Zanimljivo - Armani i Olimpijakos žele da dovedu Dilejnija

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 22:47

Zahuktava se priča na evropskoj košarkaškoj pijaci

Ova sezona još nije gotova, a kakav će biti njen epilog to ćemo tek da saznamo. Međutim, u poslednja dva-tri dana kreće polako da se zahuktava priča oko transfera. Već smo pisali o onim najvećim uključujući Nikolu Milutinova, a sada Olimpijakos i Armani imaju veoma zanimljivu ideju - žele da dovedu Malkolma Dilejnija, piše Eurohups.

To na prvi pogled deluje kao težak pokušaj. Ali…

Izabrane vesti

Situacija je sledeća: Malkolm Dilejni ima ugovor sa Barselonom i za narednu sezonu. Međutim, mogao bi da završi u nekom drugom klubu iz Evrope. U ugovoru sa Barsom ima klazulu kojom bi do 22. juna postao slobodan igrač. I već postoji interesovanje, kao što smo rekli.

Kako javljaju izvori Eurohupsa, Armani i Olimpijakos su pokazali interesovanje i žele da ga dovedu ako je on voljan da napusti katalonski tim.

Postoji i druga klauzula u ugovoru Dilejnija, a ona kaže da bi Dilejni sredinom jula mogao da ode u NBA. Međutim, u ovom momentu nije jasno da li će zapravo u NBA početi period slobodnih igrača baš u tom periodu ove godine zbog svega što se dešava.

Ukoliko Dilejni bude želeo da bude slobodan igrač sredinom juna, sigurno je da će se još klubova iz Evrolige pridružiti Armaniju i Olimpijakosu u pokušaju da se domognu ovog igrača jer će biti verovatno jedan od najpoželjnijih slobodnih igrača u tom slučaju.

U 26 evroligaških utakmica tokom sezone Dilejni je davao 10 poena po utakmici, a šutirao je 43% za tri poena i imao je pet asistencija.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara