Filipe Kutinjo (Foto: AFP)
Filipe Kutinjo (Foto: AFP)

Prvo Fati, sad i Kutinjo: Koleno oteklo, pauza duža od planirane

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 11:17

Jedino se Đerar Pike, jedini od trojice koji nije operisan, na vreme oporavio od povrede kolena

Loše vesti za Ronalda Kumana, a posebno za Filipea Kutinja. Kako piše katalonski Mundo Deportivo, oporavak Brazilca od povrede meniskusa levog kolena zadobijene krajem decembra prošle godine protiv Eibara ne teče po planu, pa bi očekivana pauza mogla da bude prolongirana.

Kutinju je nakon operacije prvobitno predviđeno tromesečno odsustvo, međutim, Brazilac će po svemu sudeći nešto duže morati da čeka na povratak na teren, jer mu je koleno oteklo, piše katalonski list. Tako će sasvim izvesno propustiti i El Klasiko, zakazan za 10. april, kada je trebalo da se vrati u tim.

Izabrane vesti

(4,80) Birmingem (3,45) Norič (1,80)

Ova vest dolazi samo nekoliko dana pošto je potvrđeno da će i Ansu Fati, takođe zbog povrede meniskusa kolena, sa terena odsustvovati duže nego što je planirano, jer ni brzonogom tinejdžeru oporavak ne ide planiranim tokom. Štaviše, Fati je koleno operisao u dva navrata, prvi put još u novembru, ali mu ni to nije pomoglo kako bi se na vreme vratio na teren.

Zanimljivo, treći fudbaler sa povredom kolena, Đerar Pike, jedini nije “išao pod nož“ od sve trojice i jedini se oporavio u predviđenom roku.


tagovi

Filipe KutinjoBarselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara