Prošla Roma, Vinksova golčina sa centra za Totenhemovu bezbrižnost (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.20. | 22:50

Karlos Vinisijus se nameće Murinju

Još jedan tim koji je večeras dva kola pre kraja grupne faze takmičenje obezbedio plasman u šesanestinu finala Lige Evrope je Roma. Vučica je pobedila u Klužu sa 2:0 i teoretski obezbedila evropsko proleće sa šest bodova više i boljim međusobnim skorom od večerašnjeg rivala.

Bez kompletne štoperske linije i sa timom koji se može nazvati rezervnim, Roma je bez većih problema slavila u Rumuniji. U prvom poluvremenu su snage bile izjednačene, da bi Roma u drugom delu igre prelomila meč u svoju korist. Hrvat Debeljuh je na početku drugog poluvremena postigao autogol, da bi potom rezervisti rešili pitanje pobednika. Mhitarjan je iznudio penal koji je Veretu pretvorio u pobedu.

Izabrane vesti

Kluž i dalje ima šanse, ali će u poslednjem kolu morati da pobedi Jang Bojs u gostima, a da pre toga savlada i CSKA Sofiju kod kuće.

Na korak od šesnaestine finala je i Totenhem. Murinjo je izveo kombinovani tim protiv Ludogoreca, a rezervisti su mu vratili ubedljivom pobedom od 4:0 sa kojom su Spursi došli nadomak evropskog proleća. Za overu tog cilja im je potreban bod u narednom kolu na gostovanju LASK-u. A čak ni on ako osirgaju nerešno protiv Antverpena kući u poslednjem kolu.

Kritikovao je Žoze Murinjo nedavno rezerviste i oni su to shavtili ozbiljno. Posebno Karlos Vinisijus. Brazilski napadač je večeras pokazao zašto je letos doveden. Postigao je prva dva gola i asistirao za četvrti, ali mu je slavu ipak ukrao Hari Vinks koji je postigao spektakularan gol lob udarcem skoro sa centra igrališta.

LIGA EVROPE – 4. KOLO

Čertvrtak

GRUPA A

CSKA Sofija - Jang Bojs 0:1 (0:1)

/Nsame 34/

Kluž - Roma 0:2 (0:0)

/Debeljuh 49 autogol, Veretu 67 penal/

GRUPA J

LASK - Antverpen 0:2 (0:0)

/Refaelov 53, Gerkens 83/

Totenhem - Ludogorec 4:0 (2:0)

/Vinisijus 16, 34, Vinks 63, Moura 74/




tagovi

Hari VilsonKarlos VinisijusLudogorec

Obaveštavaj me

Totenhem
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara