Komentari na vest

Pukla kumovska veza: Žorž Mendeš zbog svađe sa Ronaldom ostao bez 30.000.000 evra provizije

s

stilo brim

pre preko 1 godinu

Pa zvao bih i ja Al Naser za manje od 30 mil
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Jedna priča iz edicije "nije se desilo". Bukvlno nigde ne postoji izvor ni za jednu od tvrdnji. Sve sama naklapanja i neke insinuacije koje se koriste kao činjenice, a činjenica ni od korova. Kapiram da ne volite Ronalda, ali ono, što je previše, previše je, ubiće vas ljubomora i zavist, realno...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Završi školu, vidiš da ti geografija ne ide! A sada si kuma šutnuo i završio tamo gde si mislio da nikada nećeš završiti!
p

pazza_inter

pre preko 1 godinu

Kad se igra Maroko portugal????????? )))))))))) Xaxaxaxaxaxaxa
s

sg O18

pre preko 1 godinu

Neko je Maradona da smanji sebi potrazivanja i ode u Napoli, a neko je Ronaldo da uzme 400milke. Njuka ce u LS ako nastave ovim tempom u PL i eto Ronalda protiv Zvezde u LS na jesen
M

MaloVise

pre preko 1 godinu

Uopste nisam fan fudbala danas, gledam ga ravnodusno, ali da sad tipa Ajaks, Kopenhagen,takvi timovi koji igraju LS. ne bi htjeli Ronalda, stvarno smijesno.
a

alo bre

pre preko 1 godinu

zedru malo postovanja kad pricas o ajaksu to je veci klub od nekog intera juventusa pa i izvikanog junajteda
M

MaloVise

pre preko 1 godinu

Vise mi je bila poenta lige. Holandija, Danska, Belgija, Portugalija tako te. Mozes misliti Ronaldo u Ajaksu, pa koliko samo klinaca ga tamo gotivi, a on surovi profesionalac da im pokaze na djelu, a Holandska liga, u Ajaksu bi dao 20 golova u ligi. Tako da misljenja sam da bi ga ti klubovi htjeli, ali nisu imali love za placanje.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Mendes je verovatno najbolji agent za talente, ali posle toga ne zna da sačuva poziciju igrača u ekipi, niti da ga savetuje kad treba ili ne treba sa napusti klub. Ronaldo je prosto morao da ostane u Madridu za ponuđeni novac, posle nije smeo da izabere jedan United pored ovako dobrog Cityja. Di Maria isto nije nigde bio poštovan gde god da je igrao koliko je trebao, posle su i raskinuli saradnju.
П

Па очигледно

pre preko 1 godinu

Је да му је новац мотив
B

Bukv

pre preko 1 godinu

Mogao je u Zvezdi lepo da igra. Em bi bio najbolji strelac, em bi imao minuta, em bi mu tempo odgovara spram njegovih godina. A povrh svega, igrao bi Ligu sampiona. -\o/
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Daj ne izlupavajte se više sa godinama. Igrače njegovih godina i starije koji igraju na najvišem nivou. A on je fizički spremniji od svih njih.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Звезда или Партизан за њега иделани, Роналдо би се надавао голова из пенала само тако.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Mirko Mendeš Topalović...
G

Gostovic14

pre preko 1 godinu

glupost je kad neko kaze da Ronaldo nije imao gde da ode, od 32 ekipe iz LS bar 25 ga je htelo sigilurnoooooo... e sad sto nemaju pare da plate najboljeg na svetu je nesto drugo.. nisam fan CR7, samo realno pricam kojoj ekipi ne treba Ronaldo, Ronaldo ejjj
n

nedano

pre preko 1 godinu

Doktore, Ronaldo je imao ciste pare, znaci da bi ga neki klub uzeo morao je samo da izdvoji za platu i njihov je. Mislis da Bayern nije mogao da ga dovede, jos im je Lewa otisao koji je imao oko 20mil. Jedan Celzi koji se rasipa na sve strane i potreban im je jos napadac, ali i oni su odbili tu mogucnoost. Jos je bilo par takvih klubova.Onda dodjes ti i navedes pare kao problem sto nije presao u top klub. Covjeka jednostavno niko nije htio, ali bas niko. Cak je i Amorim trener Sportinga bio protiv dovodjenja Ronalda.
@

@nedano

pre preko 1 godinu

Ukljuci mozak ako ga imas. Ronaldo je trazio 30mil godisnje i niko mu nije hteo dati toliki novac. Ali su ga hteli.
n

nedano

pre preko 1 godinu

Pa doktore zar se to ne isplati na dresovima, popularnoscu i drugim stvarima. Ko da je problem klubovima 20-30mil, iako je mendes bio daleko spustio zahtjeve za platu, samo da bi preso u klub koji igra LP. Pa i njegov real ga je odbio, otisao fol da trenira u njihovom tr.centru, ali nema to kod pereza.
R

Realnosti

pre preko 1 godinu

Imaju pare da plate najboljeg na svetu ali on je pod ugovorm u PSGu i produzice saradnju. Lazni idoli ipak nemaju vise mesta u kremu evropskog fudbala.
G

Gost98

pre preko 1 godinu

400 miliona ha ha ha