(© MN Press)
(© MN Press)

Prvi odlazak iz Čukaričkog: Sandej Adetundži će se boriti za titulu

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 08:51

Snažni Nigerijac prelazi u Celje

Došao, video, dao gol prvaku države i odlazi u klub koji se bori za naslov. Tako je izgledala krivulja Sandeja Adetundžija tokom kratkotrajnog boravka u Srbiji, pošto će visoki Afrikanac karijeru nastaviti u Sloveniji.

Još nije zvanično, međutim, deluje izvesno, posle informacije Sportskog žurnala da je Nigerijac pred potpisom za Celje. Tako će se posle svega nekoliko meseci u dresu Čukaričkog preseliti u novu sredinu i zaigrati za treći klub sa prostora bivše SFRJ, jer je u Beograd stigao posle epizode u makedonskom Škupiju.

Izabrane vesti

Adetundži je pažnju ovdašnje javnosti privukao tako što je u utakmici sedmog kola Mozzart Bet Superlige postigao pobedonosni gol u meču sa Crvenom zvezdom (2:1). Ukupno se pojavio na 19 utakmica, računajući prvenstvo, Kup Srbije i grupnu fazu Lige konferencije, međutim, osim tog pogotka crveno-belima više nije bio precizan.

NOVOGODIŠNJI DŽEKPOT U MOZZARTU: Na svakih 15 minuta 30.000 dinara na klađenju uživo. Kladi se uživo!

Uprkos svemu, skrenuo je pažnju Celja, koje će početkom januara ozvaničiti posao i tako dobiti još jednog aduta u nameri da postane šampion Slovenije. Dobro mu ide, pošto je u prvom delu sezone stekoa čak deset bodova više od Olimpije.

Odlazak Sandeja Adetundžija je prvi iz Čukaričkog ove zime kad je u pitanju igrački kadar. U međuvremenu se očekuje da klub imenuje naslednika Igora Matića na klupi.


tagovi

CeljeČukaričkiSandej Adetundži

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara