Prvo pojačanje Crvene zvezde: Jovančić za 120.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.05.18. | 19:58

Crveno-beli završili posao sa vezistom Vojvodine

Prva naciljana meta je pogođena! Crvena zvezda je uspešno završila pregovore oko dolaska Dušana Jovančića iz Vojvodine.

Jovančić iz Novog Sada dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Lalama, a ranije je bio i na meti Partizana. Sa Crvenom zvezdom će potpisati ugovor na dve godine uz opciju da saradnja bude produžena na još jednu. Kao slobodan igrač je inkasirao i određeni bonus za potpis ugovora što je normalno u ovakvim situacijama, a na stadionu Rajko Mitić će zarađivati 120.000 evra po sezoni, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Iskusni vezista je bio želja trenera Vladana Milojevića i klub je uspeo da je realizuje. Ne očekuje se da bude starter, ali kod Milojevića će biti vrlo važan šraf u rotaciji na sredini terena gde će zameniti Donalda i pojačati konkurenciju Jovičiću, Krstičiću i Račiću koji bi mogao da bude prodat.

On je prvo pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku, a očekuju se još dolaci štopera umesto Le Taleka, nekog ofanzivnog veziste koji će najverovatnije biti stranac i jednog ili dvojice napadača u zavisnosti od statusa Aleksandra Pešića koji bi mogao da bude prodat. To su prioriteti u prelaznom roku, ali je moguće da još neki igrač zaduži opremu na Marakani.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dušan Jovančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara