(©Reuters)
(©Reuters)

Put na Meacu Samardžić shvata lično: Protiv Intera daću 200 odsto

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 18:00

„Oni su jedan od najboljih timova u Italiji“, kaže srpski reprezentativac

Buknula je cela afera letos oko prelaska Lazara Samardžića iz Udinezea u Inter.

U jednom momentu se činilo da je to sigurna stvar, da bi se potom sve izjalovilo, a otrovne strelice i optužbe su letele sa jedne na drugu stranu, uz učešće i Lazarovog oca i posrednika u transferu...

Izabrane vesti

Uglavnom, sve se završilo bez uspeha, Samardžić junior je ostao u Udinezeu i sada ne krije da ima poseban motiv pred subotnji meč sa Interom u Milanu.

Biće to poseban meč za mene. Mnogo toga se pričalo ove godine, pa zbog svega želim da pružim 100 odsto sebe protiv Inter. U stvari i više od toga, jer su oni jedan od najboljih timova u Italiji. Zato ću pružiti 200 odsto od sebe“, poručio je Lazar za klupski sajt Udinezea.

Dva gola i dve asistencije ima Samardžić ove sezone u crno-belom dresu, a to drugo dodavanje za gol je upisao minulog vikenda u remiju sa Veronom (3:3).

Stvarno je šteta što nismo pobedili, jer smo igrali jako dobro. Moramo posle svega da ostanemo ujedinjeni, da bismo se izvukli iz sadašnje situacije. Uvek želim da pomognem ekipi mojim napadačkim kvalitetima, ali moramo da znamo i kako da se branimo“.

Igra Lazar ove sezone više nego prošle.

Imam veću minutažu nego pre najviše zbog većeg zalaganja na treninzima. Serija A je fizički veoma teška za igranje i potreban je svaki minut da se pripremimo na pravi način i da bismo videli kako će naše telo na sve to da reaguje“, objasnio je srpski reprezentativac.


tagovi

UdinezeLazar SamardžićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara