PSŽ skupo plaća grešku iz 2019, ni Bajern nije ravnodušan

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.03.22. | 18:11

Kristofer Enkunku igra sezonu života i na meti je nekoliko klubova...

Velike stvari događaju se u životu Kristofera Enkunkua poslednjih dana. U dresu RB Lajpciga igra sezonu života, pre nekoliko dana debitovao je na reprezentaciju Francuske, a evo stižu i glasine da su ga naciljala dva velika kluba za letnji prelazni rok.

Bild tvrdi da bi Pari Sen Žermen mogao da ima veliku konkurenciju u Bajernu!

Izabrane vesti

Od ranije je poznato da Sveci žele da isprave grešku od pre tri godine kada su za 13.000.000 evra prodali 24-godišnjeg ofanzivnog vezistu Lajpcigu. Ta bi greška mogla da ih košta čak 75.000.000 evra, kako navodi isti izvor, pošto je ta cifra potrebna da bi ljudi iz Saksonije seli za pregovarački sto.

Ali osim što bi dobrano ispraznili kasu, u PSŽ-u moraju da budu na oprezu, jer Bavarci su ozbiljno zagrizli na Francuza. Bajernov prioritet i dalje je nastavak saradnje sa Seržom Gnabrijem - zahteva platu u rangu Komana i Sanea, preko 15.000.000 evra - međutim Oliver Kan i Braco Salihamidžić uveliko razmatraju opcije ukoliko nemački reprezentativac ne pristane na novi ugovor i reši da ode.

Jasno da bi klub iz Minhena samo uz prodaju Gnabrija krenuo o Enkunkua, navodi Bild.

Podsećanja radi, Bajern već duže vreme prati i Antonija, Brazilca iz Ajaksa...

Kristofer Enkunku u potpunosti je sazreo ove sezone i izrastao u jednog od najboljih fudbalera Bundeslige. Sposoban je da igra na svim pozicijama, od centralnog veziste, do špica, odnosno krilnih pozicija.

Njegov dosadašnji učinak je 26 golova i 15 asistencija na 39 mečeva ove sezone.


tagovi

Kristofer Nkunku

Obaveštavaj me

PSŽ
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara