Propao prvi sastanak Mesija seniora i Bartomeua

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.20. | 22:03

Dve strane bez dogovora...

Prvi sastanak nije doneo rešenje! Lionel Mesi i Barselona daleko su od dogovora i sva je prilika da će čitav problem morati da se rešava sudskim putem.

Horhe Mesi, otac jednog od najboljih fudbalera planete stigao je danas u Barselonu u društvu svog starijeg sina Rodriga i porodičnog advokata, a sve zbog zakazanog sastanka sa prvim čovekom kluba sa Nou Kampa - Đozepa Marije Bartomeua.

Izabrane vesti

Bartomeu je bio čvrst u svojim stavovima. Kazao je Mesiju senioru da ga Ronald Kuman vidi kao glavnu kariku u projektu "Nova Barsa", te kako je Barselona spremna da Leu ponudi novi, dvogodišnji ugovor. Predsednik je još podvukao da pregovori sa drugim klubovima ne dolaze u obzir, pozivajući se na otkupnu klauzulu tešku 700.000.000 evra.

Ni Horhe Mesi nije odstupio od dobro poznatih stavova svog sina koji po svaku cenu želi da ide iz kluba, zbog čega se nije pojavio niti na obaveznom testiranju na koronavirus, niti na prvim treninzima.

Katalonski mediji navode kako je sastanak protekao u vrlo srdačnoj atmosferi, bez obzira što se dve strane nisu sporazumele. Još se pominje kako bi naredni korak porodice Mesi mogao da bude uključivanje u čitavu priču Fifinog suda, koji bi eventualno mogao da "odredi realnu cenu za transfer".

Sapunica se nastavlja, kraj se ne nazire...


tagovi

Lionel MesiLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara