Komentari na vest

Pukli pregovori sa Zvezdom: Milan Gajić hoće u Tursku

i

idiNesanice

pre gotovo 2 godine

Samo neka ode,kumim vas. Neka se aktiviraju raniji bekovi vevzde sto sma ih gledao Krmpotic,Krdzevic,Radinovic,Vorotovic pa i Milovan Djoric kao desni bek,ili mladji neki poput Ninkova,Marjana Markovica,ali Gajici zelim sve najbolje i Real i Barsu,ali samo ne da ostane u Zvezdi.
B

Bar Kohba

pre gotovo 2 godine

Racunica je jednostavna Gajic je tu vec skoro 4g., odigrao je preko 100 tekmi za Zvezdu, osvojio je duple krune, igrao LS, LE i prosto se zasitio naseg fudbala. On je vec igrao u Bordou i to za 55hiljada evra mjesecno, poslednju godinu ugovora bi primao 65hiljada to je skoro 800hiljada po sezoni, a momak je prihvatio da dodje u Zvezdu za 30hiljada. Ne treba nikoga siliti da ostane. On u Turskoj moze lagano dobiti duple pare u odnosu na Zvezdu i igrati pri tom jacu ligu od nase. Silja Pesic iz tiha razloga se nije vratio, vec u Turskoj ima oko 650hiljada po sezoni, Zvezda takve ugovore daje neproverenim strancima koji odu posle godine.
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Putuj igumane.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

ma ovaj je i onako igro za svoju statistiku vise je visio u spicu maltene a defanzivno otaljavo kao na derbiju gobelja je bar Zvezdin vojnik
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Pocinjem da verujem da ovi iz uprave namerno puste prvo vest u medije, da vide reakciju navijaca, i na osnovu toga se odlucuju za dalje korake. Kao sto je bio slucaj sa Dzjubom od koga su odustali nakon negativne reakcije navijaca.
D

Djurgården

pre gotovo 2 godine

Ja istripovao da pise Puki u pregovorima sa Zvezdom. 😁😁😁😆😁😆😆😆😆
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Objasnite mi paradoks, nisam pametan: igras 5 godina Evropu uzastopno i u dzepu ti 2 potencijalne LS (jedna bas realno) i ne mozes privuci nikog ko pravi razliku na terenu? Niko nece da dodje iole ozbiljan? Zasto? Daj, nemojte me zezati. Kako ce sve da zake*aju ovaj prelazni rok, jer su alavi.
K

Kamber

pre gotovo 2 godine

Živim za dan kada će se ukinuti pravilo o broju stranaca.Da konačno ovi poluamateri prestanu ucenjivati klubove za plate kakve mogu samo da sanjaju u Evropi!!Draža bi mi bila Zvezda koja ima 11 stranaca, ali da su fizički spremni i da liče na profesionalnog fudbalera, nego ove babe koje se vuku po terenu i od fudbala operisani !!
M

Manche

pre gotovo 2 godine

Nema sanse da se zajebu da dovedu Filipa Stojkovica koji je bio slobodan igrac. On je dobar Rapidu i Lasku, ali nama nije. Zato nam je dobar Gobelja i onaj ofarbani koji nas je kostao protiv Rendzersa. Ali sto kaze Mrkela, ako Manćini veruje u njega verujemo i mi. Sta radite gospodo više ???
R

Raspitin

pre gotovo 2 godine

Filipa znam licno jos iz Cuke, i moram ti reci da se njemu duguju pare po proslom ugovoru te da zbog toga nije raspolozen da opet saradjuje sa upravom… da je bolja prica on bi se juce vec vratio u Zvezu… ovako moze gobeljic da ostand jer pola para od njegovog ugovora ide znas vec kome… (a nije grujicka)… A ovaj iz IMT je Dunjicev igrac tako da je moguce da ce njega da prikljuce prvom timu i da mu daju neke minute kako bi se dalje prodao kao onaj panj Krstovic…
r

raider

pre gotovo 2 godine

Ma pustite ga aman, zgranuo sam se sa prethodnim ugovor, njemu dati 1000 e dnevno je greh od boga, slobodno idi!
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Za nijansu je bolji od onog nazovi beka .... Treba ih spakovati u paketu i vezati im masnicu ....
S

Si0ba

pre gotovo 2 godine

gobeljić: pa jesi pglu ptmb....skini ga s desnog beka u pm niko nek' ne iigra.....
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Na osnovu cega se nadao povisici? Igrao je na prolece smo zato sto nije imo ko drugi, tj konkurencija je toliko losa da je on morao igrati. Nista bolji od Gobeljarda, za nasu ligu.
A

Adrian Mutu

pre gotovo 2 godine

Pametan neće da učestvuje u lakrdiji nmg da opišem koliko mi se sve ovo zgadilo kad sam čuo da je gobelja produžio i ja bi se pokupio bravo za gaju i sve najbolje u daljoj karijeri
C

Cika Toni

pre gotovo 2 godine

Zamena teza. Zapravo su produzili sa Gobeljom zato sto je Gajic rekao da ide.
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

A onaj dečko što igra za Lokomotivu Zagreb i reprezentaciju Srbije Djuro Djekić? Možda bi mogao da uči od Picinija
I

Ili,ili

pre gotovo 2 godine

Gde Golbeljic da ode,kad se upravo ozenio,a i snajka nece nigde iz Bg-a,zato mora da mu se napravi mesta,kao da ga trebaju..
S

Sistem

pre gotovo 2 godine

Mislim da su on i levi bek Šehović trebali dobiti ozbiljnu šansu u A reprezentaciji još u pretprošlom izdanju Lige Nacija. Verujem da bi sad obojica bili daleko bolji igrači, a da bi Srbija imala uigranu zadnju liniju, koja bi mogla igrati zajedno narednih desetak godina. Tad je, ako je ikako bilo moguće, na okupljanje reprezentacije trebalo pozvati Kolarova i Ivanovića da im budu mentori i nauče ih dosta toga.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

daleko su oni od modernih bekova
G

Gost3200

pre gotovo 2 godine

Evropska zvezda ne moze ni metvog Gajica da zadrzi Ali zato Gobelja doll je vrh
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Glišić duplo bolji od Gajića!!!
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Kamo sreće da i Gobelja nađe nešto da se odluči da ide pa da neko od naših nada dobije šansu ili da konačno dovedu krštenog beka.
G

Gaja pvo

pre gotovo 2 godine

Neka mu je sa srećom!Također će biti srećna publika sa tribina gdje je uglavnom dotični centrirao gađajući protivnički šesnaesterac.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Jao kako lupetate da nema dalje, covek je daleko od najboljeg igraca u timu, daleko od vrhuskog beka, ali se ove sezone muski trudio. Jbt kako vam smeta njegova plata, a ne smeta vam plata zivkovica, dionija, bakajoka...o platama la pare i ostalih da ne pricam...
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Ko kaze da nam ne smeta? Pa vidis da kukamo da ih sve Zvezda rastera i rastereti budzet kako zna i ume. Treba nam bolja odbrana ako tezimo boljem. Ne moze Dragovic sam. Bekovi pod obavezno. I jos jedan CB mozda Sonogo. I da se ubace klinci i guraju kroz nase prvenstvo.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Pa treba oterati jedno 10 igraca bolje je da menjamo formaciju kad se povredi starter tipa levi ili desni bek, nego da nam igra zamena koja nije dostojna nego nivo prve lige srbije, kad vec nece da dovedu adekvatne zamene...satro zvezda prerasla savica, zuleta, degeneka...a cavric je topina od igraca...eto npr njemu bi dali 500k i niko rec ne bi rekao, a za gajica je problem 450k...ne branim gajica rekao sam covek mora glavu da sredi pre nego centarsut koji mu je uzasan...ali za zbog zalaganja bi pre ostavio gajica i gobelju (koji mi je zivot skratio) nego doveo cavrica jos jednu kombinu...upravu je terza kad kaze da ne mozes da se oteraju neki igraci, nego mene zanima kako to niko nece da dodje u klub koji igra evropu 5 godina i 99% ce od one tamo godine igrati LS dve godine za redom, ako ne i ove mozda...jer partizan sanse nema da se stabilizuje jos 3-4 godine
a

argh

pre gotovo 2 godine

Bakajoko igra za 120 hiljada godišnje. Uz to, bolji je od ovog i Gobelje sigurno. Brži je, snažniji, a ima i bolji centaršut. Odbrana mu jeste slabija, ali da mu je data šansa kao ovoj dvojici, sada bi za njih bio Kafu lično.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Baš teški pregovori, sad ima da mu daju nekih 500.000 godišnje da ga privole jer ne postoji drugi desni bek na ovom svetu.
V

VecaBGD

pre gotovo 2 godine

Eto zasto su zadrzali raspalog Gobeljica...uzas
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Pola Gobeljiceve plate ide u Terzin džep! Pametnom dosta!
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

A sto je najsmesnije, ovaj nije nista bolji od Gobelje kojeg toliko napadate, samo je malo manje sklon glupostima. A najgore od svega je da ni Picini ne odskace previse od obojice.
R

Ragdar

pre gotovo 2 godine

Steta sto se Dusko Tosic penzionisao, komotno je mogao da bude zamena za Rodica.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ako bi se vratio u 2012u mozda. Covek nije bio ozbiljan fudbaler zadnjih 7-8 godina realno. A nije bio bek od 2008e otprilike. Prati malo.
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 2 godine

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!! TAKO JE BRE !!!!!! TOOOO BREEE !!! OVO NAM JE TRECI TROFEJ OVE SEZONE ! OVO ZASLUZUJE PROSLAVU NA KALEMEGDANU !!!!!!!!!!! AJMO ZVEZDOOOOOO
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Neka ide i nek povede Gobelju kao +1. Covek defanzivno nista, ofanzivno bez centarsuta. Za nijansu pouzdaniji od Gobeljica. Pustite ih da idu i vratite Zuleta za dzabe, za njih dvojicu je doktor, samo mu nedostaje brzina.
G

GostHilti

pre gotovo 2 godine

Žule je skoro potpisao u za linic. Prvo prati i ti i ostali malo fudbal. A ne samo da lupate
K

Ko bi reko čuda da se dese

pre gotovo 2 godine

Ma idi bre, sretan ti put.....
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Идииии молим те
V

Volim Zvezdu

pre gotovo 2 godine

Bojim se da ovo nije tacna vest,mada bih jako voleo.Najgori desni bek u istoriji.Na zalost,Zurnal pise da je produzio ugovor,a bas sam se obradovao.
9

91

pre gotovo 2 godine

Prebacite nekog klinca, za 2 god imacemo igraca, kao Erakovic sto je napredovao. Od ovog vec znamo da moze da bude samo gori.
V

Vojvodjan

pre gotovo 2 godine

30 soma mesecno,malo li je za nasu super ling long ligu?? Kolko je bese prosecna plata? Nek me neko poseti? Kolko imaju rudari,hirurzi za samo malo rizicnije poslove? Hm?
D

Domacin

pre gotovo 2 godine

Gde da te posetim? U Lazi?
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Kad se sad nisam slogirao ahahahaha, Gajic eej. Drvo javorovo. Sa njegovim stilom trcanja i igranja moze samo da namakne am i ore livade. Nedaj Boze da glavu podigne. Zule je za ovoga bre fudbal izmislio.
L

Losmika

pre gotovo 2 godine

Ljudi ispunite mu zelju i pustite ga da ide i na njegovu i na radost navijaca Zvezde, uopste ne insistirajte na produzetku saradnje, ja uopste ne vidim sta taj covek radi i moze da pruzi u Zvezdi na svojoj poziciji...
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Kako neko može da kaže da se može računati na Gobeljića!?
G

Gostczv

pre gotovo 2 godine

Neka povede i Gobeljica sa sobom
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

@gost99 Igrali smo ligu šampiona sa njima dvojicom u timu, koga boli uvo šta je bilo u svlačionici. Vujadina ne bih vratio ni pod razno, ali Žule bi lagano mogao ponovo da zaigra, sredio bi Stanković i njemu bubice u glavi. Pozdrav.
1

1389

pre gotovo 2 godine

thank god...ajmo Zvezdo u CL
R

Rajko car

pre gotovo 2 godine

Preslikan Andjelkovic.2 najgora beka u istoriji Crvene Zvezde.
_

_001334.1173a01207fd4b9abb041709937e314f.1623

pre gotovo 2 godine

101% tačno
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Noj je bar znao da centrira.
E

Eppppp

pre gotovo 2 godine

Anđelković je dao bar 100 centaršuteva upotrebljivih
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Hvala bogu samo da ga ne gledam vise.Covek nema ni jedan centarsut u karijeri.
_

_001334.1173a01207fd4b9abb041709937e314f.1623

pre gotovo 2 godine

Bog nas pogledao
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

Srecan put prijatelju i hvala za sve povedi i Gobeljica i onog ortopeda Picinija...
B

Borovo

pre gotovo 2 godine

Čovek je limitiran ovo je njegov vrh što je odigrao proletos.Stankovic najbolje zna jel mu je potreban.
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

Nije ovaj tekst pisan zbog Gajića, lošeg desnog beka, nego se utire staza za novi ugovor, u fudbal zalutalog, Gobeljića!
Y

YXX

pre gotovo 2 godine

Zar Gobelja i Kaća da nam se pozivaju po Vladikavkazu, ilinGaja i Sonjica po Genčlerbirligiju,ma aajde
А

Аb

pre gotovo 2 godine

Prijatelju pričaj o igračima i njihovom kvalitetu ili nekvalitetu... O njihovim ženama je degutantno i neukusno, a vjerujem malo koga na sportskim vjestima to zanima...
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Aj konačno i jedna dobra transfer vjest... Uprava da ne podleže pritiscima poluigrača!!! Ne mogu Borjan, Dragović, Katai, Kanga, Ivanić da zarađuju ogromne plate za igrače kao što je Gajić.... Pićini je izmislio fudbal za njega samo da ga zdravlje posluži...
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

O hvala Bogu jedna odlicna vest. Srecan ti put i ne okreci se.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Tako je Terza majstore,cisti prvi tim i teraj te polovnjake poput gajica i slicnih! Puna podrska za upravu od svih PRAVIH navijaca i Zvezdasa!
M

Misterno3

pre gotovo 2 godine

Aha aha, tera te polovnjake terzinjo al ostavlja one sa kojima deli plate izgleda gobeljardo i pankov.
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Ostavite mi barem Bakajoka.
T

Tale se..

pre gotovo 2 godine

Ko neće da se tali neće moći da igra. E to ti je matematika u našem fudbalu! Zašto su se svi zalepili za te fotelje.?
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

NEKA IDE ODMAH,NAJGORI BEK KOJI JE IGRAO U ZVEZDI POSLE DUSANA ANDJELKOVICA!
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Desno sa njim I Bez njega Zvezda ne igra pod hitno bek Ali pravi bek
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Путуј Игумане...ЋАО

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ovo i nije toliko loše,on je odigrao dobro prolećni deo sezone i sada kao jedan od uslova da produži ugovor traži da bude starter i da mu se poveća plata a pre toga isplate dugovanja. Ja bih se sa njim dogovorio i dinamici isplate dugovanja i pozdravio se sa njim. On da nema siguricu u Turskoj prihvatio bi bilu kakvu ponudu od Zvezde. Ovako kao slobodan igrač on može da dobije tih 300000 što mu Zvezda duguje odmah prilikom potpisa na ruke, plus neka lepa platica od isto toliko godišnje i boli ga uvo. U Zvezdi bi bio rezerva, pljuvan od navijača a dug ko zna kada bi naplatio. Kažem opet za Zvezdu je ovo dobro jer će Pićiini biti prva opcija na desnom beku, Gobeljić je najbolje igrao kada je imao status rezervnog desnog beka, puno bolje nego kada je bio starter i sada se konačno otvorilo da dovedemo još jednog pravog levog beka a moja želja je Aleksa Terzić pošto trener Fiorentini ne računa na njega.
S

Sladjann

pre gotovo 2 godine

A sada će imati para za novog igrača od minimum 1 milion evra!!!!loš potez uprave;!!!!!kakav Gobelja treba ga oterati odmah!!!!
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Imamo desnog beka u IMT-u i u Grafičaru i u omladincima. Da li je moguće da su oni toliko lošiji od Gajića pa da ovaj traži 400.000?
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Nije lud da igra na dodjem ti juče! Stanje u Zvezdi je lose po pitanju finansija,mnogo para se trpa u privatne džepove!
t

trpa...

pre gotovo 2 godine

...Terza klub iz bunkera pa ne zna da stane! 5a u nizu a bice i 6ta uskoro!
8

87.mil dug jsda

pre gotovo 2 godine

Kad vratite 87.milona evra koliko vas JSD ukupno duguje drzavi i bankama za ovih 5 godina onda smete da se nesto javljate! Ako ne verujes eno pitaj clana vase uprave i vucelinog zamenika Petrica i Djurica njih dvojica su javno pokazali dokument koji potvrdjuje da prdizan duguje cak 87 miliona koje je napravila vucelina uprava u zadnjih 5.god!
R

RAKOVCANIN

pre gotovo 2 godine

Jos da puknu i sa Gobeljom i toop smo
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Dajte Žuletu Stojkoviću te pare da se vrati da popuni upražnjeno mesto odlaskom ovog panja. Nije svetska klasa, ali je dečko ginuo za Zvezdu, ovaj Gajić ne zna gde je levo, centaršut-misaona imenica, pozadi ispada ko iz voza...
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Jeste da vratimo njega i onog mentola Vujadina koji se istripovao da je neki jos mangup, njih dvojoca su pravili haos po svlacionici kad su bili, steta sto u njihovo vreme nije igrao Dragisa Binic da da vide kako pravi mangup zavodi red tatinom sinu i cuvenim gardistima haha
e

ehh

pre gotovo 2 godine

Budimo realni, ova vest ne donosi neku promenu. Mi na desnoj strani rešenje za sada nemamo. Ni sa Gajićem, ni bez njega. U odbrani još i nešto, ali ka napred čovek je katastrofa. Mogao je da ostane, ali 360.000 je za onaj njegov fudbal biše od premije.
P

Piculin

pre gotovo 2 godine

U pravu si da ne vredi ni 200k godisnje al kad covek vidi da mu je konkurencija igrac koji ima 600k i izlezava se po karantinima farba u plavo bleji po beton hali igra svaku desetu tekmu a ovaj treba da rilja svaku livadu u stbiji i zaradi ovom drugom platu negde ga i razumem
b

bez dalana

pre gotovo 2 godine

zašto nena tekstova o istupanju partizana iz takmičenja??????
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Pisanjem o KK Partizan, pisalo bi se I o CZ(istupila iz lige 2011-2015)
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Putuj igumane i ti i Gobelja.. vama dvojoci panjeva ukupna plata 900k pa to je vrh vrhova hahaha.. ostavite ovog Piculina nek prodje pripreme nek dobije samopouzdanje, i gurati uz njega malog Glisica iz IMT bolji je od obojice ovih milionera ili starletana
A

AcaRazvaljenČmar

pre gotovo 2 godine

Dobro razmisliti sta i kako, ogroman rizik bi bio uci u sezonu samo sa Picinijem i Gobeljicem na beku
m

milittao

pre gotovo 2 godine

počinje da puca u svlačionici kao u eri Marka Marina u Kafua. Nije lud Gajić da se lomi za 450k a Pićini koji mu je konkurencija i koji igra svaku šestu utakmicu da prima duplo više a pri tome Gajiću se meri svaka greška dok se italijan veliča. u tome je poenta cele priče.
s

svlačionica

pre gotovo 2 godine

pri tome Gajiću se duguje oko 300.000 i tera se da oprosti dug, zato mu i nude 450 novu platu
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Krivične prijave zbog Pićinija i ostalih promašaja
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Nije loš ali ima i boljih. Šteta što ne ceni klub u koji igra.
Z

ZokiKurvica

pre gotovo 2 godine

Bilo bi suludo davati tolike pare za njegovu platu
A

AcaRazvaljenČmar

pre gotovo 2 godine

Putuj igumane i za manastir ne brini
B

Bravo aco

pre gotovo 2 godine

kakav nick..
G

Gost321

pre gotovo 2 godine

Veceg dunstera nisam video, daleko mu lepa kuca
_

_001334.1173a01207fd4b9abb041709937e314f.1623

pre gotovo 2 godine

Ko god da dođe iz omladinaca ili kadeta, biće korisniji od Gaje
s

sssssssss

pre gotovo 2 godine

Neka ide svako ko bi nas prod'o! E zato nervira pljuvanje po igracima koji su tu od prve evropske sezone, kao sto su Vujadin, Gobeljic, Stojkovic... Svi su na isti nacin pljuvani, ali oni ni jednom klub nisu ucenili ni na kakav nacin. Pazi, ovaj oce u Tursku... Covek koji je fudbaler, a centarsut misaona imenica za njega... Nije mu Zvezda ponudila manje pare pa da se naljuti, vec ima platu koju nece 90% Srbije videti u 15 godina...
P

PICINI

pre gotovo 2 godine

bio povredjen? Kako se to dalo naslutiti?
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Boljeg nemamo, a goreg nećemo da nađemo. Pićini je za nijansu bolji igrač, ali postoji taj rizik od obnavljanja povrede. Do grupne faze LŠ ili LE možemo pronaći zamenu. Ali Gobeljić je podjednako kvalitetno ili loše rešenje kao Gajić. Čak zatvara bolje defanzivno.
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Povedi sa sobom Gobeljića, Rišaria,Krstičića,Dionija,Pankova,Mrkelu,Terzića pa Bog da nas vidi!
v

vedips

pre gotovo 2 godine

Divna vest,jos da povede i gobelju.
B

Blaa

pre gotovo 2 godine

AAA joj bas mi zaooo
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Pa ovaj nije normalan! Ne vredi ni plate koju je imao, a ne znacajnijeg povecanja! Gajic, Gobeljic, Risairo, Pankov...da se nose u 3 lepe! Dosta je pljacke!!!
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Ljudi moraju da shvate nesto - Gajic ima neverovatno dobru pregovaracku poziciju. Picini je cesto povredjen, Gobelja nije dovoljno dobar, novog dobrog srpskog desnog beka nema ni na vidiku, pritom je odigrao dobro ovu polusezonu. Tako da, moze mu se da zahteva. E sad, ja mislim da ovo uopste nije slucaj. Vec da se ovo plasira u medije kako bi mu se povecala plata, na koju ce svi koji treba da se ugrade, bukvalno nam bacaju prasinu u oci. Ja ocekujem novi "preokret" i da on ostane na Marakani.
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Tragedija. Niti je Gajic kalibar za LŠ niti će Pićini ikad biti zdrav. Što se tiče Gobeljića on je stvarno no comment igrač. Prošle godine je bio opcija 3 i nisu hteli da obnove ugovor sa njim a sad ga potpisuješ u želji da se domogneš LŠ? A što se tiče ovih mladića iz IMT-a i Grafičara, oni uz dužno poštovanje, imaju kvalitet za maksimum LingLong i to neke klubove iz sredine tabele. Tužno...
Н

Ноле

pre gotovo 2 godine

Путуј и не осврћи се.Те паре што имаш у Звезди нико ти неће дати
H

Hahahhaha

pre gotovo 2 godine

Jel citas tekst? Vidis da ce dobiti vece pare u Turskoj?
K

Koan

pre gotovo 2 godine

@Hahaha Ahahaha,to je rekao Gsjić...čitaš li ti tekst?
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...kako se nije setio da trazi smanjenje plate prve dve i po sezone kada je igrao ispod svih ocekivanja???u sustini odlicna stvar za zvezdu, ima afrikanaca koji ce da trce i brze i za manje pare...
V

Volim fucu

pre gotovo 2 godine

Svi ce oni trcati za manje para, ali niko nece da cuti kad mu se duguje, a nasima se duguje bas mnogo. Naravno ne svima, Dragović, Borjan i jos par njih.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Putuj Igumane.
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Imace kad da se kaje kada bude gledao Zvezdu u LŠ. Malo mu je 450 000 evra. Turci mu nisu dali milion mozda plafon 100 000 vise. Imace kada da se kaje. Posle Turske igrace u Albaniji. Decko bez ambicija.
Г

Грдне ране

pre gotovo 2 godine

Гајић иде, Гобеља остаје, Пићини вазда повријеђен. Паметном доста...
t

trtwer

pre gotovo 2 godine

A ko je pametan?
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Liga sampiona, ooooo
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Onog trenutka kada je rečeno da Pučini dolazi, skoro svi na ovom portalu su rekli da je čovek hodajuća povreda. Ako to znamo mi, na koji način je onda uprava mislila da će biti drugačije? Tako da ovo nije nikakvo iznenađenje što se dešava.
G

Gost737181905

pre gotovo 2 godine

Срећан пут. ено му га Пешић у Карагуму нешто, играчи који не знају д асе изборе с притиском и боље да играју у неким лимунада тимовима.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Auu ljudi koliko malodusnih komentara,neka mu je sa srećom u novom klubu. Njegovo je pravo da bira i ide tamo gde je Veca plata a upravi na dušu ide što godinama ne može da pronađe dobre brkove. A ovima što su najglasniji iz komšiluka a drama im se stolica neka se brinu o svojim odlascima i dolascima igrača. Nikako na noge da stanu godinama a brinu se za Zvezdu.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Mislim da je Gobeljic imao jako dobru ponudu Astane ali je odbio zbog gospodje. Gobeljic je igrac koji je od fudbala profitirao i naplatio se najvise u istoriji ovog sporta naspram kvaliteta. Gajic dobar igrac za nasu ligu pun manjkavosti posebno u defanzivi setimo se greske u Kupu kada je Urosevic dao gol okrenuo se kontra od dolaska lopte a ovaj mu hvata volej i pravi zamah citavu vecnost on bez bloka nemo posmatra. E sad sto mi takve idealizujemo i pravimo nesto sto ni sami ne veruju da jesu to je drugo. Doveden Picini kao reprezentativac Italije i igrac Valensije mi molimo Gajica koji bio na margini da ostane. Ako Picini istrosen, sada stize na naplatu znaci fulamo pred pocetak sezone tri beka i to desna??? Nismo u stanju da to iskautiramo i pronadjemo resenje, onda molite Gajica. Nikola Stankovic je odigrao odlicno na mestu "Vingera" beka u Graficaru. Pa daj te ako nista da se proba sa tim malim na tom mestu.
s

smf

pre gotovo 2 godine

Pakao na bekovskim pozicijama se nastavlja iz sezone u sezonu. 5 godina ne mozemo dva krstena beka da dovedemo. Rodic igra sve utakmice jadan svake sezone bez zamene, a na desnoj strani horor. Gobelja dobija produzenje ugovora, Gajic igra toplo hladno i odbija novi ugovor a Picini je vise u bolnici nego na terenu.
D

Dio

pre gotovo 2 godine

opa, pa to je onda pojacanje
G

Gostkg

pre gotovo 2 godine

Hvala Bogu.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

После јучерашњег помрачења коначно једна лепа вест. Саспело се на то да Гајић и Панков уцењују Звезду. Да сте форсирали Бакајока колико сте трпели Гобељића и Гајића сад би се другачије причало о њему.
K

Krezak

pre gotovo 2 godine

Pljujemo Gobelju svi. okej, igrac jako limitiran, kvaliteti za Zvezdu upitni, pravio razne gluposti. Ali on je 5, 6 godina veran klubu, kad zatreba tu je. A ovaj Gajic pogrbljeni, odigrao 3 dobre utakmice i mali se uobrazio , zahteva vecu platu , ucenjuje nesto... ma dovidjenja ,siroko ti polje Gajicu, Stojkovic je za njega mister bio.

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

"veran klubu", pa kad ga niko neće... Lepo je ako si i inače navijač za klub za koji igraš ali ako ne doprinosiš i nemaš kvalitet, onda si samo trošak za klub koji "voliš"...
I

IDEMOOO

pre gotovo 2 godine

toooo bree
D

Deda11

pre gotovo 2 godine

Hvala ti legendo, ljudi ne dolazi Cavric, a ne ostaje ni Gajic, kako smo krenuli mozda osvojimo LE!!!
g

grasshoper

pre gotovo 2 godine

Uslove koje je on hteo su sledeci. Prvi da igra,drugi da mu se isplate pare koje mu se duguju do sada...To je oko 320 000 eura
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Ima Boga!
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

Nisam odavno nista ljepse procitao....daleko ti lijepa kuca.....ima onaj mali sto je na pozajmici ne znam ni kako se zove ali gori od Gajica nije sigurno....spremiti Picinija i dovoljno
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Extra.Možemo li konačno afirmisati iz naše škole neko dete na bekovskoj poziciji.Kakva bre povišica za njega,pa nije on Katai,Ivanić ili Dragović.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Hvala Gajicu, sretno u nekoj Kazimpasi, Gectepeu ili tako nekom osrednjem Turskom klubu, to ti i jeste maksimum. Sto se tice koliko je on istisnuo Picinija ili nije, Picinija su istisnule povrede. Lik kad je zdrav na bar 75% Gajic ne moze da mu prismrdi. Naravno, sad ulazimo u rizik da je prva zamena na oba beka, i Rodicu i Piciniju, Gobeljic. Morace tu nesto da se dovede a domacih varijanti nema nesto puno. Mozda da se proba sa Aleksandrom Filipovicem iz BATEa ili Petrom Golubovicem iz Alesunda. Obojici istice ugovor za nekih 6 meseci. Ili klinci neki kao rezerve, mada je to rizik. Ili stranac, ali toga cemo imati ionako previse pa nema logike da ga trosimo na rezervnog beka. Ili vracanje Srnica na beka sad kad ne mora da krpi na veznom vise.
G

Gostvahahahq

pre gotovo 2 godine

Hvala puno takodje,srecno u nekom kaficu ili magacinu lidl,maxi,ideaa
P

Petardinjo Samrokojevic

pre gotovo 2 godine

@gost Kako ovi tuti frutovci prete šampionove vesti, svaka cast!!!🔴⚪️

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Bolje od ovoga ne može
G

Gostjjbvgh

pre gotovo 2 godine

eto zasto gobelji novi ugovor
p

posmatrac.ra

pre gotovo 2 godine

kako god da se zavrsi sa Gajicem nikako da se produzava sa Gobeljicem on nema kvalitet da igra u bilo kom klubu u superligi, a kamoli u Crvenoj zvezdi
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Imamo tri desna beka, kao da ih je Stanojko birao. Pakao.
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Vodi rodjo i Gobelju sa sobom... Neka te tamo s vremena na vreme odmeni ponekad.
П

Папен

pre gotovo 2 godine

Вози вози...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

pa kad ga ponizavate 2 godine prednost su imali gobeljic i sad picini i tek je od skoro dobio sansu sta ste ocekivaki
D

Delija2323

pre gotovo 2 godine

Aloooo, Milan Gajic odbio da potpise ugovor?!? Ovo jedino mogu da razumem da su njemu nudili nrke smesne pare a da se ostatak ugradjuju vodje i funkcioneri kao sto je to bio slucaj do sada sa nekim igracima, tipa ugovor pise 400 k godisnje a on u sustini vidi 150 k godisnje sto mu dodje po nekih 12-13 hiljada mesecno i onda nece jer moze da zabode pravih 400k preko a ako mu nekim cudom nude pravi ugovor sa celom isplatom onfa nek se neko debelo zapita sta je sa mozgom u klubu, covek je toliko smesan da apsolutnk nema jednu dobru stvar koju obavlja , nit ima centarsut, nit ima osecaj za gradjenje, nit tehniku, nit brzinu, fascinantno je kako neko igra u Zvezdi zivota mi.
G

Gostpalija88

pre gotovo 2 godine

hahahahaha kolko ti imas bedan zivot cime se ti bavis bedo
П

Панчевац

pre gotovo 2 godine

Мислио сам да је интелигентнији, деловао је тако. Реално нема неки фудбалски таленат, па да о себи има превисоко мишљење, али је поуздан и квалитетан бек за Звезду. Од ове тројице, најпоузданији. И да му са реално лимитираним могућностима буде мало 450 хиљада за живот у Србији, док је први бек Црвене звезде!? Друга је прича што и Гобеља има 400, а Пићини 600. Никад нећу схватити кад је некоме драже да уместо тога узме 500 хиљада у доњем делу турског првенства.
k

kotezmisastreliste88

pre gotovo 2 godine

Sine momku se duguje preko 300 000 eura nemoj da lajes kad ne znas nista
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

iskrneo prvi bih izabrao miran život u Alanji ili Antaliji za 300 hiljada, nego ovde neko vređanje sa tribina i tako to za 450 hiljada
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Još kad bi dobio to što piše a ti poverovao da je ovo Bundes liga ili Premijer liga .Duguju mu preko 300 000 evra,Milunoviću dugovali preko 800 000 e,Degeneku 900 000 e .
L

Lemi88

pre gotovo 2 godine

Dovedite na pozajmicu mladog desnog beka iz nekog ozbiljnog kluba, neka se kali kod nas, sigurno nam moze puno pomoci, a igranje u evropi moze da ga privuce.
z

zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

u ugovor govneljića se gazda odavno ugradio(kad je panj i niko ga neće,onda da se uzme koji evro od novog ugovora).tako zvezdi raste dug.soba je spremna a vrata širom otvorena.i čekaju gazdu
D

Delija istok

pre gotovo 2 godine

Opismeni se prvo čoveče. Pravi zvezdaš nikad ali nikad ne bi nazvao nekog takvim imenom . Pravi zvezdaš ali u svojoj glavi gde očekuje titule prvaka sveta i univerzuma. Svi ga kradu i svi su protiv njega.
z

zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

za stolicu sa istoka: prave stvari treba nazvati pravim imenima.koliko te plaćaju za ovakve komentare?
b

brale

pre gotovo 2 godine

za razliku od Gajica, Picini igra u napred i vise rizikuje pa je normalno da vise gresi. za gajica je i sa jednom nogom Cafu licno. prosto je neverovatno koliko autor ovog teksta ne moze strance da podnese i svakom prilikom umanjuje doprinos stranaca u Zvezdi. pa jedno cetiri sezone mu je trebalo da Kangu prihvati i pocene ponesto dobro napisati za njega,mada jedva ceka malo slabije izdanje da ga malo isproziva u nekom clanku... Gajicu srecan put i da se ne ljubimo. sportski pozdrav!
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Gelor nam je najbitniji igrač od Barija, tretira ga kao blato. Sramota. Ako jednog od ovih Italijana ugostimo ljudski možemo da postanemo gotivna destinacija za igrače nivoa Sampdorije, Torina, Djenoe, itd...jer tu ima dosta talenta koji nikad neće prismrdeti LŠ ili proleću LE. Na žalost, domaći lezilebovići se plaše takmičenja. Kako desni bekovi, tako levi žurnalisti.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Italijan je dosao povredjen.. nije to sto nam treba
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Za gađanje korner zastavice, na suprotnoj strani terena ,mnogo kume mnogo.
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

pa dobro, neka ide, njegovo pravo ako mu daju vecu platu. ali zato gobelja ostaje, haha 🤣🤣
z

zule vrati se

pre gotovo 2 godine

ne znam sta hoce on, 360 000 dinara za godinu dana za njega je dobra ponuda, to mu brat rodjeni ne bi dao
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Na zadnjem derbiju covek gleda kako ga prelece lopta i ladno Urosevic ej, Urosevic da gol pored njega. Ok odigrao je dobro prolecni deo, ali 450 hiljada godisnje, pa gde mi zivimo, sta mi vec igramo LŠ
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Нас од Терзе и Мите једино ови момци могу да спасе, Чаврић да нас одбије, Гајић да нас одбије, још кад би Гобеља, Крстичић, Срнић нашли неке ангажмане и одбили да играју за нас, били би на коњу! Што неко рече јуче у коментарима, замислите само то да Гобеља живи од фудбала и приде узме 200-300 хиљада евра од тога! Животе Мијатовићева пречко!
z

zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

bravo Gajo.teo je terzinjo da se ugradi u tvoj ugovor a sve na štetu države(od državnih para nov ugovor)i zvezde(da od zvezde i tebe otme procenat novog ugovora i novog transvera).svakom svoje a gazdu čeka spremna soba....
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ti si druze grobar, i to se iz aviona vidi!!!!! Ne znam odakle vam ta potreba da se predstavljate kao zvezdasi zaista????????
z

zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

za gostioničarku: zvezdaš pravi,već 40+ godina.a i nije mi teško da kažem istinu. ja ne dobijam pare od gazde, KAO TI,pa da moram da lažem
r

rea

pre gotovo 2 godine

@Gost123, znači pravi navijač Zvezde mora slepo da sluša šta pričaju Terzić i Čović? Huh... ja bih rekao da pravi navijač Zvezde voli navija za Crvenu zvezdu, a ne za Terzića, Čovića i prolazne kriminalce koji se bogate na račun kluba.
k

kao ti

pre gotovo 2 godine

dobio si minuse.botovi rade punom parom.skađem se.za pare
G

Gostczv

pre gotovo 2 godine

Pa sto glavobolja , evo produžili smo Gobeljom .
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Hvala Turcima. Ko bi rekao da ću i to da izgovorim. Sad još za Gobeljića da se jave neki Azerbejdžanci.
G

Gost C.-

pre gotovo 2 godine

pa turci su ti preci krvno srodstvo 500 godina prve bracne noci
T

Turska muzika užasava mase

pre gotovo 2 godine

Neće snajka u Azerbejdžan. Seljani kad dođu u Beograd, ne znaju da izađu.
С

Срб

pre gotovo 2 godine

Gost C Није било прве брачне ноћи у Српским земљама, проучи историју свога рода наследниче оних који су га продали за вечеру. Дошло време да сој издајнички, продани пљује по соју витешком...
J

Jaka

pre gotovo 2 godine

Niko nije lud da igra za kikiriki a moze dobiti 3 puta veci ugovor
И

И

pre gotovo 2 godine

Кикирики? Надам се да ти зарађујеш барем педесети део његовог. А 3 пута више не може да добије ни Катаи, а не Гајић. Па Дарко Лазовић је пар година у Италији играо за мање него што Гајић има у Србији.
G

Gostj

pre gotovo 2 godine

momak nam cini uslugu. dosta nam je pevacicin muz
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

30 soma evra mesečno mu malo.....dovidjenja prijatno.....pa šta misli on

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

I sada još kad bi poveo Gobelju da tamo radi neke sezonske poslove, bilo bi idealno...
R

Realan skroz

pre gotovo 2 godine

Ma pustaj ga. Eeej preporodilo smo mu karijeru. Ok ako moze bolje finansijski da prodje, ne treba nam nezadovoljan igrac, pritom sumnjivog kvaliteta.
d

delija 1971

pre gotovo 2 godine

Gajić nije sumnivog kvaliteta ,on provereno nema pojma sa fudbalom
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Kad smo stigli da plačemo za Gajićem....
G

Gost rajder

pre gotovo 2 godine

Ići ces u tursku na pripreme, šta je sporno?!
И

И

pre gotovo 2 godine

Кад видиш да Катаи и Гајић имају приближну плату на папиру, ако знаш да сабереш 2 и 2, знаш и где живиш.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Katai ima 600 000 e neto ,plus dobio za potpis 200 000 e,ima i bonuse za trofeje naguraon na 800 000 e ne brini,ovaj nema po novom ni pola od toga,sta lupas.
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Ja sam juče napisao, Zvezda ima više sreće, nego pameti. Ali tu sreću neće imati sa univerzalcem, Gajić makar ima svoju reč, a ovaj drugi pristaje, na kombinacije, samo da bi ostao.
1

11

pre gotovo 2 godine

Hvala na svemu
E

EROTICA

pre gotovo 2 godine

Aferim
P

Putuj

pre gotovo 2 godine

Za sada najveca bomba prelaznog roka, Terza i Mrkela skidam kapu.
b

brale

pre gotovo 2 godine

hvala ti boze samo da je ovo istina.