Komentari na vest

Prve reakcije iz Saveza: Optimisti smo! Privilegija što se sa Brazilom sastajemo na stadionu gde se igra finale

V

Vuc

pre oko 2 godine

More napolje penzioneri iz FSS-a. Svako ko ima vise od 65 godina da ode u penziju kao svaki drugi radnik. Ostavite sport i drzavu mladima.
3

32 titula

pre oko 2 godine

Svi komentarisu samo Piksi mudro cuti pa i bolje je tako. A ovaj umesto da pusti nekog ko je sposoban da vodi savez gura se gde mu nije mesto.
l

lol12

pre oko 2 godine

Zasto je toliko bitno da svi isticu kako je odlicno sto prvu igramo sa Brazilom i to na tom i tom stadionu (kao da je kljucna stvar taj stadion).Bolje bi bilo valjda da Brazil pobedi ove dve reprezentacije pa da protiv nas u 3. kolu odmori mozda par igraca i sacuva za poslednje kolo (ako su vec obezbedili prolaz) nego da nam dodju u prvom kolu kad su najodmorniji i zeljni da se domognu od starta prve pozicije.

Mr 007

pre oko 2 godine

@lol12,odlicno je sto prvu utakmicu igramo protiv Brazila. Cak i da igramo poslednju utakmicu protiv njih,oni bi u slucaju nase pobede vrlo tesko bili prvi,tako da bi sigurno izasli sa jakom ekipom i vrlo verovatno bi nas savladali. Sa druge strane,mnogo bi lose bilo da igramo prvu protiv Kameruna,jer bi morali igrati veoma otvoreno od starta,pod imperativom pobede iako je vrlo moguce da svajcarska odigra nereseno sa njima,ali mi u tom trenutku ne bi mogli znati ishod tog duela. Takodje,postoji mala sansa da svajcarci remiziraju sa Brazilom,a mi zbog ovakvog ishoda redosleda meceva,cak i u toj okolnosti drzimo sudbinu u svojim rukama u poslednjem kolu. U svakom slucaju,vreme je za revans svajcarcima,a Piksi je pravi vodja tog poduhvata. NAPRED SRBIJA!!! 🇷🇸💪