Komentari na vest

Pulišić zamaskirao Žoržinjov sramotan penal: Ušao sa klupe i srušio Vest Hem u 90. minutu (VIDEO)

K

Kekkk

pre oko 2 godine

U čelsiju ništa novo, "najbolji izvodjač penala" ponovo promašio penal
K

Kakoe

pre oko 2 godine

Sramno sta ovaj čovek radi. Istripovao se da zna da izovodi penale. Sa ovim skakutanjem kao prevari golmana, a bilo koji iole ozbiljniji golman ce da mu odbrani 7 od 10 penala minimum. Posle svega sta je uradio italiji i dalje isto radi i i dalje mu se ove stvari tolerisu, pa bukvalno ne bi ulazio u igru da sam trener, pa da je novi Mesi u pitanju. Ovakav bezobrazluk nije gledan u modernom fudbalu odavno. Koliko bahatosti na jednom mestu, a po faci mu se vidi da nema gram mozga.
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Njemu nije prvi put da se ovako sramoti sa penala. Luđi je onaj koji mu dozvoljava da šutira
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Čelsi je bio bolji i zasluženo pobedio, ali onakvo izvođenje penala je za svaku osudu. Ja ne znam šta je u glavi Žoržinju i sličnima, dokle više takvo p.....sanje ?!
G

Gost 123

pre oko 2 godine

Ovaj penal oslikava moderni fudbal… Muka mi je od onih proslava golova, frizura, valjanja po terenu…
T

TP-1

pre oko 2 godine

Zorzinju se treba zahvaliti. Nije vazno sto je promasio,ali onakav sut je sramotan za ovaj nivo fudbala. Dobro je da Celzi nekako gura,jedva ali ide to barem do 3,4 mesta. Samo da se situacija sa vlasnikom sredi da konacno klub moze da se bazira na takmicarski deo.
K

Kakoe

pre oko 2 godine

Kako nije vazno covece svaku ekipu gde je igrao zakopao je sa penalima, najgore sto se vidi po njegovoj faci da je momak teski panglu.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Zorzinja i Zijeha oterati na kraju sezone, obojica imaju po jedan dobar potez u 15 utakmica, Zorzinjo neku asistenciju za gol, Zijeh neki evrogol i to je to od njih, u medjuvremenu bezbroj izgubljenih lopti, duela, pogresnih pasova, itd.
K

Kosta11

pre oko 2 godine

Kakvo kukavicko izvodjenje penala njega i bruna,sutni pa sta bude.
J

Joe Zaza

pre oko 2 godine

Kad skakuće kao zec, nek se ugleda na Saku, dete elegantno izvodi sa 20ak godina.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Sta si se uhvatio za tog Saku, kao da je pogodio sto penala zaredom, ako je toliko dobar sto ga nije dao u finalu evropskog prvenstva. Pogodio jedan penal i sad je on neki ekspert za penale.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ako je neko sutirao penale u Celziju kako treba, to je bio Hazard.
o

oo

pre oko 2 godine

Mislim da je ovo najgore izvedeni penal koji sam video, čovek više ne zaslužuje da igra u Česliju, nazad u Italiju pa tamo šutiraj koliko hoćeš
H

Hidro

pre oko 2 godine

Pa Italiju je zakopao svojim penalima. Omašio u finalu EP, omašio u Švajcarskoj za pobedu, omašio u Italiji protiv Švajcarske za pobedu
o

oo

pre oko 2 godine

Napisao sam Italiju jer ga isključivo Italijanski klubovi traže koliko sam ispratio štampu. Teško će on uspeti negde van Italije. Igrač teški prosek.
J

Jogurt69

pre oko 2 godine

Na koju foru je ovaj Zorzinjo bio najbolji igrac Evrope

Kameni

pre oko 2 godine

To ni pijan čovek ne može da tvrdi.
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Sramota je da se ovako citavu utakmicu Vest Hem branio. Dovoljno je pogledat posed lopte a ostalu statistiku da ne govorim. Da je to bio Norvic pa OK ali Vest Hem je puno bolji tim koji je do nedavno bio jedan od kandidata za TOP4.