PSŽ oduvao Realovu mega ponudu za Nejmara: Malo je 100.000.000 i trojica igrača

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 09:37

Madriđani daju Bejla, Rodrigeza i Navasa pride

Više se ne zna ni šta Pari Sen Žermen hoće u letnjoj sagi koja nosi kodni naziv – Nejmar. Dobili su Francuzi ponudu iz snova od Real Madrida, ali ni ona im nije po meri. A, na Brazilca ne računaju... Svašta!

Kako piše francuski Ekip, a prenose španski mediji, Real Madrid je ponudio PSŽ-u 100.000.000 evra i pride Gereta Bejla, Džejmsa Rodrigeza i Kejlora Navasa, samo da Nejmar ode u suprotnom smeru. I odgovor je – ne.

Izabrane vesti

Odbili su Parižani prethodno neke slične ponude i od Barselone i Juventusa, a kraj prelaznog roka se bliži. I svi su izgledi da će nezadovoljni Brazilac ostati na Parku prinčeva i za narednu sezonu. Uostalom, trener Svetaca Tomas Tuhel je rekao da će Nejmar biti spreman za utakmicu sa Tuluzom.

Navijači PSŽ-a su besni na Brazilca, ni čelnici kluba ga ne ljube previše posle cele čarlame koju im je priredio ovog leta, ali zelenog svetla za odlazak i dalje nema. Gazda Al Kelaifi, navodno, neće razmene igrača, već samo novac. Uostalom, on je za 222.000.000 kupio Nejmara, te želi makar da vrati uloženo.

Uglavnom, još jedna epizoda „dnevne doze Nejmara“ je prošla...

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara