Komentari na vest

Prvi superligaški otkaz u novoj sezoni: Rastali se Batak i Vojvodina

L

Lata

pre 9 meseci

Na početku prvenstva pisao sam nakon njegove izjave i predsjednika kluba Zbiljića da ta priča ne pije vodu i da Gosp. Batak brzo leti.I ODLETIO
s

srka

pre 9 meseci

Ruku na srce, nije ni dobio pravu šansu. Imao je jako težak raspored. Zvezda, APOEL, Partizan. To su za Vojvodinu, gromade. Ali dobro, to je njihova priča. Tumbaković?! Neće ga oni nikada dovesti?!
d

dragan r.

pre 9 meseci

Sledeći je Trajković iz Niša, a onda Niš dovodi Bataka...
?

???

pre 9 meseci

Ja sam mislio da je batak bolji trener. Razocarao me
U

Uuuuuuups

pre 9 meseci

Pa, naravno, da su ga naterali. Prvo kolo, tim Zvezde takmičarski neuigran, mnogo novih igrača. Sve je to recept da se ev. kiksne. Za razliku od velikih proroka i poznavaoca fudbala ovde, koji pišu o petardi u svakom scenariju, u upravi Zvezde znaju za jadac i da je to klizav teren. Iz tog razloga je Voša i izašla u kombinovanom sastavu, da to bude dodatno obezbeđenje. Ništa nas ne sme iznenaditi. Samo su dve stvari sigurne: smrt i da će Zvezda biti prvak.
d

dragan r.

pre 9 meseci

S'tom razlikom što je u periodu 2008-2014. jedan drugi tim bio sigurno prvi. A sve drugo je isto.
g

gostbre

pre 9 meseci

sad je KaraBatak
S

SALE555

pre 9 meseci

Haha, pa svi trubimo od pocetka da ovaj ziheras nije trener za Vosu. I eto... kasno je sad.
R

Raša P

pre 9 meseci

Od Zbiljića sam očekivao mnogo više ali izgleda da ne razume fudbal. Upravljanje rukometnom klubom i fudbalskim su nebo i zemlja. Vojvodina definitivno nema strategiju razvoja. U Srbiji sem Zvezde samo IMT i Grafičar imaju trenere koji igraju savremeni fudbal!!!
V

VladaBg

pre 9 meseci

Ajde ne lupaj druze, jesi ti ispratio sta je Vojvodina na organizacionom planu uradila u prethodnih par meseci? Meni iskreno deluje da ce ovaj Zbiljic da podigne Vojvodinu, sto bih ja voleo. Treba nam bar taj treci klub
E

ElMaestroKGKG

pre 9 meseci

@VladaaBG sta je bre uradio, nemacu pojma? Bio peti, ispao u Evropi odmah, jedno veliko nista nije uradio. Tek za mrvu bolje od izlapelog Samrdzica dok je tim vodio Slavoljub Djordjevic sa 100x gorim igracima i bio sesti. Slavoljub bi sa ovim timom drugi bio.
g

gost1977

pre 9 meseci

nije covek kriv, prodali najbolje i cekaju rezultate, a pojacanja ne zna se ko je gori!! Daj nam snage bože!!
D

DKP

pre 9 meseci

Kriv je! Prodao si najbolje, nisi doveo dostojne zamene? Ok, ostavka pre prve utakmice sa Kipranima, molim lepo. Čist obraz.
B

B.C

pre 9 meseci

To je bilo samo pitanje vremena!
d

drndac drle

pre 9 meseci

Cirkus se nastavlja,kakav savez takvi i klubovi.Prvo dva meseca se nije znalo kad pocinje liga oko Kolubare,sad treneri ispastaju,njih desetak se vrti u krug,ko je sledeci u nizu onaj iz Nisa ili Kragujevca,samo se rotiraju i tako u krug,dotakli smo dno posle se cudimo kad u Evropi ispadnu odma,sledece godina osim Zvezde i eventulano Partizana niko nece proci ni jedno kolo.
R

Rod

pre 9 meseci

Sine jel te informisao neko da Zvezda igra direktno ligu sampiona?
1

11080gz

pre 9 meseci

Trener koji u 1. kolu odmara igrace i ne treba vise nilada da bude trener. Ja bih voleo da ga niko vise nikad ne angazuje do kraja zivota.
l

luks 1

pre 9 meseci

I šta su ti odmorni pomogli. Ništa Čovek veze nema s mozgom Umesto da uigra tim on rotira A tim je ubi Bože Ima sam jedan kršteni igrač, ostali nisu ni za vojvođanski ligu
@

@luks1

pre 9 meseci

Svojom voljom ih sigurno nije odmarao..ali kako seju tako neka i zanju, ispadose lagano.
G

Goss

pre 9 meseci

Naterali ga da protiv zvezde igra sa drugim timom i sad ga oterali
k

kratak

pre 9 meseci

Mogao je sa oba tima protiv zvezde opet bi primio petardu, dzaba se trudite da umanjite kvalitet zvezde ! Ale ale ale ooook
G

Gandalf.Treci

pre 9 meseci

Rasprodas najbolje igrace i onda nakon dva startna poraza protiv jacih ekipa ti svalis sve na trebera i das mu otkaz. Kakva sprdnja od kluba je postala ova Vojvodina...cirkus
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Trener krš, poput svih naših trenera. Ali s'obzirom da je uprava rasprodala sve što je vredelo a dovela krševe bez očigledne želje da se uradi nešto u Evropi trener i nije mogao bolje. Sa ovakvim igračima ni Gvardiola ne bi bolje prošao.

Crno Beli Partizan

pre 9 meseci

Realno trener bez kompasa, ništa na taktičkom polju nije uradio, a nije ni psihički spremio igrače koji su bojažljivo i pod ručnom igrali sva četiri meča (da ne pričam sada o onom odmaranju...) Doduše imao je i težak raspored, plus su i otišli neki igrači, o nabijanju pritiska da će se prošetati u nekim utakmicama ne treba ni da se priča. Ali ono dobrim delom je i njegova krivica, tako da očekivan otkaz.
E

Eugen NS

pre 9 meseci

A ko ce umesto Marka Jovanovica?
R

RaleNS

pre 9 meseci

E, to je je pravo pitanje... Na koje svi čekaju odgovor.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Kakav si kukavički fudbal igrao, dugo su te i držali. Ja tvrdim da su naši treneri rak rana Srpskog fudbala. Mladji treneri dobijaju licemce preko veze, plus loši predavači, sve je to Bata Djorina škola. Ovi iskusni treneri pregazilo ih je vreme, zastareli, ne edukovani na vreme itd itd. Gledao sam naravno uživo Zvezdu i Napredak, u drugom poluvremenu nekih 20 minuta je Napredak igrao odličan fudbal, gde sam ja bio u nekom pozitivnom šoku. Čak su i napali Zvezdu, igrali brzo, sa malo dodira, lepe kombinacije i akcije, čak su u tih 20 minuta stvorili i nekoliko dobrih šansi. Ali to je samo 20 minuta. Hoću da gledam ekipe protiv Zvezde koje igraju celu utakmicu tako kao što je Napredak igrao tih 20 minuta u drugom poluvremenu. Poenta priče, naši igrači znaju da igraju fudbal, ali zbog loših trenera to ne mogu da pokažu. Kada trener traži da parkiraju šleper na 30 metara od svog gola, kada trener igra anti fudbal, kada trener igra na gol manje umesto na gol više. Pusti momke da igraju fudbal, pusti ih da igraju prsa u prsa, pusti ih da se rastrče po terenu, nije poenta fudbala igrati bunker celu utakmicu. Ubedjen sam kada bi treneri pustili igrače da igraju fudbal, da bi svaka od ovih uslovi rečeno manjih ekipa u ligi mogla da da Zvezdi jedan pa čak i dva gola na utakmici, doduše primili bi sedam osam komada, ali bi bar poginuli muški. A ovako branio se celu utakmicu pa opet izgubiš ubedljivo. Pusi igrače da igraju fudbal. Biće i liga zanimljivija i lepša za gledanje. Zašto mora da bude 0:0 1:1 1:0, neka bude 3:3 4:3 2:3 itd itd
b

brdo

pre 9 meseci

Hoćeš da gledaš ekipe koje 90 minuta izađu visoko na Zvezdu? Da bude gol razlika 200, da se naslađuju klinci?
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@brdo. Neka oni za početak izadju visoko kada igraju medjusobno manji klubovi, a ne da i tamo igraju anti fudbal i fudbal na gol manje.
b

brdo

pre 9 meseci

A što bi ti gledao npr. Voždovac IMT? Verovatno si bio u postorgazmičkom stanju posle gaženja Napretka
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@brdo. Naravno da ću gledati kada budu igrali na gol više a ne na gol manje. Ja volim fudbal i nije mi problem da gledam i manje klubove, ali hoću da vidim fudbal a ne anti fudbal. Ja uživam gledajući Nemačku drugu ligu na TV, dobar fudbal, akcije, šanse, golovi, itd itd. Gledao sam poslednju utakmicu Nemačke druge lige Hamburg i Šalke 4:3, celu sam odgledao, to je zlo od fudbala, sve što fudbal može da pruži video sam na toj utakmici, a pričamo o drugoj ligi.
b

brdo

pre 9 meseci

Znači, nisi gledao Voždovac IMT
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@brdo. Legendo, ne sedim ja 24 sata pa da gledam sve žive utakmice. Samo me Zvezda zanima i nju gledam malo više od 30 godina redovno kada igra u BG na bilo kom stadionu, odem i na dve tri utakmice u sezoni van BG, uglavnom su to NS, NI, KG, jer imam prijatelje koji su iz tih gradova a žive već dugo u BG pa odemo zajedno tamo na utakmicu. Kada se u našoj ligi bude igrao bolji fudbal, gledaju i utakmice manjih klubova kao što sam i gledao ovde po BG kada sam bio klinac. Pošto sam 22 godine živeo i odrastao na Banovom Brdu, gledao sam Čukarički u beton ligi pa sve do prvog ranga, a i trenirao sam 4 godine kod njih u mladjim kategorijama.
6

666999

pre 9 meseci

Нешко Миловановић у најави
o

okolnosti

pre 9 meseci

Okolnosti su takve da koliko god menjate trenera ako ne promenite politiku politiku kluba leba nema.Politika kluba mora da se zasniva na kvalitetu i kvantitetu.Timskom duhu i psiholoskom razvoju ako uopste to koga u klubu i zanima.🤔
M

MrkMlnkvc

pre 9 meseci

Sad bi mogli da dođu npr. Bekvalac, Kosanović, Lalatović. Ne znam jel sam zaboravio koga od tih trenera koji su sve ekipe u ligi vodili po 452 puta.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Treba strani trener ali ne neki koji je vodio velike klubove po par meseci, jer taj nista ne valja, nego onaj koji je vodio manji klub duzi niz godina u solidnoj ligi, jer taj valja. Tako je i Bahar radio.
0

00000

pre 9 meseci

Od kupa je trebalo biti jasno i glavi kuce da u kuci neko busi i ne radi kako valja.Nama koji gledamo i povrsno poznajemo sport je ocigledno sve postalo.Nista niko nemora da kaze prosto se vidi da je vrag odneo salu i da tu igleda jedan bije u klin drugi u plocu.
n

novosadski

pre 9 meseci

Zbiljicu dobro da si video da ti obraz ukaljese.Rasciscavaj i unutar kluba sve sto je trulo.Vracaj igrace igracki kadar nam je slabiji od prosle sezone!!!!
S

SlaninariSrem

pre 9 meseci

Pravo resenje je Nebojsa Milosevic, kreator uspeha Laznog Mistera i kasnije Vlade Milojevica na Kipru.. Gospodin koji bi u Vosi napravio dobar rezultat
V

Vox

pre 9 meseci

Moram se složiti sa tobom Sremac, odličan predlog.
p

prijatelj

pre 9 meseci

Zelje Mingo Veselinovic(tesko da bi napustio Rusiju, Sasa Ilic(tesko zbog navijaca). Realno Krivokapic ili Tumbakovic, koji bi se oko pojacanja i tima pitali kao i Rasa. Jovanovic, Grujic, Tanasijevic su jos tu, oko kluba LJovanovic, Borzan, Vavan. Neko je i Stankovica predlozio.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Mogu Voša posle Bataka. dovesti bilo kojeg našeg nazovi trenera, opet će biti isto - zagarantovani neuspeh! Zbiljiću, dovedi trenera-stranca, iz neke od liga poznatih po ofanzivnom fudbalu. Dovesti poznatog trenera, pa šta košta da košta, a ne dovoditi trećerazredne Afrikance!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Lepo si sve napisao ali si onda u.ro na samom kraju sa Afrikancima. Ali ne bi bio to ti kada ne bi u svakom komentaru prozivao Afrikance. Jel si rasista??? Boli me uvo šta pišeš za druge klubove, ali što dalje beži od Zvezde.
s

srka

pre 9 meseci

Lično mislim, da je Batak dobar trener. Ali teško je raditi u klubu, koji nema ni navijače, ni igrače, ni upravu. Možda je pomalo besmisleno optuživati bivše kadrove kluba, ali to je to. Kad nemaš Upravu, nemaš ni igrače, a navijači su, odavno, podela onih koji neće da navijaju za Zvezdu i Partizan. Prema tome, sve je jasno.
k

klok

pre 9 meseci

@srka Hajde i da je tako.Sto se nije potrudio da u finansiski resenom stanju preuzme samo ulogu dobrog treneta nego se priklonio toj situaciji sto ti kazes.Ja da sam na njegovo mesto ustao bi i reko necu da rasturam ekipu dovefite mi pojacanja minimalna.Bato vojvodina je imala ekipu za min 5.mesto i ove sezone.Na steanu i to.Sta je batak uradio sto je dobar trener? Uneo.je verovatno rasulo jos gore medju igrace i tu uspeha nema.Kad trener zastupa igraca i igrac ima poverenje u tog vidju onda igrac gine 50% vise jer gine i za sebe i za klub a i za trenera.Dobar trener se ogleda na svim poljima.
I

Ili Okuku

pre 9 meseci

Sada je momenat za Bekvalca Dragoljuba, da trgne ekipu iz letargije.
S

Samo

pre 9 meseci

Nataša može da ih trgne.
1

1122334455

pre 9 meseci

Они су аматери за Нешка Миловановића. Ђембелог има да ангажују
k

kkml

pre 9 meseci

Svakom treneru kad prodas 3 najbolja igraca moze da se desi to.
H

Hej

pre 9 meseci

Tomislav Sivić. Ad hoc rešenje. Ionako se samo rotiraju.
v

v1ad

pre 9 meseci

Ja recimo mislim da je Sivic okej trener. Bar je ofanzivan i ne spada u grupu Batadjorista kao Rastavac i Batak. Radio je i nesto napolju.
1

156

pre 9 meseci

Konačno to su trebali uraditi i ranije
N

Nadam se...

pre 9 meseci

...da Zbiljić ovog puta neće napraviti istu grešku kao prošli put, kada je smenio boljeg trenera(Rastavac) a doveo lošijeg(Batak)!!! Velika greška što je smenjen Rastavac!!! Isto kao što je Partizan smenio Stolicu, pa završio na četvrtom mestu!!! I od goreg ima gore!!!

Chiske

pre 9 meseci

Da je Rastavac bolji od Bataka, jeste. Da je trebao biti smenjen, jeste. Da se samo setimo koliko je ekipa delovala mlako dok je on bio trener...
M

Mujagic

pre 9 meseci

Tuzni srpski fudbale…
m

mare od Nis

pre 9 meseci

sad redom ova 3 sportska direktora ustvari menadzera kluba. samo tako mozemo napred. zbiljic polako uci nije iz ovog posla. uhvatila ga ova grupa sto je sad tamo pa mu prodaju fore srecom brzo ih provalio sad ce i njih da potera kuci on covek daje pare klub funcionise a oni slabe igrace dovode i eto. biraju crnce stopere sto hvataju lopte rukama i tako dalje. prodaju svoje gde imaju korist i kombinuju srecom Zbiljic na vreme.video. napred Vosa
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Deki Stanković?!?!?!?
V

VladaBg

pre 9 meseci

Nije losa ideja. Vec sam napominjao, da je za Dekija prevelik zalogaj bila CZ pa Sampdorija, Vojvodina bi mu bila po meri. Treba mu vremena da se uhoda, svojim uticajem bi uticao i na neke igrace da dodju u klub. Ne mora Vojvodina sada da bude opterecena rezultatom vec formiranjem kostura ekipe. Uprava po meni povlaci odlicne strateske poteze, ukrupnjava svoju organizaciju, a rezultat ce doci
V

Vratite

pre 9 meseci

Zagorčića i nek ode Jovanović sa mesta sportskog direktora. Najbolje bi bilo da Jokan bude trener i sportski direktor ili menadžer kako kažu Englezi. Al je veliko pitanje da li želi da se vrati ovde.. Ili da ponude čeka u svojoj kući na Kanarskim ostrvima

Chiske

pre 9 meseci

Sportski direktor i trener su dve najvaznije stavke jednog fudbalskog kluba. Kada na ta dva mesta imas ozbiljna imena tada dolaze i rezultati. MJ i Batak su nedorasli Vosi.
г

гостиварски

pre 9 meseci

Да резимирам, продаш пар стандардних играча, не доведеш појачања на време, пукнеш од дупло јачег АПОЕЛА, пукнеш од трипут јаче Звезде, пукнеш од реално јачег Партизана (довели појачања на време) и ти урадиш шта, отпустиш тренера. Кад ће нови играчи да се уиграју, како ће стари да се уиграју с новим тренером, после интернационалног Раставца ког српског караван тренера ћете довести. Смешно пословање, пресмешно.
i

istinna samo

pre 9 meseci

Sramota za otkaz, covek je izvukao maksimum iz Vojvodine koja je puna drugoligaskih igraca, osim Cumica ne postoji igrac vredan vise od 50.000e da bi neki klub platio.
p

prti

pre 9 meseci

To je taj mentalitet. Mesecima poziva na otkaz, dobije otkaz, uaaa sto je dobio otkaz.
M

Mjv

pre 9 meseci

Pa kako kad ima 20 igraca boljih od Kabica?
O

Opet

pre 9 meseci

Ne jasno sto Vosa ne uzme na pozjmicu Gobelju, Miluna, Srnica eventualno Pruceva, imaju dobru komunikaciju s Madjijom, nek daju onog levog beka za ove igrace i bice 2 sigurno.
G

Gostttc

pre 9 meseci

Kaze da daju onog levog beka a nezna ni kako se zove a kamoli kakav je igrac , nego cuo iz novina pa kao on pravi kombinacije sad , takva je vecina nasih navijaca veze nemaju
G

Goust

pre 9 meseci

@Gostttc Bukinac strucnjace, i nista pocebno nije, gledao ga vise puta, a ove koje sam nabrojao bi trenutno vise znacili Vosi nego on. Vise puta sam godisnje na Karadjordju nego sto ti imas godina. Upravo su vecina navijaca kao ti, uvek spremi da isprave druge ne bili ispali bitni. Verovatno si jos uvek i nevin pa nemas pametnija posla nego da visis ovde i ispravljas svaki komentar.
R

Randers

pre 9 meseci

Što si bre toliko opterećen pitanjem što Vojvodina ne dovodi CZ penzionere i pozajmičare? Ima boljih rešenja u petoj portugalskoj ligi, koliko hoćeš. Za jedno CZ drvo mogli bi u svakoj liniji dvojicu da dovedu, igrali bi kod nas samo tako. Malo bi bio problem jezička i kulturološka adaptacija, ali i za to postoje metode. Što dovoditi "precenjena drva", kad u EU ima dobrih stabala koliko hoćeš? A sad mogu kod nas da igraju bez administartivnih problema. Ima Vojvodina svog čoveka tamo, Jovo Bosančić nekadašnji veznjak koji je do '92 duge igrao za belo-crvene. E samo da ga pozovu na razgovor, daju love i ovlašćenje za skautiranje i našao bi čovek u Portugalu za pristojne novce sve što treba. Dakle, Jovo bi bio skaut samo takav. Problem je što to UO FK Vojvodine nema ko to da kaže.
G

Goust

pre 9 meseci

@Randers druze slazem se sa tobom i time o igracima iz eu, samo sam naveo primer po mom misljenju sta bi im donelo rezultat odmah, u nasoj ligi.
r

realno85

pre 9 meseci

jel to bi onaj treber za koga predsjednik vojvodine rece da mu onaj mali sto je otisao u zvezdu nije bio medju 20 igraca. e moj batace kako te covek lepo izmanipulisa i jos te otera. sad si kriv i sto je dete otislo u zvezdu i sto si ispao i jos primio 5 kom od zvezde
i

inside ns

pre 9 meseci

Linta novi trener!
Z

Znači...

pre 9 meseci

Daleko bilo!
V

Volim fucu

pre 9 meseci

Hhahahaha, pa Zbiljic se kleo u njega pre dva dana. Bruka od kluba, Buturovic za njih bio Abramovič lično.
A

A tek

pre 9 meseci

Šta su bili Boškov Veselinović il Kosta Hadži za kankanovce elmerovce i ostale od 90te. Vanvremenski direktori treneri predsednici i Svetska imena fudbala
V

VladaBg

pre 9 meseci

Pa nece valjda da ga pljuje pred Apoel? Sto bi to radio? Nije takticno. I ja sam smatrao da je Vojvodini potreban mnogo bolji trener od Bataka, neki strani ali ne neki de santos, vec neki trener u solidnoj ligi, koji sa manjim klubom vise godina belezi dobre rezultate. Ali sto bi se to govorilo pred Apoel?
a

asi

pre 9 meseci

I treba da bude smenjen,samo protiv CZ je vodio tim i ostvario odlican rezultat kakav uprava Vojvodine zeli.
I

Immobile

pre 9 meseci

Prekasno,prekasno. Promoter ziheraškog fudbala. Šta je Vojvodini trebalo da se rastane sa Rastavcem i da dovode njega. Ajde da su imali u rukavu nekog ozbiljnog trenera nakon nešto slabijih rezultata Rastavca,ali mnogo je bolje da su njega istrpeli nego što su doveli Bataka-promotera antifdubala.

Bojank91

pre 9 meseci

3 utakmice prekasno
n

nidza1981

pre 9 meseci

ko je sada na redu od onih 5/6 sto se uvek rotiraju?
H

Hesler

pre 9 meseci

A ko bi napravio bolje rezultate sa ovom ekipom u ove 4 utakmice? Najlakše je smeniti trenera, SRAMOTA!!!
D

Djepego

pre 9 meseci

To ste trebali da uradite na početku priprema,a ne sad kad je sve propalo,loš trener,loša uprava publika nema na stadionu,pa koga da gleda?
n

novosadjanin

pre 9 meseci

Linta resenje!!!!
E

ElMaestroKGKG

pre 9 meseci

Linta je resenje al za Brzi Brod, da ih izbaci iz Zone u međuokružnu.
G

Goust

pre 9 meseci

Realno je bilo za ocekivati.. 4 utakmice 4 poraza. Niko nije ocekivao 4 pobede ali bar 4 boda je bilo ocekivano..
s

stewie griffin

pre 9 meseci

Eee slaninari nije vam valjao rastavac...
S

Svabo

pre 9 meseci

Prodali par vaznih igraca iz prosle sezone i sada treneru urucili otkaz kao da je on jedini kriv za rezultate u ovoj sezoni. Niti je trener znao a i niti je imao sa cim da gradi igru - rezultati ispali losi ( da li je neko ocekivao drugacije?!?!) - sad su trenera sutnili (ranije ne jer je trebalo sacekati izbacivanje iz Evrope) i uprava ce reci da je vec preduzela korake zbog losih rezultata. Da covijek pop*zdi od cirkusa
p

pedja986

pre 9 meseci

najjaci klub, svaka god haos obecanja, kidanje, liga sampiona, posle 4 kola raspad i uvek isto. sledece je otkaz uprave, pa dolazi nova i opet sve ispocetka...
M

Mnogo volim pivo

pre 9 meseci

Upravu su skoro promenili, nema ni 2 godine kako su dosli Zbiljic u ekipa.
L

Logitech

pre 9 meseci

Konacno, sad neka Novosadjani angazuju Vladimira Gacinovica ili Zlatomira Zagorcica.
B

BVB

pre 9 meseci

Rastavac je bio bolji od ovog
S

Samo Voša!

pre 9 meseci

Bilo ko da dodje bice isto,moraju da igraju igraci od zbilica ,jovanovica a klub 0 bodova.Dosta vise crevicaaa,odlazite zbiljicu i jovanovicu
m

magnus

pre 9 meseci

ma mozes misliti, trener kriv... prodas najvaznije igrace pred evropske duele, ne dovedes adekvatnr zamene i onda optuzis trenera... pakao
P

Pera genije

pre 9 meseci

Da se razumemo, Batak je jedan od krivaca ali je trebalo da ga smene još na kraju sezone kad nije uspeo da osvoji četvrto mesto i bar ušao u finale kupa, uprava ga pušta da počne sezonu i onda igraš protiv dve najbolje ekipe u ligi i kvalifikacije za Evropu. Sad je sve kasno iz Evrope se ispalo, tim sastavljen po nekim njegovim zahtevima...
k

kendisport

pre 9 meseci

Od domacih trenera samo Vladimir Gacinovic moze da napravi da Vojvodina lici na nesto. Ako je mogao sa Spartakom raspalim, moze i sa njima.
B

Boban Piroman

pre 9 meseci

A Veljko Paunovic, Dejan Govedarica, Zoran Njegus, Dzimi Maric, Nebojsa Vignjevic?
k

kendisport

pre 9 meseci

Osim Veljka Paunovica smesni svi do jednog, odavno van svakog ozbiljnog fudbala, pregazeni. Veljko nije realan Vojvodini nažalost, nije ni mnogo boljima od nje realan. Tako je kako je.
m

monteroo

pre 9 meseci

Vrti se deset stranackih klovnova u svim klubovima kao oni nesto treniraju ...bitno da su poslusni...i tako u krug....oteras ga kad ti dosadi ...stavis drugog....
i

im comming

pre 9 meseci

Lalat like this
G

Gost123456

pre 9 meseci

Stalno je kriv trener, to sve uprave potvrde smenama u ovom slučaju je istina. Trgao je ekipu po dolasku a onda od plej ofa pa nadalje konstantni pad, sunovrat. Resenje nije opet neko slican, Milanovic, Gacinovic, Sivic... jedino pravo rešenje je stranac koji igra moderan, brz i napadački fudbal. Bataku puno sreće u nekom klubu koji ne juri visoku poziciju.
B

Blaki

pre 9 meseci

Sa kojim igračima?
F

Fudbalski Grof

pre 9 meseci

U saopstenju zahvalnost , na cemu ? Za 4 poraza ?
m

mvranic81

pre 9 meseci

Vi niste normalni. Prodate stubove ekipe, dovedete neke pajsere i na kraju ta ista uprava ameni trenera. Svima je bilo jasno da ne mogu proci Apoel i da nisu Zvezdi pa ni ovakvom partizanu konkurencija. Ko god da sedne nece nista bolje uraditi, do kraja prvog dela prvenstba se necete pomaci sa zadnjeg mesta.
G

Goust

pre 9 meseci

Svi smo znali ali se ocekivao bar X ili pobeda protiv Apoela u ns-u i X protiv Partizana kod kuce. Bar pobeda protiv apoela kuci i da nisu prosli pa da se kaze ovako ih nabili svi. Ni blizu nisu bili bodovima u 4 tekme. Srecno Batku u nekom klubu ali realno nema isnustva u ovom trenutku za vrh lige

aleksandar stolic

pre 9 meseci

sad vratite lalatovića, eventualno gaćinovića, kakav cirkus majko moja... pa sta su ocekivali protiv zvezde, apoela i partizana? drugi bi ih kao trener nadmudrio, smesno...
d

delijeeee

pre 9 meseci

Linta u Vojvodinu
G

Gost555

pre 9 meseci

Uzmite Acu Veselinovica.
E

ElMaestroKGKG

pre 9 meseci

Nemoj Lintu on cega se dotakne to iz lige ispada, Mladost GAT je masakrirao, Radnik se 8 meseci oporavljao od njega neznalice. Gori je i od Bataka.
K

Kara Batak

pre 9 meseci

Ovo je najjaca stvar, kad otpustis trenera tek nakon sto ti sjebe sezonu koja malte ne nije ni pocela. Umesto da su ga sutnuli kad je posle tek prodjenih priprema cinculirao i odmarao ekipu kao da je kraj sezone oni cekali da im sve upropasti i sad ce da se cesu.. ne vredi, amaterski klub.
A

Astoria

pre 9 meseci

Sve lepo objašnjeno, baš tako!
v

vukasinnn

pre 9 meseci

Sta je sa lalatom, jel se i njemu sprema otkaz pa da uleti
r

retardinho

pre 9 meseci

jadna je ta struka kad se 10-15 trenera vrti u krug, ali to je fss, trulo iznutra a ne mozes da ih isteras ni vojskom!!!
N

Neutron

pre 9 meseci

Nisu se pojacali, nisu trenirali, nisu se spremali za utkamice, izblamirali se, trebao je da leti odmah posle Kipra, a ne sad...sad prosao voz i bice na kraju na nekom 5-om mestu, to je to...
M

Makarinjo

pre 9 meseci

Neka odmara sada malo i on, dosta su igraci odmarali.
S

Sarajlija1921

pre 9 meseci

I potpisat će za neku ekipu tipa Radnički, Javor ili Napredak a onda će neki trener koji se isto tako vrti po ligi potpisati za Vojvodinu. Desetak trenera se konstantno vrti u krug i klubovi nemaju nikakvog napretka
м

манки

pre 9 meseci

Шта је он крив? Има срце, знање нема али је био подобан да другови оперу руке преко њега. Гурају се синови од моћних родитеља и лудило се наставља. Долази Тумбаковић који такође не зна и нема ту резултата, неће ни Напредак победити. Само напред, докле може
u

urosh

pre 9 meseci

Ovo se odma znalo, trebali su boljeg trenera za evropu. Pripreme su bile katastrofa.
N

Naopako

pre 9 meseci

Tacno, pripreme nikad gore odradjene. Bata Djorina skola… Ja bi dao otkaz i SDu
t

terza magico

pre 9 meseci

Upropastio klub....
N

NoviSad021

pre 9 meseci

E sad jos da ubodemo pravog trenera,po mogucnosti nekog stranca posto su ovi nasi svi bunkerasi
z

zgemba 82

pre 9 meseci

Trebalo je to ranije uraditi. mnogggoo ranije !!!
p

pdk

pre 9 meseci

Cudi me....samo Kosanovica da ne dovedu.
L

Lee Addy

pre 9 meseci

Iiii počelo je, dajte kvote ko je sledeći? Ja tipujem na Trajkovića iz Radničkog.
M

Major

pre 9 meseci

Eventualno Perisic iz Napretka, gde se "uspesni i dokazani" sportski direktor Dodic spusta na trenersku klupu ....