic vodi Zvezdu, a ne Deki. Nista protiv coveka, cak bi se on prekrstio kad procitao ovu tvoju glupost
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Dok se on bavio kako igra Zvezda i sta radi Stanković, za to vreme je Radnicki doveo do ivice propasti...Kvalifikovalo ga je to sto hvali nekog. Na zapadu te kvalifikuje za radno mesto ako si gej,a kod nas ako nekoga hvalis...nema neke razlike,s tim da su oni jos bolesniji