Komentari na vest

Putuj Evropo i više nemoj čekati na Vošu: Kiprani se prošetali Novim Sadom i otišli u treće kolo

С

Сердар3

pre 9 meseci

Јесу ли аналфабете и полтрони из управе коначно схватили да није био проблем у најбољем српском младом тренеру Славољубу Ђорђевићу, већ у њиховој погрешној селекцији и нестручним процјенама?! Част Чумићу, Зукићу и Црномарковићу, остало трагикомедија...
D

Dedadakaze

pre 9 meseci

Akril@:zato sto drzava najvise novca daje zvezdi i partizanu....i SLAZEM SE SA TOBOM,ali predhodno da se drzava povuce iz zvezde i partizana,privatizacija i TEK ONDA OZDRAVLJENJE FUDBALA....ovo ne vodi nicemu evo vec 70-set godina se nadje NEKO DA FORSIRA FUDBALSKU UTOPIJU!!!! Akril:::SVIDJA MI SE KAKO RAZMISLJAS!!!! Hvala na komentaru!!!
D

Dedadakaze

pre 9 meseci

Realno,Srbija treba da ima 3 predstavnika u Evropi...Part.zvezda i jos neko....kvalifikacije LŠ...kvalifikacije LE i jedan ucesnik lige Konferencije ili eventualno drugi....i to je to...ovi TSC...Voša...Čuka....ma to je boranija....Zvezda ove godine klub za popravljanje gol razlike u LŠ....u LE donekle da proba da malo igra....Partizan LKonferencije puna kapa....TO JE REALNOST I MOLIM DA SE NE BACAJU PARE NA ZVEZDU BESPOTREBNO JE ....
A

Akril

pre 9 meseci

A sto Partizan, Zvezda i jos neko? Zasto ne TSC, Cukaricki i jos neko?
N

Nemanja Kula

pre 9 meseci

Posteno bi bilo da Batak podnese ostavku da Vojvodina na vreme pocne da sklapa ekipu za sledecu sezonu.Dovesti proverena pojacanja kao sto su Sejdubi Suma sto je otiso iz Partizana Ben itd..Sponzori da budu Kontinental ,Nidek ,Barrycalebayt itd...svako po malo para i eto pojacanja.
S

Samo Voša!

pre 9 meseci

Svi po ispisnice! zbiljic njegov pulen golman 3 utakmice 9kom.jovanovic,batak.Trosite nase pare.A za lecenje dece saljemo SMS poruke
p

publika

pre 9 meseci

Gde onaj funkcioner Vojvodine sto je ocekivao duplu pobedu Vojvodine, da sad izjavi nesto, tipa na cemu je to temeljio...
B

Bio sam sinoć na utakmici

pre 9 meseci

Meni je baš žao Vojvodine..Bilo bi mi izuzetno drago,iako sam navijac Zvezde, da se Vojvodina etablira kao makar treći klub u zemlji, pa i da bude šampion, nemam ništa protiv. Ali, ne ide im nikako. Batak mi nimalo ne uliva poverenje kao trener. Fali im nekoliko fudbalera na svim pozicijama. I ove godine tesko da mogu bolje od 5. ili 6.mesta.
s

sdsds

pre 9 meseci

Da li ces protiv Partizana sa kombinovanim sastavom???
b

banjaluka rs bih

pre 9 meseci

Zar nisu odmorili protiv Zvezde? Dok god se tako radi nece nista ni biti...
Z

Zgubidan

pre 9 meseci

Kada Vojvodina i ostali klubovi u ligi budu dobili istu svotu novca iz budzeta Srbije kao Zvezda i Partizan, onda mozemo da pricamo. Lako je biti "tastatura" analiticar sada.

zorantodorovic777@gmail.com

pre 9 meseci

Prvo ne upucenii ni jedan klub ne dobija isti novac u bilo kojoj drzavi..zavisi od plasmana itd..drugo nije niko kriv za onakvu igru..ni drzava ni zvezda niti bipo ko..za sve ovde koji lupetaju,i vojvodina dobija f8nansije i od drzave iod grada novog sada..a da bi vise novca imali morate i vi navijaci da dosjete i platite kartu a ne pametujete po komentarima...vi sto navijate za partizan,kome se vi podsmevate..zaboravili ste vase slavne poraze vi jedino sto radite je da izbacujete saopstenja k9ja veze nemaju..vasa uprava u svojoj nesposobnosti da naprave tim a u cilju veceg novca pise saopstenja i poziva vas da dodjete na stadion da ih podrzavate svojim parama. Da se plate struja i da se kupe bolji autici..kroz laganje i spinovanje traze nesto a vec ste zasticeni ko beli medvedi..jer u prvom kolu je ostecen tsc a ne vi..pljujete po zvezdi uz ljubomore..pa vise ste para od drzave dobili vi nego zvezda al bama to smeta..umesto da pljujete po zvezdi i ostalima prvo sredite k9d sebe stanje..titula se ne osvaja saopstenjima i igrama vec na terenu.. dobili ste od drzave 5mil e da kupite igrace a koliko je potreseno stvarno na pojacanja..2mil..gde su ostale pare kad vi pametni strucnjaci shvatite da je nasa liga pod posebnom prismotrom iz uefe i da jedva cekaju da nesto pronadju da bi kaznili nas,jer nas niko ne voli..naucite to..nemate ni upravu ni igrace ni trenera ni prave navijace a kriva vam drzava i zvezda..skupljali su pare za porez za kk paryizan i sta bi sa parama..jer porez jos nije uplacen..
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Voša je uvek bila nižerazredni klub, i stvarno ne znam čemu pljuvanje po momcima kad se od njih i ne očekuje više od ovoga.
I

Ijkkk

pre 9 meseci

Vojvodina je najveći klub u Jugoslaviji posle Zvezde
P

Politiko

pre 9 meseci

Vojvodina je veći klub od Hajduka Igraka finale Intertoto kupa,pobedjivala Sampdoriju,Minsk,..
M

Momak...

pre 9 meseci

Vidi se da nisi dobar s glavom. Vojvodina treći najtrofejniji klub u državi.
v

v1ad

pre 9 meseci

U dve utakmice su odigrali po 20 minuta dobrog fudbala i to je to. Prvo poluvreme prve i drugo druge nisu ni postojali na terenu. Stvarno premalo za nesto bolje. Apoel nije nista specijalno ekipa jedino sto su preiskusni i namazani. Tacno su znali kako da iskontrolisu utakmicu da bude totalna uspavanka.
M

MILAN GALIĆ

pre 9 meseci

Kipar je sila za Srpski fudbal.Vode sa 3:0.Mi smo niko i nista.Pa i u svim sportovima osim tenisa smo NULA velika.Pogledajte Hrvate.
U

Uilll

pre 9 meseci

Idi čuvaj Istru što ste ukrali od Italijana i Prevlaku od Crnogoraca
H

Het trik za Kipar (X2)

pre 9 meseci

Ja se secam kada su gromade iz BGa trpali ovako: gromadu iz Humske, APOEL, AEL i AEK, a gromadu iz Ljutice Bogdana APOEL i Omonija komada dva. To bi otprilike bilo Kipar - Titovi blizanci 6:0.
P

Popsi

pre 9 meseci

Zvezda rezultatski nije izgubila, a ispala je zbog gola više u gostima. Čini mi se da je bilo ukupno 3:3.
V

Volgin23

pre 9 meseci

Batak?! Nema sta tu da se prica, fudbalski diletant, bez imalo samokriticnosti. Vojvodina igra jalovo, bez glave i repa. Sve vise izbija na videlo jedan od gorucih problema naseg fudbala- treneri diletanti, bez vizije, bez plana, sluze samo da daju neku nebuloznu izjavu posle poraza. Cast malobrojnim izuzecima.
d

don joe redington

pre 9 meseci

prosiosnje bodovs, ispsšće u prvim kolima, a zvezda sama sa evenualnim pobedama, deli se na pet , nemogića misija, za bolju poziciji već za dce godine svi iz nape ligw kvalifikacije, ono što si zbezda i partizan uradli , to više nems , jer partizan te gotov,
G

Grajkula

pre 9 meseci

Voša je poludivlja ekipa i to je to..
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Dace Bog i Vojvodina ce da pobedi Partizan jer partizanovi navijaci pevaju Polu M polu U a ovamo se lizu sa Hezonjom.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Čak i od ovako raspalog Partizana primiće Voša 6 komada.
V

Vamos

pre 9 meseci

To i može da se desi, za razliku od Zvezde koju Vojvodina NE SME da pobedi...
G

Gost1111

pre 9 meseci

Sa kim se ti lizes nepismeni?
J

JasamJa

pre 9 meseci

Ljudi, nigdje u svijetu ne dobijaju svi klubovi isto! Pa ne dobijaju od države ako su u njenom vlasništvu, a ne dobijaju ni od tv prava jednako, a ni od sponzorskih ugovora! To je tako i tako treba biti. Da li vi mislite da i svi fudbaleri trebaju biti isto plaćeni bez obzira na kvalitet i popularnost? To sve donosi pare. Tačno ne mogu da vjerujem da Messi i Stojan Vranješ nemaju istu platu. Manite se demagogije i poštujte rivala, ne budite calcopolista! Molim samo za informaciju koliko je klubova u Njemačkoj državno i kako ide raspodjela državnog novca.
A

Azerbejdzan

pre 9 meseci

Prijatelju, nek bg blizanci dobiijaju od sponzora i tv prava koliko hoce novca, al nije u redu da se finansiraju iz drzavna kase, to ne moze.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 meseci

kakav napad botova... ali ovo je pocatak karme za ono pustanje komsinici... siri ruke druga ligo, stize vosa

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Bar nisu od Vaduca ispali!
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Dace Bog Partizan ce da ispadne samo zbog tebe.
G

Gost "

pre 9 meseci

Od Šamroka , Petah tikve , Fljamurtarija....
n

nema dalje

pre 9 meseci

Navijaci kluba koji nikada u kvalifikacijma nije uspeo da prodje kiparski tim smeju se i raduju se na cinjenici da Vojvodina nije uspela... Najjadniji na planeti
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Vojvodina nikad ne uspe.
G

Gost1111

pre 9 meseci

Ko se smeje? Klinci kao sto si ti
I

Irska

pre 9 meseci

Igraci Vose su amateri, bolji su ovi ribari i konobari od njih. Jel treniraju oni, jel rade sa loptom? Ovako bi odigrali i neki momci sa ulice bez dana treninga, sta je ovo? Loptu nijedan ne zna da ustopa, spori su, tromi, bezidejni. Trener kod 1:1 ne radi nista, ceka da mu gol padne sa neba, Radule mu na klupi. Bolje da ste odbili da igrate u Evropi, da ste pustili neku ekipu sa Farskih Ostrva da igra umjesto vas.
B

B.C

pre 9 meseci

Za treniranje treba imati trenera! A Batak to nije! Bar ne za ovaj nivo!
G

Gost999

pre 9 meseci

Da sam na mestu Vojvodine, protiv Partizana bih pustio ompadince i samo rekao - gazite! Pa neka kukaju posle toga ako ih nije sramota.
A

Ali stvarno

pre 9 meseci

jedva cekam derbi. Nadam se da ovoga puta nece sa nekih visih unstanci da dodje dopis da povucemo rucnu. Jer ste preterali sve mere i granice dobrog ukusa. Na utakmici protiv TSCa ostecen TSC, vi ste svu medijsku i botovsku masineriju digli na noge da pise o unistavanju Partizana. Sad Vojvodina ispala, vi se nasladjujete zbog ispadanja jer su izasli sa kombinovanim timom protiv Zvezde. Niko ih na to nije terao, sami su to resili. Tako da jedva cekam derbi, nadam se da ce ovog puta biti u fazonu "release the Kraken", i da cemo vam konacno objasniti gde vam je mesto. Pa kukajte posle koliko hocete.
R

Realnoo

pre 9 meseci

Jeste, kao što objašnjavate svih ovih godina. Nerešeno na Partizanovom sadionu i vaša pobeda na vašem stadionu od jednog gola razlike, 2-1 ili 1-0. Bolji jeste od nas ali samo za taj 1 gol, a trebali bi bar za 3-4 koliko umišljate da ste bolji "Krakeni".
ц

црно на бело

pre 9 meseci

На које више истанце мислиш?На оне "све једном клубу",а остали нека се погасе...зар ви нисте опозициона мангупарија која се бори против система?Откуд сад да слушате кад вам кажу да "повучете ручну"?
R

Roman#10

pre 9 meseci

Mi smo vama pokazali gde vam je mesto u kosarci-u Stjepana Šupanca.
A

Ali stvarno

pre 9 meseci

@realno - da, upravo zato sto je svaki derbi bio isti. Narocito na Marakani. U svakom vas gazimo da centar ne mozete da predjete, i onda damo gol, i kao ajde, to je to, ne napadaj vise. Ili vi predjete jednom centar, date gol, i moramo da jurimo do kraja rezultat jer se kao Macva svi nagurate u sesnaest metara i valjate se po terenu na svakih minut-dva. @crno na belo - omasio si malo. Te fore "mi smo opozicija, borimo se protiv sistema, a od sistema uzimamo desetine miliona i imamo maksimalnu logistiku" su vase, crno-bele. A sa davanjem samo jednom klubu, je l' to mislis na ono kad jednom klubu placaju licence godinama, kad mu placaju dugovanja za transfere, kad mu placaju dugovanja prema bivsim igracima, kad mu daju stadion i trening centar besplatno, je l' na taj klub mislis? Koji li to klub bese? @Roman#10 - pokazali ste vi da bez sudija ne mozete nista. Niste nas vi pobedili, vec bonus igraci iz Slovenije. Cak i da jeste, to je samo 1 od potencijalnih 6 trofeja. Malo za megalomanski projekat od drzavnog znacaja u koji je spucano 100 miliona u tom trenutku. Imam i za tebe pitanje - ko je osvojio ostalih 5 trofeja?

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Dzabe ste odmarali igrace u nedelju! A onom ko je skrojio proslosezonsku tabelu, njemu neka tsc, cojvodina i zvezda skupljaju bodove! Partizan da je pametan, trebao bi da pusti ovaj Sabat da prodje dalje! Dosta smo mi skupljali bodove a za uzvrat smo dobili aparthejd!
m

muka

pre 9 meseci

Ne morate vi ni ići. Predajte 3:0 za zelenim stolom. A i što da se mučite bez veze.
o

opusteno.mm

pre 9 meseci

daj boze da se jsd ugasi
B

BokiUSA

pre 9 meseci

Nema vi sta da pustate ikoga oni ce da vas isprase kako okrenes. I vec od sezone dve idete medju ne povlascene gde smo mi bili. Da vidis kad ti utrci Francuska ekipa u sezoni kupanja Ceska Italijanska...itd.. a ne liliputanci
S

Sashki85

pre 9 meseci

Skupljali bodove? 10 godina se šlepate po koji poen uzmete. Da nije bilo ove treće lige u evropi, nebi ni igrali evropu 4 od 5 puta što ste igrali. Sad kao VI skupljate poene!
G

Gost "

pre 9 meseci

Zar zaista misliš da ih možete proći ?
Ч

Чуме

pre 9 meseci

Не морате да их пуштате. Проћи ће они и сами.
B

B. Grobar

pre 9 meseci

@boki, jesi li isao na utakmici u Cikagu, kada je igrala reprezentacija Srbije? Koliko se secam, skupa ti bila ulaznica, a kostala je.....cak 10 dolara.
C

CZNS

pre 9 meseci

Čitam ovde komentare navijača Vojvodine,za sve i uvek su im krivi Zvezda,Partizan,Beograd,politika,mesečeve mene i sunčeve pege,jedino grešku ne vide nigde u svom klubu..Bolje se zapitajte ko vam vodi klub,kakvog trenera,igrače,sportskog direktora imate,kako vam radi omladinska škola,koliko vam se menadžera i šarlatana mota oko kluba..???Ekipa vam je ispod proseka,tu osim Čumića donekle nema igrača,ove sezone opet borba za 4.-5. mesto maksimum,realno,a vaš predsednik,umišljeni i prepotentni"fudbalski znalac" najavljuje borbu za titulu i kako će napasti Zvezdu u BG,a onda kao izvedu kombinovani tim i popiju petardu,da bi se "sačuvali" za Evropu..???I šta ćemo sad kad ste ispali i iz Evrope već u prvom kolu od isto tako ispodprosečnih Kiprana..???Sa kojim timom i kakvim trenerom ste se uopšte nadali nečemu..??A možda sad izađu Zbiljić i Batak pa kažu da ste se čuvali za Partizan..???Cirkus od kluba,ekipe i trenera..Prvo pogledajte u svoje dvorište,počistite lepo smeće oko sebe,pa onda komentarišite druge,možda ćete onda biti bolji..
M

Ma tako vam

pre 9 meseci

i treba,vi ste samo mala poltronska filijala,crvene ljubimice,koja daje sebi autogolove i puca sebi u noge,kako bi na sve nacine olaksala ljubimici, da dodje do bodova. Vi ste sramota Srpskog fudbala.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Ви сте срамота људског рода.
K

Kalcopolista.

pre 9 meseci

Ajmo Voso sad u nedelju razbi ZLO u drugom kolu nase lige i sve ti je oprosteno!👍
R

Roman#10

pre 9 meseci

Zlikovci vas progone i u snu, bez nas ne možete ni minutu ⚫️⚪️
j

jsd firma

pre 9 meseci

Puknu od amatera iz Apoela i opet im Zvezda kriva haha...ista je to sorta ZLA kao i ona njihova braca iz bunkera,fuuj🤮
a

ahahahaha

pre 9 meseci

Nw znam kome je vosa sestra/brat... 22 zadnje tekme, 2 boda i 20 poraza...
G

Gile 88

pre 9 meseci

Ne znam ko je kriv ali znam da Zvezda igra direktno LŠ a Vojvodina i Partizan kvalifikacije za LK to dovoljno govori samo za t 🤣
A

Auu

pre 9 meseci

Sramota. Blam. Šta reći više.
K

Kukumavke

pre 9 meseci

jedva cekam derbi. Nadam se da ovoga puta nece sa nekih visih unstanci da dodje dopis da povucemo rucnu. Jer ste preterali sve mere i granice dobrog ukusa. Na utakmici protiv TSCa ostecen TSC, vi ste svu medijsku i botovsku masineriju digli na noge da pise o unistavanju Partizana. Sad Vojvodina ispala, vi se nasladjujete zbog ispadanja jer su izasli sa kombinovanim timom protiv Zvezde. Niko ih na to nije terao, sami su to resili. Tako da jedva cekam derbi, nadam se da ce ovog puta biti u fazonu "release the Kraken", i da cemo vam konacno objasniti gde vam je mesto. Pa kukajte posle koliko hocete.
G

Gost1232

pre 9 meseci

Vama je mesto na smetlištu fudbalske istorije u koju ćete da odete vrlo brzo. Vrlo brzo će vam rivali biti Cement Beočin, ČSK Čelarevo, Hajduk iz Divoša i ostala "elita", pošto vam je sada po rečima vašeg direktora "samo Evropa merilo".......
P

Popsi

pre 9 meseci

Vidim mnogima je kriva Zvezda što je Vojvodina loša. Pa tek sad ćemo vas drati!
s

skeva

pre 9 meseci

Svi su krivi Vucic, Zvezda, Partizan, Beograd samo nisu oni klub im igra u Evropi i celih 7000 ljudi na tribinama i posle traze veci budzet od drzave... Neje bolest sve sto boli
B

Bravo Apoel

pre 9 meseci

Dobili od Zvezde bukvalno na poklon Andriju Radulovica,decko usao u 70-om minutu da im pomogne a oni divljaci firmasi odmah poceli da ga brutalno vredjaju i vicu p...o ciganska i slicno,e bas zato nas VOLIM sto ste pukli od APOELA!
P

Popsi

pre 9 meseci

Ovi ako budu 5. u prvenstvu biće im premija. Naravno, morali bi da oteraju Bataka koji mnogo priča.
N

NO COMMENT

pre 9 meseci

Koliko su navijaci JSD-a ogrizli u mrznji i kompleksu ....
S

Slaba odbrana

pre 9 meseci

Putujući cirkus to smo mi.Liga neregularna i korumpirana to ne treba ni da govorim valjda svi vidite.Ne znam da li ste videli golove TSC protiv Radničkog iz Niša danas,samo slep ne vidi šetnju igrača TSC kod dva gola i to je svima uredu,jeste li videli prošle nedelje kako ta ista Vojvodina mrtva ladna dolazi sa kombinovanim sastavom u Beograd,o čemu mi dalje da pričamo.Hrvati imaju večitog šampiona ali taj šampion izgubi od poslednjeg na tabeli,to je ovde nemoguća misija,igraju jake derbije,ne sklanjalice već JAKE DERBIJE,gde nekad pršti na terenu,na ivici tuče a i toga bude,i zato sada u ovom kolu njihova tri kluba imaju duple pobede i još im se Hajduk pridružuje u sledećem kolu ,ovde toga nema,jedino večiti derbi ali i to se pretvorilo u cirkus,znate valjda već zbog čega.Niko neće žaliti što je Vojvodina izgubila obe već što nije makar jednu odigrala nerešeno,zbog koeficijenta,to je najveći problem zna se koga.Ne mogu kriminalci i političari da vode naše klubove,dok je tako nema šta da očekujemo od Vojvodine,TSC,Čukaričkog,jer treba platiti reket kao što večiti plaćaju,zato oni i ne ulažu u pojačanja,TSC i Čukarički su znali da će igrati grupnu fazu Evrope,nisu se pojačali.Prodajete najboljeg igrača rivalu za tepsiju ribe,to pre nije moglo a da bi opravdali takav transfer pričate kako ne bi imao mesta u startnih 20,zato propadamo i nema rezultata.
P

Popsi

pre 9 meseci

Klikni sleep.
@

@Slaba

pre 9 meseci

Isplaci se bice ti lakse,nije lako navijati za klub koji titule video nije 6-7.god a LS preko 20.god i koji je u totalnom Bankrotu zbog duga od cak 87.mil zbog cega mu je isecena struja!
d

da se prekrstim

pre 9 meseci

u kom svetu je Kabic najbolji igrac vojvodine? jel vi kada lupite glupost onda onako bas ga odvalite...
s

sta je sa mozgom

pre 9 meseci

kabic najbolji igrac? molim?????
A

Aminxy

pre 9 meseci

E ovako...da se sve napokon razjasni.. 6 titula Partizana za redom - posteno (ko uopste sumnja?) 2014 Zvezdina titula - namjesteno 2015 Partizanova titula - posteno ( normalno ) 2016 Zvezda sampion - a sta drugo nego namjesteno 2017 Partizan sampion - nikad postenije prvenstvo 2018 - 2023 - Zvezda sampion ali ....opet neposteno (odradili na kvarnjaka) ...osim u sezoni 21/22 gdje je sve bilo regularno do derbija na proljece ...e od tada je neposteno, sto je sasvim razumljivo ...nate. Jedan objektivan stav partizanovog navijaca
D

Deka PG

pre 9 meseci

Jeli liga očajna i ne regularna zato što vi nijeste prvaci? A jeli bila bolja, čista i vrhunska kad ste vi lopinjali 6 godina? Pogledaj na kom je mjestu sad srpska liga, a na kom je bila u vaše vrijeme. Od 27 do 12 mjesta, velika je razlika. To što je kod nas samo jedan klub ozbiljan, 2-3 se trude, a ostali su čisti amateri, niko nije kriv. Kako ćete pobijediti Zvezdu, kad ne možete ni neke lijeve poluamaterske klubove u Evropi za koje ni njihovi sugrađani nijesu čuli. Zato se potrudite malo, nije vam kriv niko što ste paceri
D

Deka PG

pre 9 meseci

Jeli liga očajna i ne regularna zato što vi nijeste prvaci? A jeli bila bolja, čista i vrhunska kad ste vi lopinjali 6 godina? Pogledaj na kom je mjestu sad srpska liga, a na kom je bila u vaše vrijeme. Od 27 do 12 mjesta, velika je razlika. To što je kod nas samo jedan klub ozbiljan, 2-3 se trude, a ostali su čisti amateri, niko nije kriv. Kako ćete pobijediti Zvezdu, kad ne možete ni neke lijeve poluamaterske klubove u Evropi za koje ni njihovi sugrađani nijesu čuli. Zato se potrudite malo, nije vam kriv niko što ste paceri
S

Slaba odbrana

pre 9 meseci

Deka PG-Da vidimo 6 godina lopovi,pre tih 6 godina čini mi se Zvezda osvaja dve titule zaredom,ko je bio tada predsednik Zvezde,Piksi lično,pobegao čovek tada iz zemlje,zašto ne znamo ali tada kreće propast Zvezde.Prva titula Partizana,prvi derbi 2:2,drugi 4:1 za Zvezdu,Partizan 1 poraz,Zvezda nijedan,Partizan 8 remija,Zvezda 12,od 25 kola pa do zadnjeg kola 3 boda razlike,na kraju 5,80:75 bodovi,druga titula Partizana je bila ubedljiva 80:59,Partizan 5 nerešenih,tri poraza,Zvezda 8 nerešenih,8 poraza,derbi 2 pobede Partizana sa po 2:0 jednom 1:1,Treća titula Partizana 12 kola Zvezda prva 4 boda više od Partizana,usledio je derbi 2:1 za Partizan sa igračem manje od 49 minuta,Kleo sa 20 metara,do 25 kola Zvezda prva,28 kolo derbi Partizan bod više,30 kola ima,Partizan pobedjuje 1:0 Petrović sa 25 metara,onda Zvezda gubi sledeće kolo razlika 78:71 u bodovima,6 nerešenih,bez poraza,Zvezda 2 nerešene,5 poraza,dva od Partizana,četvrta titula Partizana 8 kolo Zvezda prva 3 boda više od Partizana,9 kolo derbi Partizan pobedjuje 1:0 do 23 kola Partizan i Zvezda isti broj bodova,24 kolo derbi,ima 30 kola Partizan pobedjuje 1:0,na kraju 76:70 bodovi,Partizan 4 nerešene,2 poraza,Zvezda 4 nerešene,4 poraza,dva od Partizana.Peta titula Partizana,12 kolo Partizan beži Zvezdi 4 boda,potom sledi derbi 2:0 za Partizan,drugi derbi Zvezda pobedila 1:0,74-80-68 bod,Partizan 2 nerešene,2 poraza,Zvezda 5 nerešenih,4 poraza,šesta titula Partizana,Zvezda prva do 7 kola,13 kolo Zvezda pobedjuje 3:2,od 7 kola do 27 kola Partizan prvi,19 kolo Partizan beži 11 bodova,27 kolo Partizan beži 2 boda,30 kola ima,28 kolo derbi Partizan pobedjuje 1:0,Jojić u 90 minutu.Po svemu navedenom Zvezda stiče se utisak da je Zvezda vrlo lako moga da osvoji 4 titule,ali ih je izgubila u derbijima,nije odigrala nerešeno već izgubila, svaka čast tole lopove.Čuvena titula na krovu 8 kolo Zvezda prva beži 9 bodova,9 kolo derbi Partizan pobedjuje 1:0 Leonardo 89 minut,od 9 kola do kraja prvenstva razlika ostala 6 bodova,stim da se igrao derbi u 24 kolu 1:1 Djurdjević 88 minut.Usledio je plej of,bodovi su se delili,pogodi ko je tražio te sezone da se bodovi dele pre početka sezone,Zvezda,samim tim onih 6 je bilo 3,Zvezda gubi još jedan derbi 3:1,Partizan i Zvezda imaju isti broj bodova i sve što je trebalo da Zvezda pobedi na krovu i bila bi šampion i ona izgubi.To su paceri koji ne troše 10 miliona na pojačanja i ne mogu da daju gol na 5 derbija uzastopno,morao Jojić da dodje i pravi penale da bi u šestoj utakmici dali gol,to su paceri koji su u Toletovo vreme igrali 4 puta Evropu,jednom izbačeni i jednom ispali prvo od Genka u LŠ golom u 91 minutu potom od Šamroka u produžetcima iste godine,Zvezda 10 godina nije igrala Evropu eto zašto smo bili 27,Partizan u vreme Zvezdine dominacije igrao 4 puta Evropu,od toga 3 puta prezimio u Evropi,dva puta šesnastina finala,jednom osmina finala,još jednom je mogao da prezimi,primili gol od AZ u 91 minutu,ispao od Bešiktaša što je bilo za očekivati i od Šarloe na jednu utakmicu.Ko hoće vidi,nikad gori Partizan,nikad bolji rezultati,pobedom nad Spartom Zvezdi je omogućeno da igra direktno ove sezone lš,pobedom nad Šerifom odbranili 11 mesto i da nas turci ne prestignu.Partizan da bude 4 da TSC i Čukarički igraju evropi a zna se i zašto.Što se mene lično tiče Partizan ne mora biti šampion narednih 10 godina,biće kako mora...
A

Aladin

pre 9 meseci

Zaista je neprimereno komentarisati Vojvodinu u situaciji kada se BG blizanci finansiraju iz budzeta Srbije.
г

гост 1312

pre 9 meseci

А Војводину финансирају Марк Зукенберг и Илон Маск?
A

Aladin

pre 9 meseci

@ gost 1312 Vojvodina se ne finansira iz drzavnog budzeta.
T

Tomislav R.

pre 9 meseci

Da svako igra svoje takmicenje,da ne ispada u Evropi iz svog u takmicenje nizeg stepena,Zvezda bi u poslednje tri godine imala 0 evropskih takmicenja, a Partizan 1 ligu konferencije,do koje su stigli preko penala.A koliko su para stukli i jedni i drugi u svoje ekipe?Toliko.
P

Popsi

pre 9 meseci

Nije tebi lako.
I

IgorSc

pre 9 meseci

Posle ovakvih komentara njihovih bolesnih pristalica ja imam reci samo jedno SVE NAJGORE U EVROPI ZELIM I PARTIZANU I ZVEZDI. A onda malo da se preupitamo koliko je ko para potrosio i u koju namenu. Vojvodina je sto se toga tice cista, jer su svi finansijski tokovi odavno otisli za BG po volji sultana.
P

Pa realno

pre 9 meseci

Ja sam za to da se priupitamo na šta ličimo kao država i kao ljudi, ogrezli u laži, veličanju vladara koji god da je, naviknuti na loš život i male plate. I baš me briga ko će ispasti a ko proći jer je to samo nebitni sport, zabava, vašar, veselje, to nije suština života. Želim da se Srbi probude a ne da ih jašu kao magarce ko god hoće a da oni ne smeju da podignu glavu. Eto tako!
G

Gostdafl

pre 9 meseci

Ne lupaj, dobila je i Vojvodina svoj deo kolaca, reklo bi se i previse koliko ima navijaca i sta pruza u evropi. Ove godine je igrala kao peta u Srbiji, ta dva kluba iz Beograda su joj to omogucila, a oni ni jedan bedni bodic da osvoje. Jos veca beda su navijaci Vojvodine koji ne mogu da dodju da podrze svoj klub u evropi. Skupe karte ili velika vrucina? Koji vam je izgovor? Mozda su krivi klubovi iz Beograda?
Z

Zicer321

pre 9 meseci

@ Gostdafl Druze, ne lupetaj. Najveci deo kolaca od '45 dobijaju Zvezda i Partizan.
P

Popsi

pre 9 meseci

Pored onakvog direktora sigurno je čista, ne loži se.
G

Gost98

pre 9 meseci

Vojvodina je nedorasla većem uspehu, to se videlo u ova dva meča protiv APOEL-a koji nije ništa specijalno. Ako u ovih mesec dana ne dovedu još bar 3, 4 koliko toliko kvalitetna igrača, ne gine im grčevita borba za plej of u Super ligi kao pre par sezona, a pozicija koja vodi u Evropu će biti misaona imenica...
G

Gost1979

pre 9 meseci

Znači, baš mi je drago što je filijala fkcz ispala. Sad mogu da se okrenu suštini postojanja da izginu protiv Partizana.
B

Bane15

pre 9 meseci

Jos samo malo pa ce i nasa druga filijala Partizan da gnjekne
b

brale

pre 9 meseci

Jesu opasni ti kiprani(grci), u stvari njihovi klubovi sa legijama stranaca.. redovno nas klepeću kad god stignu.. cirkus smo živi od lige, sistema.. Zvezda gubila dvomeče od omonije(za lš),apoela.. partizan gubio od ael limasola(za lš), apoela, aek larnake.. evo sad je apoel ostvario het trik izbacivanja naših klubova... 3 komada je overio..
b

brale

pre 9 meseci

Jesu opasni ti kiprani(grci), u stvari njihovi klubovi sa legijama stranaca.. redovno nas klepeću kad god stignu.. cirkus smo živi od lige, sistema.. Zvezda gubila dvomeče od omonije(za lš),apoela.. partizan gubio od ael limasola(za lš), apoela, aek larnake.. evo sad je apoel ostvario het trik izbacivanja naših klubova... 3 komada je overio..
А

Александар1

pre 9 meseci

Решење је просто и једноставно за наше клубове - приватизација! Ако је Војводин буџет нпр. 4-5 мил. евра, онда би могао да се нађе неки приватник који би још толико новца уложио, плус домаћинско пословање. У таквим условима би Европа била достижна, а самим тим и већа зарада. Наравно, од приватизације нема ништа. Боље да чланови партије имају приступ буџетима наших клубова.
P

Popsi

pre 9 meseci

Misliš da bi bilo dobro da dođe Šolak i da pere pare?
m

mare od Niš

pre 9 meseci

Navijaci ujedinimo se protiv.ovih foliranata koji giraju samo u svoj dzep Dovode kao fol juce i danas igrace. za sta nam trebaju za Surdulicu i Lucane. Ostavke svih iz uprave i trenera. Samo tako mozemo napted da krenemo. ovako se nikad necemo pomeriti sa mrtve tacke 4, 5 mesto. Vojbodina ima tri sportska direkzora ustvari tri me adzera koji sami kombinuju kako im odgovara. Zbilja iz Bora se u fudbal ne razume setaju ga ovi strucnjaci i privaju mu price. Stop unistavanju kluba
r

raky

pre 9 meseci

Pa jbg kad su morali da odmaraju protiv Vučićeve miljenice. Jbg treba usrećiti velikoga Vodju petardom. A sad igrači nemaju volje da trče za loptom.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Ajd saberi se pa se vrati.
P

Popsi

pre 9 meseci

Umesto da skidaju svoje uprave oni se bave Zvezdom. Sad ćemo u inat svakog da ispratimo peticom.

Dare Bavarac

pre 9 meseci

FPL Kod za ulazak u ligu 59wt1p
N

NS1990

pre 9 meseci

Katastrofa od igre i pripreme meca. Tener da mu ne spominjem ime nije dorastao ovom poslu na zalost. Igraci Vojvodine su na katastrofalnom taktickom i fizickom nivou. Osecaju se posledice katastrofalnog seletiranja trenera od omladinske skole do prvog tima poslednjih par godina.
Ž

Živela Srbija

pre 9 meseci

Dok čitam ove nakazne komentare koje su ostavili navijači državnih projekata iz Beograda, bez trunke stida i srama za ono što pišu, kažem samo jedno, hvala ti Bože što nisam navijač ni jedne ni druge veštačke tvorevine. A pogotovo ti hvala, što se ne brukam kao Srbin iz unutrašnjosti da podržavam te nakazne klubove kao neki drugi. Da je u Srbiji više moralno čistih ljudi koji bi podržavali svoj klub ma kakav on bio pre bilo kakvih nakaznih tvorevina vrlo brzo bi se i rešili ovog zla. Ali dobro, biće dana za mejdana.
Š

Šljaka

pre 9 meseci

Videlo se u prvom kolu filijalo, da ste u prvom kolu izašli muški da uzmete neki bod, vi spuštenog garda kao boli nas uvo pobedićemo Surdulicu itd. A za onaj penal i crveni karton ama baš ni reči, ne smete niko reč da izustite zbog nekih ucena sa strane, ali zato sad u nedelju izadjite izlomit noge fudbalerima Partizan i kukate kako ste opljačkani, nasta si spala Vojvodino da nemate ni repa a ni glave.. Sramota za jedan takav renome.
P

Popsi

pre 9 meseci

Ja nisam iz Beograda, a mrzim takve lokal patriote i sel.ačine kao što si ti. Jel si i ti jedan od onih kad mu u selo dođe neko nepoznat pa se sve gedže sjate da ga biju?! Muka mi je od vas neobrazovanih džiber.a.
B

Bruka

pre 9 meseci

Sramota od igre i zalaganja!
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Moze Vojvodina ili bilo koji klub da pravi i prodaje igrace, ali evo ove dve utakmice su dokaz zasto niko sem Zvezde i Partizana nece uzimati trofeje i bodove u Evropi. Pritisak, moranje, ocekivanja! To je razlika. Jer nije isto kad moras da pobedis svaku utakmicu i kad neku mozes da pobedis, neku ne, ako pobedis, super, ako ne pobedis nema veze, cepaj dalje. Zvezda pobedi 5:0 i ljudi imaju zamerke i kritike, a ovi ako izvuku nereseno sa Cukarickim, oni srecni. I tu je razlika izmedju velikih i malih klubova i igraca. Na zalost, i Vojvodina i Cukaricki su mali. Videcemo TSC kakav ce biti.
D

Dulence 3415

pre 9 meseci

Kako da ostali klubovi iz nase lige uzmu bodove u Evropi kada se ne finansiraju iz budzeta Srbije? Druga stvar, Zvezda i Partizan uzmu najbolje igrace iz nasih manjih klubova pred pocetak sezone, i kako onda da igraju ovi ostali klubovi u Evropi?
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Ma jeste, budzet je sve... Samo sto nije. Ja ti potpisujem, bilo koji prosecni poznavalac fudbala sa malo klikera u glavi bi za ove pare koje su oni potrosili napravio bar 3x jaci tim. Ima toliko besplatnih a dobrih igraca, ima toliko igraca koji mogu da dodju na pozajmicu, konkurentna ekipa moze vrlo lako ali sa dosta truda i rada da se napravi, cak i sa budzetom kakav ima Radnik na primer. Nego, ko ce da radi, pitas par agenata sa kojima si u talu da ti posalju nekog, i to je to, "radio si ozbiljno i predano". Ali ti si dao tipican grobarski odgovor - dajte nam paaaaare!!! Sto vise para, sad, odmah, pa da vidis kako umemo. Zvezda kad je pocela, dovodila je igrace iz drugih i trecih liga, igrace koji nemaju minutazu u svojim klubovima, i napravila ekipu toliko dominantnu da nam u prvenstvu niko nije prisao, a u Evropi nikad bolje nijedna nasa ekipa nije igrala. I to je poceto BEZ para! Nego svi biste vi hleba preko pogace a da ne zaznojite d..e, i u tome je problem.
D

DAFF

pre 9 meseci

Dulence zadnjih par godina najbolje igrače prodajete Zvezdi,Partizan zadnjih 6 godina slabo pazari najbolje igrace iz srpskog fudbala.
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Ma jeste, budzet je sve... Samo sto nije. Ja ti potpisujem, bilo koji prosecni poznavalac fudbala sa malo klikera u glavi bi za ove pare koje su oni potrosili napravio bar 3x jaci tim. Ima toliko besplatnih a dobrih igraca, ima toliko igraca koji mogu da dodju na pozajmicu, konkurentna ekipa moze vrlo lako ali sa dosta truda i rada da se napravi, cak i sa budzetom kakav ima Radnik na primer. Nego, ko ce da radi, pitas par agenata sa kojima si u talu da ti posalju nekog, i to je to, "radio si ozbiljno i predano". Ali ti si dao tipican grobarski odgovor - dajte nam paaaaare!!! Sto vise para, sad, odmah, pa da vidis kako umemo. Zvezda kad je pocela, dovodila je igrace iz drugih i trecih liga, igrace koji nemaju minutazu u svojim klubovima, i napravila ekipu toliko dominantnu da nam u prvenstvu niko nije prisao, a u Evropi nikad bolje nijedna nasa ekipa nije igrala. I to je poceto BEZ para! Nego svi biste vi hleba preko pogace a da ne zaznojite d..e, i u tome je problem.
c

cjepka123

pre 9 meseci

Fudbal od pre 30 godina, sporo, improvizovano, amaterski, sramota za jednog superligaša.Batak je pokazao zašto nije video Kabića u 20.Sledeći je Tsc, samo što oni neće proći sa 4 ukupno, već će na prvom toliko primiti.
T

Tako je...

pre 9 meseci

putuj Evropo i ostavi Vojvodinu da bude sluga i toalet papir Terzicu.
G

Gost1976

pre 9 meseci

Gledao sam večeras utakmicu,veliki sam Zvezdaš ali navijama za naše klubove.. moram nešto reći jer mi je muka od svega.Godinama pišem da srpski treneri POJAMA NEMAJU!!! Od super lige naročito pa preko druge i Srpskih liga,taj nivo ne znanja ,zaostajanja za svetskim trendovima,to je neverovatno.Predavači na trenerskim školama u FSS POJMA NEMAJU,oni stvaraju Batake,Dodiče,Kruniće ,Rastavce i ostale pa se sve to pruža na ostale lige..kakve kukavice i demagozi.. Trea dovesti desetine trenera iz Holandije,Francuske,Nemačke.. i to pre svega u omladonske selekcije pa onda u Vojvodinu,Partizan.. i stvarati nove naše mlade trenere,najbolje od 16 godine praviti trenere,zabraniti im da gledaju naše utakmice da se ne pokvare. Terzić je to sve dideo i zaključio ispravno da srpski trener barem 10 godina neće voditi Zvezdu.on zna kakva anm je struka,naši nesrečni trneri ne znaju da uklope brze igrače ,pojma nemaju gde da ih stave,kako da ih razvijajau ,upotrebe..sve ih upropaste,talemte ,driblere unište,sputaju kao sve na prvu ,savremeni fudbal o kome oni nemaju pojma.Krila ima pokrivaju 100 metara,napred nazad nekad su gledali Roberta Krlosa kao to je full.. NE daju deci da se opuste uživaju.. Danas ovaj nesrećni Batak,, kakva katastrofa sastav,plan igre fizionomija tima koji su napravili ,Baraj neki levak desno krilo,neki prosek levi bek,neki lik prosek iz Lučana.. Špic rezervi iz Topole prvi špic Vojvodine.. Radulovič na klupi ,,, bez ritma kao čeka da se oni umore ...kao klinac neki ..sramota. Barak Bahar je promenio fizionomiju Zvezde pa dok on nije došao Mitrović je bio rezerva ,a Bukari blizu klupe?? IVanić u krizi..Sad Bukari igra SJAJNO i tako će igrati u LŠ videćete..biće sjajan.
p

pera1929292

pre 9 meseci

sad ce svi da vide koliko je tupavo bilo da se partizan gura da bude 4 prosle godine i da se unisti. sad kad ovi porazi povuku zvezdu na dole u narednim godinama, bice kuku lele.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

A šta su trebali da ih puste da budu 7.?
G

Gost23

pre 9 meseci

Javili se veliki turbo poznavaoci fudbala koji su zajedno imali 2 Evrope za 30 godina dok im tatica nije nalio budžete na uštrb svih ostalih klubova u Srbiji. Sram vas bilo!
b

brale

pre 9 meseci

Ovaj momak zukić sam igra, ostatak ekipe su mu poluamaterski igrači.. Veoma slabo su fizički pripremljeni, odsustvo bilo kakve taktike, nijedna uigrana akcija ili stvorena šansa kroz pas igru.. Baš tanko čak i za ovaj nivo takmičenja.. Kad se pogledaju rezultati klubova sa farskih ostrva, luksemburga jasno je da su te lige možda i prestigle našu po kvalitetu ili možda da su nam svi klubovi u ligi izuzev zvezde i partizana na nivou baš na primer tih luksemburžana...
s

sutka

pre 9 meseci

Odmorni dobili nogu u guzicu .
B

Bre

pre 9 meseci

To je taj naš stručni kadar, sa istim floskulama, "Nećemo srljati", "Strpljivo čekamo šansu", "Ako budemo odigrali ovako ili onako..." I to podrazumeva da se ne radi ništa i tamo oko sredine drugog poluvremena će gol sam pasti. Svi porazi naših klubova i reprezentacije idu isključivo na račun trenera. Kako drugačije objasniti da kada je frka, u 5 - 10 minuta se postiže goll. Ili ako se juri visok poraz iz prve utakmice (kojeg možda ne bi ni bilo da nije tog kukavičkog stila igre), daju se i dva gola u prvih 15 minuta. Ali, čim se "strpljivo" čeka šansa, stiže patka. Sve domaće trenere, treba najuriti, dovesti strance sa napadački filozofijom, Holanđane, Nemce... Onda možda bude nešto. Jer ja za svojih 40 i kusur godina, nisam video neki naš klub ili reprezentaciju, uz poneki izuzetak, da nisu primili gol kada su se branili, i da nisu popušili kada su "strpljivo" čekali svoju šansu. Uzgred, nikad ne čujem naše trenere da kažu, "Daćemo više golova", već samo "Čekaćemo svoju šansu". Pa nije vam ovo karate, nego fudbal. Oni daju 5, ti probaj 6!!! Sad bih stavio za kraj jedan citat iz haškog suda.
+

+AAA

pre 9 meseci

Pozdravite gospodina Zbiljića. Neka ga je bruka i sramota. Našao da preti Zvezdi, pukla mu je petarda. Nije se udistojio da njegova moćna ekipa,da se za koeficijent Srbije osvoji neki deo boda. Zbog ovakvih predsednika i klubova klupski fudbal u Srbiji propada. Treva nsm dozvoliti da samo tri ekipe izlaze u Evro kupove.
S

Sve je jasno

pre 9 meseci

Kritikovati Vojvodinu, a i bilo koji naš drugi klub (TSC, Čukarički) je bezobrazno. Juče je bila vest koliko večiti su para dobili na TV prava, a koliko svi ostali. Koliko para Vojvodina, TSC i Čukarički dobiju iz budžeta Vlade Republike Srbije, a koliko večiti? Koliko iz državnih firmi? Kada to bude bilo na nivo gore pomenutih onda imate pravo bilo koga da kritikujete, do tad Šamroci i Šerifi - TIŠINČINA!
B

Bre

pre 9 meseci

Druže, kritikuje se način igre, a ne Vojvodina. Imala je Voša i ranije manji budžet, ali mnogo veća m.uda, i bolju filozofiju igre i omladinsku školu, pa razmontirala Bursu, Sampdoriju, Bastiju, bila egal sa Verderom. Dok sam kao klinac igrao u omladincima Železničara iz Bara Venecija, niko nas nikad nije rastavio kao omladinci Vojvodine. I to u prijateljskoj utakmici.
B

Bre

pre 9 meseci

I da dodam, Bastija, u to vreme 6-7. tim u Francuskoj, pobedila Vojvodinu 2:0. U revanšu pun stadion, i svi očekuju da prođe Voša, Zvezda čeka Barsu, tada drim tim, sa 1:3, svi očekuju 2:0 i još x primera. Nešto se ozbiljno promenilo na gore kod nas u poslednjih 20-ak godina.
B

B. Grobar

pre 9 meseci

Znas koliko jti je sve jasno? Kao gudki kada leti u magli. Posto stavljas u isti kos Partizan i zvezdanu, tvrdis da Partizan i doticna dobijaju pare, a ostali nista, zapitaj se, pametnjakovicu, zasto Vojvodina godinama sluguje zvezdani, a protiv Partizana igraju kao da im zivot zavisi od te utakmice? Sto ne igraju isto tako i protiv zvezdane? Imas li odgovor, pametnjakovicu? Jos da ti citiram izjavu vucica od pre nekoliko godina: zvezda dobija PET DO DESET PUTA, vise novca od Partizana. Pametnom dovoljno.
N

Nicker

pre 9 meseci

Nije ni cudno sto kiprani skandiraju kada igraju protiv nekog naseg tima. Cim izvuku ekipu iz Srbije,vec skautiraju narednog protivnika.
R

Realnoo

pre 9 meseci

Očekivano, Vojvodina je amaterski klub. Jedini cilj postojanja im je da se upinju nešto protiv Partizana, ali i tu će ovaj put izvući deblji kraj, pošto ljudi nemaju pojma.
A

AHAHHAHHAHA

pre 9 meseci

Mnogo ste bitni :))) uvek komedija sa vama grobarima
c

cirkus

pre 9 meseci

Ma da JSD je mnooooogo jak
s

siuks

pre 9 meseci

Prvo da se zahvale golmanu,jedan od glavnih krivaca za ispadanje.Njegova utakmica na Kipru.
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Posle poraza na Kipru mu bila kriva Zvezda sto nije odlozila prvu utakmicu u ligi, a ko ti je sad kriv velicino trenerska? Uvede Radulovica 20 minuta pred kraj i stavi ga da igra levo, tek kad ga je prebacio na poziciju na kojoj je igrao predhodnih sezona desno u poslednjih 10 minuta po desnoj strani su ih ubili, a da ga pita covek i za ostale ko je i zasto na kojoj poziciji igrao u napadu, sem cumica i Zukica mada i njega je setao, ne bi znao ni on da kaze, igraci mu imali snage do 60. minuta utakmice, a da ne pricam o tome sto su imali sedam dana lufta, klasican mentalitet nase lige, trenutno je na zalost Vosa taj nivo, treba im dobar trener, imaju dobar napad Cumica, Radulovica, Zukica, Malbasica, samo da neko poslozi to kako treba pa pamet u glavu sledece sezone vidite opet pa tempirajte formu za septembar
m

mikac678

pre 9 meseci

Dobro da je Vojvodina igrala u punom sastavu, da je bilo drugačije popila bi opet petardu tako da ekstra su prošli.

Bojank91

pre 9 meseci

Nije samo što su ispali nego što vrlo loše deluje ovaj fudbal. Nigde veze, sve na silu nešto. Da su udarili jako protiv Zvezde sad bi im ovo bila trening utakmica. Apoel samo manje loš bio i ništa više.
k

komedija..

pre 9 meseci

ala lupetas, ponovo to nista ne bi promenilo..

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Vec sam pisao da je Vojvodina odradila ocajan prelazni rok. Sramota naseg fudbala. Ne mogu da pobede ovakav neorganizovani Apoel. A predsednik kluba prica bajke. Ove godine ce tesko i do petog mesta u domacem prvenstvu. A to im i zelim jer od njih nikakve koristi u Evropi. Cumic je pola tima.
G

Gost23

pre 9 meseci

Sećam se kad su Titovi blizanci tukli APOEL. A da nije se desilo nego su dobili po guzi. Aj sad trk kod tatice i jedni i drugi da vam da još koje milionče, treba se boriti za Ping Pong ligu a kako bez 10 puta većeg budžeta i penala na 30m od gola.
R

Realan 2

pre 9 meseci

Ma nek ste odmorili za vikend i pokazali kako se donose bodovi srpskom fudbalu... svaka cast... sad u nedelju da se izgine, da terza bude zadovoljan....
S

Son

pre 9 meseci

da, i ja sam saglasan da je struka najveci problem kod nas. To je iz godine u godinu jasnije, zaista ne znam sta rade u FSS. A to se vrlo jasno vidi nakon mjesec dana rada Bahara u Zvezdi, kako su spremili ekipu!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Pa Vidić je rekao o čemu se tu radi. A i mi sami znamo, ne mora niko da nam kaže. Dođu prijatelji, braća, kumovi, ortaci, odu na par seminara, plaćenih naravno, malo se zezaju po kampovima i puf, eto sertifikat i diploma. Onda umesto da preuzmu neke klince u manjim klubovima pa polako grade iskustvo, pravo u superligaške timove. Tu se malo tale sa upravom, malo sa menadžerima. Dani idu, platica kaplje. Srpski fudbal sahranjen.
S

Sve se

pre 9 meseci

vidi i videlo seu Beogradu,zvezdanesterac,crveni karton,autogol,sve u prvom poluvremenu. Vojvodina je dala sve od sebe,da olaksa petokraki,a ne mozemo da zanemarimo sudiju i on je pripomogao koliko je mogao,u drugom poluvremenu igraci Vojvodine nastavili sa sklanjanjem i bezanjem od lopte,narocito u svom sesnaestercu,eto videli smo Baharov "pecat" i sta je za mesec dana napravio od crvene petokrake,"silu" hahahaha cirkus
s

son

pre 9 meseci

imace i vasa struka Duljaj priliku da se dokaze na terenu, bez zurbe molim, u red... naravno, vama preostaje samo da zapomazete i kukate citave sezone, sta drugo. Samo na vasu zalost, nakon ove sezone razlika izmedju nas ce biti jos drasticnija, jer mi idemo uvijek korak naprijed a vas ce ovi sahraniti ove godine jer su prilicno riskirali sa pojacanjima koja vam mogu eventualno 3 mjesto obezbijediti i koja ce nakon sezone da pobjegnu cim prije stignu, mozda vec i na polusezoni, cim ne prime plate naravno
N

NikolaChiChi

pre 9 meseci

Neka cuvaju opet tim za evropu protiv zvezde, sve vidi onaj gore nista se ne brinite.
a

aj polako

pre 9 meseci

Aj sad polako da se rastajemo sa Batakom.Konacno.
.

....

pre 9 meseci

Čestitke Apoelu. A ovima da i dalje "kombinuju"sastave.
J

Jovan84

pre 9 meseci

Mora da su se cuvali za Partizan!Cilj njihovog postojanja poslednjih 20 god je da Partizanu otkinu koji bod.
d

djolewetar

pre 9 meseci

cemu uopste sluzi fk vojvodina? sem da zvezdi pokloni 6 bodova godisnje,cemu jos???
m

mrj

pre 9 meseci

Hitno napraviti neku Balkansku ligu.
A

Asistent

pre 9 meseci

Eee da je samo Vojvodina....svi redom....
D

Deagle

pre 9 meseci

Mnogo su odmarali protiv zvezde...
G

Gile 88

pre 9 meseci

Pokazali su nesto ali ocajna kondicija tanko je ovo za Evropu + 2 poklonjena gola Apoelu.
e

esex.

pre 9 meseci

Uprava napolje.trener u penziju..sramota kako su prokockali ovu priliku za nas fudbal..pojacanja katastrofa..ovde sam pre par nedelja bas kritikovao vosu,tsc i cuku da nista ne rade kako bi trebalo a tekme u evropi se blize...kajevic,crnomarkovic,stanic,rakonjac itd. su samo solidni superligaski igraci..bitno je da su napunili dzepove prodajama kabica,milosevica,ratkova a doveli igrace za po sto hiljada e...sramota i zali boze prilike za srpski fudbal..i tsc ce obe izgubiti kao sto ce i cuka sve u grupi izgubiti i opet ce sve morati zvezda da pegla...aj mozda i partizan nesto uradi u toj konfekciji,nadam se..ovi ostali,pa treba im zabraniti evropu na 5 godina zbog kukavickog i ziheraskog pristupa..
K

Kkk

pre 9 meseci

TSC je privatni klub. Gazda ima pravo da stavi milione u dzep od prodaje Ratkova. Problem su drzavni klubovi koji ne reinvestiraju i ciji se predsednici ponasaju kao da su klubovi njihovi.
K

Koan

pre 9 meseci

@Kkk Teško da je TSC privatni klub. U njega ulaže...raspitaj se.
Z

Zgemba 82

pre 9 meseci

Vi tu prozivate crnogorce , najgori su , najslabija liga bla bla , Pa da nije Zvezde i pomalo Partizana gde bi mi bili , nama vec godinam svi ispadaju u prvom kolu . Cela liga 2 kluba i taj drugi nesto štuca
R

Realan 2

pre 9 meseci

Taj sto stuca je doneo vise bodova zadnjih 5 sezona....
m

mirce 123

pre 9 meseci

Godinama al godinama na ovim prostorima dinamo i zvezda nesto naprave.partizan ponekad nazalost.lose lige los kvalitet.sve u svemu od ocaja di ocaja
G

Gosttttt

pre 9 meseci

Ja sam licno zapanjen losom igrom Vojvodine. Za 90 minuta nisu napravili dribling, centar sut, osim Zukicevog suta vise nijedan sut iz daljine. Ljudi ovo sto Vosa igra to je nivo Farskih ostrva. Mislim da je Malta odmakla po znanju. Niti jedan igrac Vose ne zna da igra osim dva, tri igraca ! Ovo je i do lose selekcije igraca talozene godinama i do trenera ! Cudi me Batak, bio je solidan defanzivac. u Radnickom je sa losim timom ali dobrom defanzivom dosao do 4 mesta. ovde sada niti defanzive niti ofanzive ! Predsednik Vose prica o napadanju titule, jujuju !
T

Top Gun

pre 9 meseci

Pisao danas VOJVODINA ISPADA. Nalupaše mi minuse. Stvarno je neko verovao da će proći?!
g

gost344

pre 9 meseci

Da pored Jelicica, Zukica, Lazarevica koji su ucenici vosine skole bude kapiten jedan Cumic koji je dosao pre 6 meseci..
g

gost345

pre 9 meseci

Batak-stoper, Stepanov-stoper, Pavicevic-stoper, Neziri-bek..... Treneri Vojvodine.... Sramota da nemamo krstenog fudbalera iz skole , takodje da dovodimo ovakve strance bez ikakvog kvaliteta.. Nesto mora da se menja.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

U Apoelu sve stranci, cak je i trener stranac. Sam zakljucak nije tesko pogoditi ko ide dalje. TSC za razliku od Vose uzeo domace individualne igrace koji prave razliku, dok Vosa ima klasicne domace igrace u rangu Radnickog iz Nisa. Cukaricki ce vise uraditi od Vose, a mozda i od TSC-a...ali i oni imaju trenera zali boze. Duljaj, Batak, Kerkez i Lazetic nisu za trenere nasih najjacih klubova. I sve nase klubove osim Zvezde moze samo los trener da kosta.
M

Madingo

pre 9 meseci

Najveca rak rana Srpskog fudbala je struka,teski dunsteti kao ovaj Batak i joj tih 7-8 trenera sto se medjusobno menjaju po klubovima.Dileja Batak odmara ekipu posle prvog kola…strasno
D

Deno

pre 9 meseci

To veze sa fudbalom nema,nista ni snage,ni kondicije ,ni taktike ni tehnike.Shvatite da bez krvavog rada nema nista.Da bi uspeo u bilo kojoj oblasti ,zemljace moj moras puno da se napatis .Ovi kad ih komarac ubode pocnu plakati.
M

Marko1105

pre 9 meseci

Gde su sad oni sto pricaju (i iz FSS i po komentarima) da fudbal ne moze da se igra samo u Beogradu!?! Alo bre...upropasticemo ovako koeficijent i poziciju na tabeli liga. I ko ce za to da odgovara!? Pod hitno smanjiti ligu na 10 klubova i napraviti 2 druge lige sever(Beograd i Vojvodina) i jug(ostatak Srbije) ili A i B, svejedno...sa po 12 klubova u obe druge lige. Zatim dovoditi sto vise stranih trenera i sportskih direktora...od ovih nasih nema nista... Mi moramo da se trgnemo. Ovako ne moze. Da samo Zvezda i donekle Partizan poslednjih godina donose bodove srpskom fudbalu.

Bojank91

pre 9 meseci

I to srećom izmisliše treće takmičenje
G

Gost12344

pre 9 meseci

Da ostali klubovi iz Srbije dobijaju 20% od onoga što dobijaju Zvezda i Partizan druga bi priča bila.
M

Marko1105

pre 9 meseci

@gost12344 Ne bi bila druga prica jer oni ne znaju da vode fudbalske klubove ili vole da kradu. Trece nije sigurno. Uzmi primer Ratkova. Prodaju iz TSC za dobre pare, znaju da ce igrati najmanje grupu LE i koliko im to sigurnih para donosi....i sta urade? Nista. Tim je katastrofa za LE, a o LS necu ni da pricam. Vojvodina, Cukaricki, Radnicki Nis....ne mogu bre 1 kolo kvalifikacija da prodju. Unistavaju nam klupski koeficijent. Mislim da ce navijaci Zvezde i Partizana morati da kazu koju rec vise po pitanju toga sto nam je liga ocajna, sto ne mozemo biti konkurentni ni klubovima ispod 20.mesta na listi liga, a ne nesto vise od toga. Mora da dodje dan kada ce ova glupost da prestane ili da predjemo u amatere i da nas fudbal vise ne zanima. Trece nema!
E

Esex

pre 9 meseci

Gost12344.Pa evo,tsc je dobio stadion i desetak miliona evra o sta je uradio?! Prodao najboljeg igraca Ratkova a doveo polu igrace..za zvezdu i partizan navija 98 posto srbije,nasi su najveci timovi kroz celu istoriju..i sta bi ti,da se pare daju lucanima,radniku ili mozda kolubari?!?! Ee sta sve necu ovde procitati..
I

Istina 4572

pre 9 meseci

Jedini problem naseg fudbala su Zvezda i Partizan koji 30 godina unazad bukvalno kradu najbolje igrace iz manjih klubova u ligi i onda se cudimo kako nasi manji klubovi ne mogu da naprave nesto u Evropi. Manji klubovi ne bi smeli da prodaju najbolje igrace BH blizancima ako hoce nesto da naprqve i kraj price.
К

Куре на специјали

pre 9 meseci

@Гост1234 Замисли, даш десет милиона евра неком од браће Тончев, шта мислиш колико би уложили у фудбалски клуб. Односно, званично би платили играча милион, дали би му сто хиљада, он би био срећан јер зна да вреди тридесет и све те паре би завршиле ко зна где. Па Цеца би им сваки дан свирала у Нишу и Сурдулици, а и Шабана би конирали. Ето где би те паре отишле.
G

Gost1232

pre 9 meseci

@Esex Pa postojao je plan ljudi iz FSS-a pre 2 godine da se liga smanji na 12 klubova, međutim onda je "neko" reko, može se videti i ko, "Pa za koga mi onda gradimo ovolike stadione" i sutradan vidiš naslov, i to baš na mocartovom sajtu, kako je FSS ipak odustao od te odluke...... Naravno uz gomilu komentara ljudi iz ostatka Srbije koji su branili tu odluku i podržavali da liga ima ako može i 20+ klubova, jer im je, Bože moj, smetala "beogradizacija" srpskog fudbala. Tako da eto ti "krivaca".
S

Sherlocked

pre 9 meseci

Nije ovo " stara dama " ovo je babetina koja se vuce po terenu i to na pocetku sezone. Ali nema veze , trazite jos neko odlaganje da odmore stare kosti.
d

dejanera

pre 9 meseci

Dakle ovako: Vojvodina igra EVROPSKU utakmicu. Vreme odlicno. Rezultat iz prve utakmice solidan. A na stadionu jedva 7000 ljudi (ako je bilo i toliko)?! A ovamo ih neko ugnjetava, maltretira, "blizanci" ovo-ono....I ne! Ne govorim o ispadanju! Ispadali su i Zvezda i Partizan od Kiprana! Govorim o nedostatku navijaca, nedostatku kvaliteta, nedostatku zelje i hrabrosti......I na kraju....Vojvodina nikada nije bila veliki klub! Veliki klubovi su Zvezda i Partizan. U doba Jugoslavije jos i Dinamo i Hajduk. Vojvodina je klub koji je bio u rangu Sarajeva, Zelje, Veleza, Vardara u bivsoj drzavi. U skracenoj je jedno vreme bio treci po velicini. Sada vise nije ni to!
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Ali zato nece biti karata za nedeljunjer ce reci sve je prodato za Apoel.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Ona je bila treca najjaca samo 4 godine od 1992 do 1996. A onda od 1996 na scenu stupa Obilic koji je bio jaci od Vojvodine dok je postojao. Ako Racunamo od 1945 do danas.
L

Lekcija istorije

pre 9 meseci

Vojvodina je osnovana 1914 godine. Uz BSK i Jugoslaviju najveći klub na prostorima Jugoslavije. A Zvezda i Partizan. Pa oni zapravo nisu ni postojali dok nije došao drug Tita i rekao napravite mi blizance a svako ko nije sa nama, on je protiv nas - kucanje na vrata u toku noći, neko na Goli otok neko na onaj svet... I eto preko noći "velikana sa velikom armijom navijača".
@

@Lekcija istorije

pre 9 meseci

Zanimljiv nik za nekoga ko ne zna da je Zvezda zapravo SK Jugoslavija ili SK 1913 koja je promenila ime zbog kommunistickih tendencija tadasnje vlasti.
d

dejanera

pre 9 meseci

@ Lekcija istorije Ako ti je do istorije to mozemo do besvesti. Ali Vojvodina nikada nije bila veliki klub! Za 100+ godina ima 2 titule. U Evropi nikada nista osim poraza u finalu Mitropa kupa (smejurija od takmicenja gde se odmah igralo cetvrtfinale) i finala intertoto kupa (poznatijeg kao kvalifikacije za kup UEFA). Sto se tice Vojvodine pre drugog rata ne da nije bila najveci klub nego je bila obicna smejurija! Liga kraljevine se igrala 17 sezona od cega se 6 sezona igralo po kup sistemu. Od 11 sezona odigranih poligaskom sistemu Vojvodina je igrala samo jednu jedinu! A te godine je bila "fantasticna" od 12 klubova zavrsila je na 11-om mestu. Od 20 utakmica uspeli su da pobede 3 utakmice, 4 odigraju nereseno i imaju 13 poraza. Gol razlika je 22-53 (-31). Od 6 sezona, koje su odigrane po kup sistemu, Vojvodina je samo 1932-e stigla do cetvrtfinala! Ako ti treba jos istorije slobodno se javi!
A

Avenger

pre 9 meseci

Ali Čumić koji na 10m od gola ide u dribling umesto šuta, i onda jedva zahvata loptu, je prosto za neverovati... Neće on daleko dogurati ako takve odluke donosi na terenu.
J

Jöle 39

pre 9 meseci

Zvezda za dve godine opet od prvog kola počinje
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Naravno da Zvezda za dve godine počinje od prvog kola, grupu LŠ, neće valjda od drugog kola. Jedino ako uvedu pet ekipa u grupi pa Zvezda bude slobodna u drugom kolu, pa krene kao što ti kažeš od prvog kola.
г

гост

pre 9 meseci

Више навијача Војводине у коментарима него на стадиону. 7000 је брука за Нови Сад, кад буде пун стадион имаћете право да критикујете до тада је смешно, мада би се рекло да више коментаришу гробари који су уцвељени јер је Војводина наводно одмарала играче против Звезде, то је био алиби јер су знали да ће попити 5 комада. Звезда да Фиорентини 5 комада за полувреме, а плашиће се комплетне Војводине, како да не. Ово је реалност, Звезда је једина екипа из Србије која има резултате у Европи и очигледно ће тако и остати.

Goran Milojevic

pre 9 meseci

Аман људи шта је брука па и то је много како играју шта да људи гледају ....
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Bio sam zagovornik lige od deset klubova u četvorokružnom sistemu. Sada sam siguran da bi nam odgovarala liga sa 4 kluba u desetokružnom sistemu. Nemojte više pisati kako je za naš fudbal bitno da budemo u prvih 15 da bi imali 5 predstavnika. Nama je dva mera, možda je i to trenutno mnogo. Sve preko toga je čisto brukanje i sramoćenje lige, zastave, grba, himne, pa i nas stanovnika ove države.
P

Pasijans

pre 9 meseci

I ja sam bio zagovornik lige od 10 timova sa cetiri kruga, ali po komentarima ovdje mogu zakljuciti da je najbolje da ligu igraju samo Zvezda i Partizan. To bi bila srpska super-liga (bez ispadanja) od 2 tima i 40 kola - 20 utakmica na Marakani i 20 na JNA. Naravno, sa stranim sudijama, iako ni to nece biti dovoljno da se ne potezu price o namjestanju. Pa neka igraju do mile volje jedni protiv drugih.
К

Куре на специјали

pre 9 meseci

Одмарали тим на прошлој првенственој утакмици, да би данас изгледали овако...Шта би било да нису одмарали ПРВО коло? Ово је брука и срамота. Не толико због резултата, већ због приказаног у ове две утакмице. Прво, даш отказ професору Раставцу и доведеш једног од најбољих изданака најгоре тренерске школе у Европи. Биоје лош играч, али је зато још гори тренер. Већ га видим као директора тренерске школе ФСС-а кад Ђора, Тумба и слични реше да напусте овај свет. Сад ће добити шут карту из Новог Сада, па ће, по трећи пут, преузети један још узалуднији клуб од "Старе даме", веровали или не и такав постоји, триста километара јужније. Ако се за неког може рећи да је менаџерска комбинација, онда је Радослав Батак типичан пример тога, један кроз један. И као играч и као тренер. Даље, организација клуба је трагична. Продаш два највећа талента, Милошевића и Кабића, овог другог за тепсију рибе, још га понизиш изјавама да није ни међу двадесет, и на позицији централног нападача доведеш резерву ТСЦ-а Вукића. Ко је то смислио треба да добије "Нобела" за глупост. На све то изјавиш да си кандидат за титулу. Овде или неко озбиљно зеза масу или стварно нема појма о фудбалу, па су му лешинари објаснили да су сад у ствари јачи него прошле сезоне, кад су били слаби, али да се то не види на први поглед јер навијачи не разумеју стручне ствари и визију клуба. Дакле, да резимирамо... нисмо очекивали ништа, а добили смо и мање од тога...
T

Tz

pre 9 meseci

Gledaj sa vedrije strane, ovi kiprani mlatili i blizance.
К

Куре на специјали

pre 9 meseci

@TZ Није проблем што су испали, проблем је у ономе шта су показали, а то је мање од ништа. Иначе, ни Партизан ни Црвена Звезда, по приказаном на терену, нису требали да испадну од ових Кипрана.
g

gost4

pre 9 meseci

jedva cekam drugi okrsaj sa Zvezdom da cujem razlog zasto ce tada da "odmaraju" pola ekipe ako se to tako sad zove
G

GABI GO

pre 9 meseci

ISPADAJU FAVORITI REDOM I MIDIJODAND STO ZVEZDU NAMUČIO SAD ISPO I TAKMIČENJA
0

000998877

pre 9 meseci

Vidi se da si neki Gazmen Djogaj

Goran Milojevic

pre 9 meseci

На нашу жалост следећи су чука и тсц... ми у лиги мемамо тренера да нешто вреди од играча и ако имало имају талента ови дунстери на клупама са ђорићевим дипломама упропасте ..... лига 16 клубова од 15 клуба да гвардиола дође не би могао да направи тим да избаци кипране...
к

колико ме сећање служи

pre 9 meseci

Чука и ТСЦ играју загарантовано групе, ту су паре, а и шансе за неки коефицијент... Партизан ће такође ући у групу... И имаћемо уместо 5,4 представника у Европи... То је некада била мисаона именица, сада је реалност. Шта ће бити после, ајмо полако, без залетања
b

bhh

pre 9 meseci

Kakva Vojvodina,TSC,Cukaricki,samo ce lose da utice na bodovnu listu,krs klubovi,igraju u cirkus ligi a loze se se nesto da su dobri
g

gorojko1978

pre 9 meseci

E moj Batače, da ti jedina 2 stranca u ekipi budu 2 ubedljivo najgora igraca..Pa to je umetnost..
P

PoP72

pre 9 meseci

Po prikazanom realno će se boriti za plasman od 5 do 8 mesta u Superligi....
s

sunking

pre 9 meseci

Kako bre? Pa zar ne reče onaj Zbiljić da će biti prvaci?
а

абвгдђ

pre 9 meseci

Битно да су се склонили звезди и да ће изгинути против Партизана. Европа није ни важна. Шта се уради, уради.
d

dzuno

pre 9 meseci

Pa vama odgovara da se sklone zvezdi. Što, da neće partizan da osvoji titulu? Vaša borba je za pozicije od druge do pete.
k

kup

pre 9 meseci

Neka odmore ...ozbiljni sportski radnici je vode...da je pravde, već bi kaznu dobili, prvo kolo oni nameštaju...čuvaju se, e moji jadnici, neko to gore vidi...

Crno Beli Partizan

pre 9 meseci

Ljudi primiše gomilu glupih golova. Mesto da su izašli protiv Zvezde u najjačem sastavu, uigrali malo taj raštimovani tim, oni se čuvaju. Pa od čega, prvenstvo čestito nije ni počelo. Zato nam je i tako, nekada ta Voša nije gledala da se štedi, da se povlači, nego napadala. Bilo milina da ih gledaš. U suštini imaju solidan tim, ali nedovoljno dobro iskorišćen. Taktike nema uopšte, sve se maltene svodi na Ćumića koji treba da napravi čudo. Šteta realno, ali eto bitno da će verujem da izgaraju protiv nas, tu se mora. Videćemo šta ćemo i mi nesrećni sa onakvom odbranom da uradimo. Možda opet bude goleada, jer ne znaš gde više duva promaja.
p

podesen

pre 9 meseci

Gledaj sad u nedelju kad poginu protiv Partizana.
R

Repac Plandiste

pre 9 meseci

Zao mi je sto je Vosa ispala. Medjutim kad se setim sama onog bubuleje precednika i njegovih izjava. Kakvo trabunjanje, kakav optimizam bez ikakvog pokrića level ekonomski tigar, najveci rast, najmanji pad, najvece povecanje zarada i penzija., najjaca vojska, damu jajca. Burazeru ko da ih isti Sebastijan pravi. Onaj Čumic mnogo zna lopte ali nema skim. Garantujem da bi u Zvezdi bio odličan. Ajde donekle i Zukic ali precedniku i trener kome Kabic ne bi bio u 20. Pa Simu Spasica da pitaš ne bi tako lupetao. Sa ovim su se složili...
K

Kumo Vrbas

pre 9 meseci

Prvo Carevic covek ne zna gde je levo, od onolikog terena on 2 puta salje loptu u aut, prolazimu lopta kroz ruke, ne zna da ih skupi kada brani penal, trebao bi da bude treca rezerva. Igor Jelicic katastrofa sve lopte dodao u protivnicke noge. Milosavljevic dosao da se bije umesto da igra fudbal. Iv Baraj bez snage, brzine, volje i svega ostalog. Traore krava koja daje 20 litara mleka a prospe 25, mozda najgori igrac na utakmici. Vosi treba bar 7 igraca, ali da Cumic, Zukic, Nikolic, Lazarevic, Radulovic, Bukinac ostanu.
E

E da ne ubaci

pre 9 meseci

Bukinca, nista! Odakle njega? Protiv CZV - uzas, uzas!!!
G

Gostghost

pre 9 meseci

Jovane, vrati se!
Б

Бск

pre 9 meseci

Заслужена победа и пролаз Грка. Као што рекох и пре меча, ако Војводина буде играла фудбал, има неке шансе, у супротном, зна се. Није срамота изгубити и испасти од просечног Апоела, али јесте на овакав начин. Сем 10 минута на крају првог полувремена, нису их поштено ни притисли. Овај Батак је злочин против фудбала. Само још један у низу батађориних пионира. Нама не требају толико странци на терену, већ поред њега, у стручном штабу јер ови наши "стручњаци" не знају очигледно ништа. Такође сад се тек види глупост одлуке да се не игра у најјачем саставу против Звезде. Па н.есрећниче требају ти такве утакмице, што више таквих провера да ти се екипа још брже уигра, али шта рећи.. Нема овде никакве логике и мозга, стручности и знања. Боже сачувај проћарданог талента и уништених генерација и генерација фудбалера.
A

Astoria

pre 9 meseci

Komentar na mestu. Zbiljić ispao neozbiljan, sa sve Upravom koja kasni sa transferima igrača i trenerom koji nema kapacitet da vodi Vojvodinu. Ekipa nema ni glavu ni rep!
G

Gosttt

pre 9 meseci

Vojvodina je mnogo losa !!! Igraci su mnogo losi !!! Osim Cumica i Zukica, svi ostali su losi ! Vosa je daleko iza Tsc-a i Cukarickog, a daleko dalejo iza Zvezde i Partizana !!! Zalosno je ovo sto igraju . Igraci ne lice na fudbalere ! Ne znaju loptu da vode i ne znaju da driblaju. Sut iz driblinga sa 20 ak metara je misaona imenica ! Centarsut ne postoji ! Kao da su igrali protiv Reala a ne Apoela ! Vosa je na zalost ljubitelja fudbala 5, 6 tim po kvalitetu u Srbiji !
а

ађутант

pre 9 meseci

Ћирибу ћириба....оде Европа....
D

Detelinari

pre 9 meseci

Bar ce imati dovoljno vremena za odmor 😂
k

kažu ljudi

pre 9 meseci

da je Štrand u avgustu najlepši
c

cokili

pre 9 meseci

Legenda kaze da su izasli u kombinovanom sastavu...
M

Milovance

pre 9 meseci

Stvarno ne razumem zasto ovi ljudi igraju svake godine Evropu i obavezno ispadnu u svom prvom dvomecu,non stop pricaju kako je Vojvodina veliki klub a ja u 35 godina ne pamtim da su nekad igrali neku iole Ozbiljnu ulogu u Evropi.
U

UltraNS

pre 9 meseci

Igrali finale Intertoto Kupa sa Werderom, tukli Bastiju, Bursaspor, Dinamo Minsk, Sampdoriju…. za to vreme sto si „ pratio „ … jeste Klub trenutno ispod svakog nivoa ali ovi pljuvaci sto satro prate su jos gori
M

Mikimikimikijihjlk

pre 9 meseci

Odgovorar za “ultraNS”sve toliko veliki klubovi da su mahom svi drugoligasi.
K

Khggfggbhgff

pre 9 meseci

Bastija,dinamo minsk,bursa….sve velikan do velikana..
e

eh

pre 9 meseci

I da još jednom napišem, Rastavac da je bio, Vojvodina bi sad slavila prolaz dalje 100%.
V

Voša 2

pre 9 meseci

Samo su pokvarili koeficijent i Vojvodina i TSC i Čukarički,teško da mogu do jedne pobede.Ne dovode se igrači za 50-100 hilj.evra za Evropu.
O

Olijanka

pre 9 meseci

Pa kako da pariraju beogradakim blizancima kad se.bljzanci finansiraju iz budzeta Srbije? Daj Cuki, TSCu i Vosi drzavni budzet, pa ce praviti koeficijent u Evropi.
B

Beks - NUFC

pre 9 meseci

Isto ovako će proći sve naše ekipe. Sve će to biti dupli porazi. Svi smo znali da će ovako završiti. Naše ekipe se ne spremaju, ne dovode pojačanja, nisu spremni i da se ne lažemo - nemaju kvalitet!!! Bolje je da ne igramo evropska takmičenja.
P

Peki2

pre 9 meseci

Ova Vojvodina "zbilja" ozbiljan klub.
e

eh

pre 9 meseci

Daj da nagovorimo Rasima da se otvori i dovede prezimenjaka svog. Ne bi se obrukali sigurno, a napunili bi stadion svaku utakmicu. Ovako više ne može
q

qo0q0sja

pre 9 meseci

Rece ja danas, nema od toga nista, gg 3 plus. Tuga, cemer i jad
l

lakrdija

pre 9 meseci

Kakvo mucenje lopte
h

honduras

pre 9 meseci

sansa da neki srpski klub izbaci kiprane je naucna fantastika.to vec postaje tradicija a vecina misli da nam je liga jaca od kiparske.
s

senseimaster

pre 9 meseci

Ima li neki sudija ovde,bilo bivši ili aktivni,da nam objasni jeste li penal kad defanzivac pre ruke odigra nekim drugim delom tela ili nije,nagledali smo se utakmica gde nije(i potencira se u objašnjenju da je pre ruke igrao nogom,glavom,kukom,k....m....) a večeras jeste penal i ako je igrač uklizao i prvo loptu udario nogom.
A

Ajde recite

pre 9 meseci

Koliko puta su u kvalifikacijama Partizani izbacili Kiprane da cujem????
Z

Zoki vojvodinas

pre 9 meseci

Zbiljicu pod hitno smena sportskog direktora i trenera. Dosta je ovde para uloženo da bi igrali amateri poput traorea, milosavljevica, lazarevica. I da ti trener bude Batak, pa taj lik ne zna da nacrta napadačku akciju.
D

Dovlinho

pre 9 meseci

Mi treba da uvozimo strane trenere a ne da vrtimo u krug domace bunkerase, a to sto vosina uprava dovodi pojacanja tek kada je ispala iz evrope i najavljuje napad na titulu je posebna prica.
e

eh

pre 9 meseci

Samo mi dovodite batkove da budu treneri. Čovek nema veze sa fudbalom, ako je on profesionalni fudbalski trener, onda mi svi koji komentarišemo možemo biti isto. Dobar tim, loš trener i to je tako.
S

SJ92

pre 9 meseci

Zbiljić i Batak ostavke.
g

gresis baki

pre 9 meseci

sto oni ...pa firma ti vodi klub to svi znaju
h

hh2

pre 9 meseci

Nikad od Vojvodine i Radničkog iz Niša neće biti ozbiljan klub dokle god su filijala Zvezdi i dokle god joj prodaju talente za siću (Kabić, Mitrović) i dokle god izlaze u kombinovanom sastavu protiv Zvezde.
q

qqzqq

pre 9 meseci

pa cela srbija je nasa filijala pa cak i vi... radimo vam sta pozelimo,postavljamo vam upravu,biramo trenere,odredjujemo koje takmicenje mozete da igrate... aj sad u arenu dok vas pustamo malo da se radujete na kosarci,dok vam i to ne uzmemo...
T

Tarantula

pre 9 meseci

Pa vi nam niste filijala i uvek igrate na krv i nož,pa ste u evropi frula...komentar niđe veze!
C

Coban

pre 9 meseci

Meni nikada nece biti jasno, zasto volimo da se hvalimo i da ser*mo pre nek sto pocnemo igrati. Sta rece onaj jadni presednik Vose pre prve utakmice protiv Apoela? Kako bi oni mogli da se bore za titulu protiv Zvezde i kako su sve jaci i jaci. A ljudi pojma nemaju. Samo znaju da kradu i pre prve evropske utakmice sve da razprodaju
C

COOL

pre 9 meseci

Kiprani potpuno zasluženo idu dalje. Vojvodina je igrala kilavo sporo jednostavno lose. Toliko od naseg fudbala.
4

40+

pre 9 meseci

PUN, SJAJ, NASEG, FUDBALA
A

Adrian Mutu

pre 9 meseci

Smejurija bolje da je pazar izašao u evropu više bi se potrudio da napravi tim batak je loš trener i tu nema govora bolje da je rastavac ostao iako se batak gura da se nametne upravi sa bespotrebnim izjavama čovek čije ekipe ne mogu nikome gol da daju
F

Filipinho

pre 9 meseci

Slabo! Čumić klasa iznad ove ekipe. Od ostalih samo Zukić solidan. Zasluženo ispali nema šta.
C

Cumic?

pre 9 meseci

A defanziva, druze? Loser
K

Karma u Novom Sadu...

pre 9 meseci

Ja rekoh malo da svratim do Novog Sada, videh ovi igraju protiv vanserijskog, vanzemaljskog tima sa petlićima u Srbiji, pa da umešam svoje prste po zasluzi za ratoborne petliće, to vam se samo činilo da ih obilaze vanzemaljci kao čunjeve, borbeni su bili. A pošto su uvek bili "borbeni", tu sam došla ja. Gospodinu iz lože najboljeg tima na svetu ne sviđa se ovaj komentar. Tišina tamo! Penal i crveni sledeće kolo opet, rekoh tišina!
k

komentatori

pre 9 meseci

Lep dokaz koliko je naša liga jadba i bez ikakve konkurencije. Obzirom koliki se kriminal uvukal u fss i klubove, svi nek isladnu, ne zaslužuju bolje
D

DKP

pre 9 meseci

Fantastičan potez - kad protivnik da gol i postavi bunker , tada ubacuješ jednog od najbržih krilnih igrača. Prvi čovek - 0 Trener - 0 Tuga, NS je zaslužio više.
.

......

pre 9 meseci

Dok nasa Liga se ne smanji na 12 klubova ili cak 10 klubova pa cetvorokruzni sistem od Evrope nema nista.
g

gost1232

pre 9 meseci

Pa to je i bio plan ljudi iz tadašnjeg FSS-a pre 2-3 godine ali je jedan čovek, rečenicom "Pa za koga mi onda gradimo ove silne stadione" ugasio svaku nadu.....
и

играчи у покушају

pre 9 meseci

Доказ да нам требају искусни страни играчи у комбинацији са страним тренером. Ови наши фудбалери у покушају(млади) са све квази никада неће ништа урадити.
4

4484

pre 9 meseci

Dobro ste se sacuvali za ovu utakmicu....igrali protiv Zvezde bez pola tima,igraci stajali kao ukopani dok su Zvezdini igraci ulazili u sesnaesterac...i normalno ispali ste.NEKA,AKO I TREBA.
s

srMo

pre 9 meseci

Sve otjerati u p.... m..... , kad imas trenera koji cuva rezultat...samo sta cuvas?! Prvu si izgubio...a igraci kao da im je kompas ispao
m

mita i trta

pre 9 meseci

gde su oni sto rekose Baraje strasan igrac ?? pa taj momak u Pazovi ne bi bio starter
G

Gost0007

pre 9 meseci

Zbiljicu mars iz Vojvodine. Kakva borba za titulu i evropu? Klasicni demamog kao i njegov gazda. Rasprodao tim, kupuje na kile, sta je ovo? cena karata? sramota! Uostalom koji se k i nerviram, ako je njima dobro, meni je jos bolje. Do nekih lepsih trenutaka u FK Vojvodini …
7

729651

pre 9 meseci

Kako to kad su odmarali ceo tim protiv Zvezde!?Bog ih kaznio, hoce li sada i protiv Partizana sa rezervama na teren? Zbiljic i Batak karikature fudbala!
O

Ognjeeeen

pre 9 meseci

Sa Pinto pojeo batak za veceru
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

ODMARAJTE SADA DO SLEDECE SEZONE!!!
M

Mitros

pre 9 meseci

Pa dobro ništa, bar su odmorili tim.
N

Nekac035

pre 9 meseci

Steta za Vojvodinu. Trener i uprava katastrofa.
g

gostovic14

pre 9 meseci

pa nisu se bas prosetali, al dobro bila je dobra prilika da se izbaci nikad gori Apoel, al jbh da su se pre foveli onaj spic i stoper umesto mucenog Traorea, sigurno bi bilo bolje mnogo
J

Ja Aleksa

pre 9 meseci

Očajno i žalosno
F

FirmaNs

pre 9 meseci

Super pojacanja Jovanovic od kluba pravi Nis i kozna sta radi sa tim igracima!gde je kapiten veceras a o spicevima da ne pricam. Uzas na sta je klub spao. Moraju otici svi od trenera do sportskog dirketora! Odlazite mamlazi

Partizanovac_ceo_zivot

pre 9 meseci

Sto i ovde nije izasao drugi tim 😂umislili da su strasni... Ovako ce i tsc da prodje

angry_chainsaw

pre 9 meseci

Puče i Borac, nažalost... Dajte bre smenu ovih trenera, bata Đorini đaci... Taj čovek nas je unazadio jedan vek!!!
U

Ub ub ub

pre 9 meseci

Nego,jel su se odmorili? Hahahahahahha!!!!
k

kkp barsa.

pre 9 meseci

ahahaha pa neka jos izvode drugi tim
А

Аир Сербиа

pre 9 meseci

Нажалост очекивано
G

Gost784

pre 9 meseci

Dje je onaj precednik sto napada titulu ?