Prvo pojačanje na Brdo stiže iz Belgije, zvezdaši ga znaju po het-triku u večitom derbiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 16:18

Omladinskom naravno

Novi ugovori za Darka Puškarića, Miladina Stevanovića i Milutina Vidosavljevića, a uz to i prvo pojačanje u Čukaričkom. Na Banovo brdo je stigao Milan Savić za koga je šira javnost u Srbiji mogla da čuje kada je u onom ludom omladinskom večitom derbiju Crvena zvezda okrenula Partizan od 0:3 i 4:3 uz het-trik krilnog napadača iz Bijeljine.

Međutim, ovog leta je Savić u potrazi za minutima otišao u Mehelen, ali kako se ni u Belgiji nije naigrao odlučio se za put kojim su pre njega prošli i mnogi drugi naizgled “izgubljeni talenti“. Velik je broj njih koji su baš u Čuki oživeli karijeru, pa će sada probati i 19-godišnji Savić, koji je potpisao ugovor do 2023.
Savića smo doveli iz Belgije, bio je u Zvezdinoj školi, igra na poziciji ofanzivnog veziste, u principu je krilni igrač. Poseduje veliki potencijal, a Čukarički nastavlja tradiciju dovođenja mladih igrača“, pojašnjava klupsku odluku sportski direktor Čuke Nenad Mirosavljević.

Izabrane vesti

Što se tiče daljih poteza, prioritet je mesto napadača, jer tu je samo Slobodan Tedić, a i on do leta.
Tim je formiran još na leto, ali ćemo pokušati da ga dodatno osvežimo. Ako neko bude dolazio u Čukarički, doći će da bude baš pravo pojačanje, od starta. Jasno je da smo deficitarni na poziciji napadača, imamo samo Tedića u ovom trenutku, koji je izgurao jesenji deo polusezone, ali potrebna mu je podrška. Imamo alternativnih rešenja, probaćemo da reagujemo, ali iskreno to je vrlo deficitarna pozicija na tržištu“, kaže Mirosavljević.

(FOTO: twitter.com/kvmechelen)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara