Jusef En Nesiri (AFP)
Jusef En Nesiri (AFP)

Pronašla Nica štopera i špica: Azurna obala čeka Jusefa i Jusufa

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.23. | 00:33

Golgeter Sevilje En Nesiri nije po ukusu trenera Sampaolija i već je rekao "da" Orlovima

Seviljin brod nalazi se u nemirnim vodama borbe za opstanak, a kako stvari stoje napustiće ga Jusef En Nesiri. Marokanski golgeter nije po ukusu Horhea Sampaolija, a to će po svoj prilici iskoristiti Nica koja je već dobila potvrdan odgovor od dželata Portugalije sa minulog svetskog prvenstva.

Kako je Endi Delor nedavno obavestio upravu kluba sa Azurne obale da želi da promeni sredinu i preseli se u Nant, Orlovi su brže-bolje započeli akciju pronalaženja zamene. Plan A podrazumevao je nigerijsko otkrovenje iz redova Lorijana i autora 12 ovosezonskih golova u Ligi 1 Terema Mofija, ali kako dinamika pregovora nije išla željenom brzinom, u Nici su shvatili da moraju da se okrenu alternativnim rešenjima.

Izabrane vesti

Kako Andalužani žele, odnosno Sampaoli žele da se reše 188 centimetara visokog centarfora, ne bi trebalo previše da zatežu oko cene. En Nesirijeva tržišna vrednost procenjena je na 15.000.000 evra, ugovor mu ističe leta 2025. godine i ne očekuje se da visina obeštećenja ide preko pomenute sume.

Nica poprilično štuca u Ligi 1, nalazi se na sredini tabele, a nakon što je pre oko dve nedelje uručen otkaz treneru Lusijenu Favru, Orlovi su počeli da se bave ojačavanjem igračkog kadra za drugi deo sezone u kojem će pojuriti izlazak u evropska takmičenja. Pa se tako u narednim danima osim raspleta transfera En Nesirija očekuje i dolazak fudbalera iz Burundija Jusufa Endajišimije. Štoper Bašakšehira trebalo bi da košta francuski klub 10.000.000 evra fiksno i još 2.500.000 kroz potencijalne bonuse.

Podsetimo, Nica je ove zime prodala Marija Leminu Vulverhemptonu za 11.000.000 evra, a Azurna obala tek čeka na prvi potpis.



tagovi

Jusef En-NesiriSeviljaNica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara