Prosinečki o upravi Olimpije: Sa većim prevarantima i lažovima nikada nisam radio

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.07.22. | 16:34

“To kako oni vode klub, to ne može ni Hičkok da smisli”, poručio je Veliki Žuti

Imao je Robert Prosinečki i ružne i lepe trenutke u trenerskoj karijeri, ali retko kada je odlazio iz nekog kluba kao iz Olimpije. Čelnici Zmajčeka optužili su ga za nesavestan rad, piće, kocku i pušenje tokom treninga.

Žuti je odmah odgovorio, mada je jedan od direktora Olimpije Igor Bišćen preko svojih veza pokušao da spreči konferenciju za štampu nekada velikog fudbalskog majstora. Međutim, ljudi iz Radisona na to nisu pristali rečima da je Prosinečki kod njih uvek dobrodošao.

Izabrane vesti

U hotelu su se okupili i najvatreniji navijači Olimpije “Grin Dragonsi”, i pružili veliku podršku Prosinečkom, koji je žestoko udario po klupskim čelnicima.

"Što je razlog mog odlaska i sukoba s klubom? Mogu reći da ne znam, ali to da nisam pošten, to nikako nije istina. Nikada nisam radio s većim i gorim lažljivcima i prevarantima, a radio sam u karijeri s mnogima. To da smo Mladen i ja hteli da prodamo klub je smešno. Apsurdno je kako su vodili klub. To ne može smisliti čak ni Hičkok. Delius (predsednik kluba prim.aut) nas je pozvao na sastanak i rekao nam da će direktor Barišić otići iz kluba. Govorio je o novim ljudima koji će ga naslediti Takođe i o fudbalerima koji bi trebalo da dođe", rekao je Prosinečki.

 

 


tagovi

Robert Prosinečki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara