Komentari na vest

Prvi korak ka povratku fudbalu: Junajted šalje Grinvuda na pozajmicu

2

24.04.1902.

pre 12 meseci

šteta, a momak je obećavao!
P

Pantela24

pre 12 meseci

Nisu mi jasni ovi Britanski i Brazilski fudbaleri, kako se uvek nađu u nekom seks skandalu, toliko para imaš a ti navališ na neku koja ti ne da. Mislim koji idiot treba da budeš da upropastiš karijeru zbog ega. Nije zaslužio bolje, divljaci. Šteta!
.

.s

pre 12 meseci

kam tu red star bro
X

Xaja

pre 12 meseci

Sjebasw mu život načisto. Ko zna da li moze da se vrati psihički i fizički kako ovde neko napisa., ali bi voleo da mu daju barem 1 tekmu i on da otkine iz inata. K ga namestila i navukla zbog love
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

A možda je na primer kriv do bola pa je morao da iskešira dovoljno novca (ili on ili Junajted kao klub) da bi se druga strana "džentlmenski" povukla?
X

Xaja

pre 12 meseci

Ima i toga.. Ali lova vrti gde burgija nece.
O

Opa Miki

pre 12 meseci

Juventus je taman u kanalu i treba mu neko krilo, ali tu je Alegri da sve uk...nja i da postavi taktiku ne zna se ko šta radi i gde treba da stoji.

Scholes

pre 12 meseci

Upravo ovo sto rade pravi i dalje pompu oko ove gluposti. Ovamo se zeni i ceka dete sa "zrtvom", a oni i dalje nesto "istrazuju".
f

finidi

pre 12 meseci

Talentovaniji od Rasforda tri puta, al sta mu vredi.
y

yokann

pre 12 meseci

Grinvud je sa jednom nogom za Antonia Roben
c

cylo

pre 12 meseci

Nije ni malo lako da mu se ponudi druga šansa u Man Unitedu. Vi mislite, aha nije optužen, to je to. PR je mnogo bitniji nego što mislite, sponzori mogu tu da se povuku, onda osoblje, kako će svlačionica da reaguje, tenzije, onda će on biti meta suparnih navijača svaku utakmicu konstatno. To može mentalno da ga uništi. Previše tu ima faktora. Plus koliko dugo nije ni trenirao ni igrao. Ne verujem da će on ikada biti na istom nivou. A realno, dokaz je tu, svi su čuli, lik je kriv, nije optužen samo jer ona je dropovala optužbu. Verovatno je bilo nekog ubeđivanja, plašenja, plaćanja iza kulisa. I da, oni jesu kao nazad zajedno, ali zar nikada niste videli da se žrtva stalno vraća svom partneru?
w

wtff

pre 12 meseci

Zašto bi se povukli zbog lažne optužbe neke likuše koja je htela izvuć lovu nagodbom? Treba da mu povećaju sponzorski ugovor kao vid podrške za pretrpljeno psihološko maltretiranje.
l

lopta ili fudbal

pre 12 meseci

brate, nije bila lažna optužba, bilo je i dovoljno dokaza, a drugo je što su povučene optužbe... obožavam ovog igrača, mislim da je budućnost uniteda i nadam se da će dobiti novu priliku, al da će biti malo pametniji... ali istina je da je u sve upleteno mnogo toga, od sponzora pa nadalje, jer ipak sponzori određuju mnogo toga, daju lovu