Račiću se otvara prostor zbog povreda, Rajo Valjekano čeka

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.12.18. | 09:17

Odsustvo Žofrija Kondogbije i Fransisa Kokelana moglo bi da promeni situaciju mladog srpskog fudbalera

Već smo nedavno postavili pitanje šta će biti s Urošem Račićem u Valensiji, a sada ta priča dobija nova poglavlja. Valensija razmišlja da li da ga pozajmi u januaru, međutim, okolnosti idu na ruku mladog srpskog igrača. Jer, dvojica važnih igrača Valensije na toj poziciji su povređena.

Žofri Kondogbija je povredio zadnju ložu leve noge i njegov oporavak se očekuje početkom sledeće 2019. godine. Sa druge strane, i Fransis Kokelan je doživeo povredu lista leve noge tako da je igrač poput Račića potreban Valensiji u narednom periodu.

Izabrane vesti

To bi značajno moglo da promeni situaciju. Samo je pitanje hoće li ga Valensija gurnuti u igru, ili dovesti pojačanje na toj poziciji tokom zime.

I dok se sve to događa, Rajo Valjekano prati situaciju i čeka na odluku Valensije. Tim iz Madrida bi mogao da dobije Račića na pozajmicu i da mu pruži minute koji su mu preko potrebni, a da zauzvrat dobije kvalitet. Španski mediji pišu da postoji interesovanje.

Na sve to, lokalna Plaza Deportiva ističe da Marselino ne računa na Račića i da postoji šansa da mladi fudbaler nastavi karijeru u Engleksoj. Podsetićemo da se već govorilo i ranije o interesovanju timova sa Ostrva za srpskog vezistu.

Bivši Zvezdin vezista je od početka sezone sakupljao minutažu i iskustvo u B timu Valensije koji se takmiči u trećeligaškom rangu. Marselino je upravo mislio na to i nagovestio da bi za Račića možda najbolje bilo da napredak nastavi u nekom drugoligaškom klubu. 

A možda to bude Valjekano, tim iz donjeg doma Primere. Važan zimski period čeka Uroša. Ako dobije šansu zbog povreda Kondogbije i Kokelana, to će morati da iskoristi.


tagovi

Uroš RačićŽofri KondogbijaFransis KokelanZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara