Komentari na vest

Puče tikva: Mesi ljut na Poketina, odbio da se rukuje (VIDEO)

O

Ovvjjjb

pre preko 2 godine

Nemojte samo Ronalda spominjati jer je i on dosta puta radio ovakve stvari. ne poštiva protivnike, ne poštiva suigrače, ne poštiva trenere i njihove odluke, ljuti se kada ga izvedu, Zidanu psovao mrtvu mater zbog toga, ne prizna poraz, baca kapitensku traku, muljator porezima, bezobrazan prema sucima, nezabavan, iskompleksiran. Ali sve je to nebitno u poredjenju sa necim drugim. On je svoju vlastitu djecu uskratio za majcinsku ljubav i dobijao je decu preko surogat majke. Kakva ljudina od covjeka. Ne mogu da zamislim tragicniji pocetak zivota. Takvu ljubav, njeznost, posvecenost samo majka ima prema novorodjencetu. Mesi nije cvjece ali je sigurno bolji covjek od Ronalda
G

Gost ovjjjb

pre preko 2 godine

bitno da ti znas ko je kakav covek , sedeo si sa obojicom i znas ih u dusu ... Obojica su profesionalci i najjaci sportisti u svetu fudbala ...
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Naravno da od ovog projekta nema nista...i da ce ovo puci kao mjehur od sapunice. Previse je ovde igraca sa "pedigreom" i sa jakim egom koji nece moci da smiri Poketino i da im bude autoritet. Svlacionica ce poceti iznutra da rusi sistem i da degradira i smjenjuje trenere...sto znamo kako zavrsava i ovaj megalomanski projekat ce naravno zavrsiti kako je i poceo...ali Arapi nezale i naravno imaju para da se sprdaju sa fudbalom i sa Fifom i Uefom koje ce na kraju zbog svog alavog pristupa da uniste sve sto je nekada fudbal cinilo najbitnijom sporednom stvari na svjetu i zasto ga svi volimo i gledamo.
G

Gost komsija

pre preko 2 godine

Da li je moguće da niko ne vidi da je pružio ruku, a Poketino udario po njoj ???
M

Milan Mijailovic

pre preko 2 godine

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mozda osvoje ligu 1 i to im je, drugo nista nece osvojiti...zivi bili pa videli.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Mesi sa 33 god deluje kao da ima 39 na terenu. Samo se nešto vuče, ni senka starog Mesija. Ronaldo ima 36 i deluje da neće biti ništa od onih priča da je Mesi mlađi pa će ga prestići u rekordima. CR7 deluje toliko fizički superiorniji da mislim da će pre Mesi odustati od fudbala nego on. Ronaldo ne pretrči mnogo, ali kada se zaleti ide kao japanski voz.
W

WanBi

pre preko 2 godine

O čemu vi ljudi pričate? Ronaldo je ovo isto radio. Oni žele da igraju celu utakmicu i pomognu koliko mogu, izmedju ostalog zato su i najveći ikada.
K

Khkjjj

pre preko 2 godine

Messi i u ovim poznim godinama pokazuje vise zelje za igrom nego ovi momci od 20 godina. Legenda fudbala.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Nije ti ovo uefalona,pa da bude po tvom😉
J

JT

pre preko 2 godine

Igraci koji se ovako ponasaju treba da sede na tribini.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Došlo vreme da bude i zamenjen , jer u fudbalu uvek dolaze neki novi klinci , ovoga će bitinsve više je veliki fudbaler nemože više da pruži kao nekada , a ovim gestom je pokazao samo koliki je čovek ....
H

Hhyjky

pre preko 2 godine

Sta je onda ronaldo. Zbog njega je Sari dobio otkaz u Juventusu jer je se on ljutio kada ga je vadio iz igre. A osim toga jednom je Zidanu opsovao majku zbog toga. Ukucajte samo na googlu: Ronaldo psuje majku Zidanu i nadjite sebi
e

eskobar

pre preko 2 godine

jedan seltik ili betis bih dobila koj pariz svako za sebe igra u tom timu treba da ubaci tri spica bez ove trojce pa ce da vidi kako se daju golovi
K

Kkkkii

pre preko 2 godine

Nemojte samo Ronalda spominjati jer je i on dosta puta radio ovakve stvari. Ali sve je to nebitno u poredjenju sa necim drugim. On je svoju vlastitu decu uskratio za majcinsku ljubav i dobijao je decu preko surogat majke. Kakva ljudina od coveka. Ne mogu da zamislim tragicniji pocetak zivota. Takvu ljubav, neznost, posvecenost samo majka ima prema novorodjencetu. Mesi nije cvece ali je sigurno bolji covek od Ronalda.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Ti ćeš da mjeriš ko je bolji čovjek. Poznaješ obojicu lično a?
9

951357

pre preko 2 godine

Kad bi ti imao stotine miliona evra na racunu koje si zaradio mukotrpnim radom i zalaganjem celog svog zivota, pitao bi te da li bi i ti birao surogat majku ili bi ozenio neku sojku manekenku koja se posle par godina razvede od tebe i uzme ti pola od onoga za sta si radio celog zivota.
D

Dil

pre preko 2 godine

@951357 apsolutno tacno.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Kolko treba da si lud da napises "najbolji trio na svetu", a likovi zajedno jos nisu nista osvoliji.Po cemu su najbolji?Imenima?Parama?
l

lelelele

pre preko 2 godine

ma ovi su haos, zamalo lion da ih dobije
g

gooosttttttttttttttt

pre preko 2 godine

PSZ-u ne treba trener nego psiholog/psihijatar
g

gost133

pre preko 2 godine

Ne shvacam zasto se odmah vuku neke paralele sa Ronaldom ili bilo kim drugim? Tu je iskljucivo Messi u fokusu i to sto je napravio nije u redu, vrhunac njegove karijere je davno prosao i logicno je za ocekivati da vise ne moze izdrzati 90 minuta u istom ritmu i ne vidim problem da bude zamjenjen u 70. minuti za nekoga tko je odmoran i tko ce donjeti svjezinu u igru. Valjda se igra za tim a ne svatko za sebe. Bar bi trebalo biti tako jer ocito da nije....
M

Mitt

pre preko 2 godine

Je li sad samo Ronaldo egomanijak ?
U

Ujhhj

pre preko 2 godine

Od njega niko nije gori. Uzeo je Kavaniju broj, a uzet ce i penale Bruni. Mesi je sve suprotno od toga. Inace, Bruno je u karijeri masio samo 3 penala od 50 kojih je izveo. Neverovatno. Da li ima iko u istoriji fudbala bolji procenat uspesnosti od Brune?
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Ima. Baloteli.
M

Mesija

pre preko 2 godine

Simao Sabrosa
M

Mesika

pre preko 2 godine

Izgubio se malo Poketino... Mesija ne izvodiš iz igre
G

Gost13

pre preko 2 godine

Previše sujetan igrač. Uz sav talenat i magiju koju poseduje, ostao je celu karijeru neko ko ima preveliki ego. Navikao da kontroliše ko igra, ko trenira, ko se dovodi, ko odlazi e pa sad, došao je radi para, i to ogromnih, bolje da ćuti.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Tesko je kad si glavni u klubu pa odes u drugi gde se ne pitas nista. Mislim da je to i zasluzio.
B

Barca

pre preko 2 godine

E dobro je da ti znas o cemu je on odlucivao, sve sami strucnjaci, kao da su svaki dan bili na Barsinim treninzima.
I

Instttagram

pre preko 2 godine

Da je se on pitao Nejmar i Suarez nikada ne bi otisli iz Barselone, a Grizman ne bi bio ni doveden. Takodjer da je se on pitao Fabregas isto ne bi nikad otisao iz Barselone (oni se i dan danas druze i njihove zene).
D

Drd

pre preko 2 godine

Messi GOAT a 99% komentara su protiv najvećeg ikada.. Messi napred za 7 zlatnu loptu 🔥🔥🔥🐐🐐✨✨✨
B

Bnm

pre preko 2 godine

hahaha pa i treba da im pukne tikvica kad su doveli razmazenka a Roni brije u Junajtedu! Hm ko li je bolji??? haha dileme nema ovaj patulkasti ocigledno zeli da se sve pita... pa kume zaradio si milijardu, kupi neki tim u Evropi pa igraj, budi trener-ekonom-terapeut... evo predlog sta da pazari-Barselonu, oplevio ih za 500 milki za 5 godina hahahaha nula od coveka!!!!!
n

nnnng

pre preko 2 godine

A Ronaldo nije 0 od coveka? Ronaldo i njegova pohlepa za novcem i njegov menadjer Jorge Mendes, potpuno su urnisali Juventus. Ronaldo na terenu, Mendes za pregovaračkim stolom. Na kraju su i Ronaldo i Juventus ostali kratkih rukava. Juventus je zadnjih godina stalno igrao na Ronalda, unistili su Dibalu zbog njega koji je pre dolaska Ronalda davao po 25+ golova po sezoni. Ronaldova bruto godisnja plata je kostala Juventus 60 miliona godisnje. To je za 3 godine 180 miliona + 100 miliona za njegovo dovodjenje. Znate li koga je sad Juventus mogao dovesti za 280 miliona? Zato su sada duzni 400 miliona.
H

Hijjh

pre preko 2 godine

Pa Juventus je propao upravo zbog razmazenog i egocentricnog Ronalda.
F

Florentino NNNG

pre preko 2 godine

A to sto je Juventus za 3 dana isplatio cijeli transfer od prodaje dresova? Sta Ronalda boli ona stvar, decko je broj 1 svih vremena, igracki, marketinski ujedno BOG!
D

Djole88

pre preko 2 godine

@Florentino Znaci Juventus je za 3 dana prodao po tvome milijardu dresova? Zasto su duzni onda preko 400m? Kupovali previse kokica i kikirikija? Zasto svi misle kad se dres proda da sva zarada ide klubu...Najvise sto klub moze da dobije je 10-15e po dresu.
a

auu22

pre preko 2 godine

udario mu je na ego,to je najgore,sad sledi rovarenje iza leđa poketinu ,nagovaranje svog frendića nejmara i onih koji im se dive da se polako ljulja stolica poketinu
V

Vrana

pre preko 2 godine

Jes da je to barselona to bi funcionisalo ali ovo je psg i tu se arapi pitaju tako da bolje je mesiju da se smiri da ne zavrsi na tribinama.
t

thfc

pre preko 2 godine

Taman do Božića da zamijeni Svetog Duha
G

Gostic

pre preko 2 godine

E tako treba pa da postane malo kompetitivniji a ne da setka po terenu, ovo je za njegovo dobro,ronaldo je samo bolji u tome sto trenira i grize tokom meceva jao da su mu zadnji.
l

lkkljlklk

pre preko 2 godine

Ronaldo seta po terenu vec godinama. Statistika sve govori. Sluzbeni podaci UEFA-e govore da je Ronaldo bio u grupi tek 106-i igrac na EURU po pretrcanim kilometrima, a pri tome je igrao sve utakmice 90 minuta. Ronaldo je medju igracima koji su najmanje pretrcali na EURU, a da su igrali sve 3 utakmice po 90 minuta. Ronaldo je bio igrac sa najmanje pretrcanih kilometara i od svih igraca Portugala koji su sve tri utakmice odigrali 90 minuta. Samo je golman Rui Patrisio manje pretrcao od Ronalda. Sa ovakvim "zalaganjem" i "trcanjem" na terenu Ronaldo moze igrati bez problema i do 50-e.
Т

Толико о

pre preko 2 godine

Том великом дрим тиму судија их чупа оно није био пенал над нејмаром види се да се не слажу меси и ембапе
9

951357

pre preko 2 godine

Pričam odavno da on glumi da je "dobar momak" sve vreme, ali poslednjih godina polako izbija njegovo pravo lice na videlo...
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

I ja sam ubedjen u to isto. Pa gledaj ko su mu najbolji prijatelji, Suarez, Alba i Nejmar. Creme de la creme. Fora je sto mislim da lik ne prica za sebe u tom fazonu, e znate ja sam dobrica, nego mu to fanovi pripisali i nije budala da kaze da nisu u pravu kad ga vec toliko velicaju. Na stranu sta mislim o njemu, ovo veceras po meni nije ko zna kakva situacija. Igrac ima pravo da bude nezadovoljan sto ga trener izbacuje iz igre i da pokaze emocije. To mi skroz ljudska reakcija. Po ovom snimku (nisam gledao utakmicu) mi deluje da je potez rukom bio fazonu, zasto si me izbacio, kao da je trazio objasnjenje i da mu je to bio primarni fokus. Pa znas kad se covek zamaje u razmisljanje, pa nije ni svesta ni pola stvari koje se desavaju okolo. Ovo samo na osnovu snimka pricam.
A

Ammmam

pre preko 2 godine

Razmazenko.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Malo je poranio sa ovakvim stvarima. Ocigledno je zaboravio da u psz-u nije nista uradio jos uvek i nije nikoga zaduzio i donosio titule da sme ovako da se ponasa.
j

je_suis_ronaldo

pre preko 2 godine

gdje si sad seiče, posalji ga da broji pijesak kraj burj khalifee
P

Poketi

pre preko 2 godine

Mesi kralj. Pokazi mu ko je glavni baja. Ovako je isto Ronaldo ismijavao Sarija kada ga je vadio iz igre hahah
U

U ovome

pre preko 2 godine

Je Poketino upravu,ali nebi svaki trener imao petlju da to uradi,ljutice se ovaj jos dan dva i posle ce zaboraviti
F

F.C. Cadiz

pre preko 2 godine

Ma koji on...On je svoje odmrmorio...Terajte ga u magacin da broji kisele...
V

Vasojevic

pre preko 2 godine

Džabe novci, džabe što je najbolji u istoriji(po mom mišljenju nije), kada imaš metar i šumska jagoda, kompleksi se ne mogu izlečiti.
N

Nikolaerni

pre preko 2 godine

Bravo Poketino,mora se znati ko je autoritet
Z

Zoyyy

pre preko 2 godine

Sledeci mec da pocne sa klupe, ako si trener uradices to, ko ga j**e, ne moze ovako niko da se ponasa, a i dobili su mec kad je izasao.
A

Ajax

pre preko 2 godine

Carski je to sto skoro niko ozbiljno ne racuna na Icardi-ja, a decko generalno resava utakmice u par minuta...
G

Gx

pre preko 2 godine

JBG nije naviko da se zameni...ipak to je Mesi...