Pukli pregovori sa Zvezdom: Milan Gajić hoće u Tursku

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.06.22. | 10:24

Desni bek odbio da potpiše novi ugovor, ali i dalje tinja nada na Marakani u preokret

 Gotovo jednomesečni pregovori Crvene zvezde i Milana Gajića oko novog ugovora definitivno neće uroditi plodom, odnosnom ostankom iskusnog desnog beka u Ljutice Bogdana, saznaje Mozzart Sport. Produžetak saradnje sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Srbije bio je jedan od prioritetnih zadataka sportskog sektora crveno-belih na početku letnjeg prelaznog roka.

Posle vrlo dobrih izdanja u prolećnoj polusezoni i osam asistencijama u Superligi Milan Gajić je naterao čelnike crveno-belih da mu ponude novi ugovor. Međutim, od početka pregovori nisu išli glatko. Posle tri sezone na Marakani Milan Gajić se nadao značajnoj povišici. On je spadao u red srednje plaćenih igrača sa godišnjim primanjima od 360 hiljada evra. Crveno-beli su bili spremni da mu podignu mesečnu platu, ali postojale su nepremostive prepreke u razgovorima dve strane.

Izabrane vesti

Pominjalo se da je Milan Gajić zahtevao da mu se vrate dugovanja iz korona sezona. I pored toga u jednom trenutku je delovalo da će do dogovora doći, čak je Milan Gajić bio na spisku putnika za Zlatibor i prvi deo priprema. Međutim, izgleda da je u petak veče došlo do preokreta. Naime, Milan Gajić je u razgovoru sa upravom Crvene zvezde izrazio želju da karijeru nastavi u inostranstvo, poručivši da ima vrlo unosnu ponudu iz Turske. Upravo zbog toga aktivirana je rezervna opcija, odnosno produžetak saradnje sa Markom Gobeljićem.

Neuspešni pregovori sa Milanom Gajićem mogli bi da stvore ozbiljnu glavobolju Dejanu Stankoviću. Italijan Kristijano Pičini je bacio šest meseci u Crvenoj zvezdi, često je bio povređen i gotovo da nije imao uticaj na osvajanje dva trofeja. Upravo ga je Milan Gajić istisnuo iz startne postave i negde nagovestio da bi trebalo da ima ugovor kao Italijan.

Pored Pičinija trener Crvene zvezde na desnom boku može da računa na Marka Gobeljića. Pitanje je šta će biti sa mladim snagama kao što su Ilić i Nikola Glišić, koga je Crvena zvezda dovela iz IMT-a pre šest meseci i ostavila ga na pozajmici na Novom Beogradu.

 Posle uvodne adaptacije na sistem Vladana Milojevića, Milan Gajić je uspeo da se izbori za vrlo pristojnu ulogu u Ljutice Bogdana. Do danas je odigrao 120 mečeva u crveno-belom dresu, postigao šest golova i upisao 25 asistencija.


tagovi

Milan Gajić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara