PSŽ pokazuje kičmu: Kavani uzalud traži transfer, nema pregovora oko Kurzave

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 10:41

Malo je 10.000.000 za Urugvajca

Nekako kako dođe koji prelazni rok, tako zavarniči u Parizu. Letos je sve „gorelo“ oko Nejmara i njegove želje da se vrati u Barselonu, ali je PSŽ pokazao da koliko god postao „plastični“ klub poslednjih godina, ipak ima kičmu.

Kao što je Nejmar na kraju ostao na Parku Prinčeva, lako bi moglo da se dogodi i Edinsonu Kavaniju, koji je čak podneo zahtev da bude stavljen na transfer listu, jer želi da pređe u Atletiko Madrid. Ta njegova želja, kao i prva ponuda Španaca su – odbijeni.

Izabrane vesti

Atletiko je ponudio 10.000.000 evra za Urugvajca, kojem na leto ističe ugovor. U Parizu ni da čuju.
Uvek govorimo iste stvari. Mi bismo voleli da Kavani ostane, ali on je danas podneo zahtev da napusti klub. Analiziramo situaciju. Imali smo ponudu Atletika, ali je nismo prihvatili, jer nije odgovarala kvalitetima igrača. Ne znam kako će se završiti, šta će biti sutra“, rekao je Leonardo.

Sportski direktor Svetaca je dodao da klub razmišlja o alternativama, ukoliko na kraju pusti Kavanija da ode, ali da zasad nema konkretnih poteza.

Još jedan igrač se pominje u sekciji „odlasci“ kada je PSŽ u pitanju. Arsenal je zainteresovan za Lejvena Kurzavu, pominjale su se i tu neke brojke oko obeštećenja, ali izgleda i u ovom slučaju – uzalud.
Nismo imali nikakve kontakte sa Arsenalom oko Kurzave“, poručio je Leonardo.

Dobro, prelazni rok će još da potraje, biće novih vesti iz Pariza...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara