Andrija Kaluđerović (©fkrad)
Andrija Kaluđerović (©fkrad)

Rad i Kaluđerović, četvrti put: Da ne verujem u opstanak, ne bih se vratio

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.02.21. | 11:59

"Najteža situacija od svih dosadašnjih", kaže Andrija

Rad i Andrija Kaluđerović – ljubav za sva vremena. Iskusni napadač, najbolji strelac u istoriji Superlige sa 70 golova, još jednom se vratio na Banjicu.

Ovo će Kaluđeroviću biti četvrti mandat u dresu Građevinara, koji se u njega uzdaju kao u ključnu figuru koja će im doneti spas u borbi za opstanak. Rad se sezonama unazad volšebno izvlači da ne ispadne, ali ove godine će taj zadatak biti posebno težak, jer šest klubova odlazi u Prvu ligu.

Izabrane vesti

Dan pred premijernu utakmicu u polusezoni sa Proleterom u Crnotravskoj Rad je promovisao Kaluđerovića.

Rado se vraćam na Banjicu, tu se zaista osećam najprijatnije. Sa svim ljudima iz kluba imam izuzetan odnos. Godi mi činjenica da u mene imaju veliko poverenje i na meni je da to opravdam na najbolji način“, rekao je Kaluđerović.

On je siguran da je opstanak za Rad – moguća misija.

Svestan sam da je situacija teška, možda i najteža od svih dosadašnjih. Da ne verujem u opstanak sigurno se ne bih vratio. Najveća mi je želja da Rad ostane u ligi“, poručio je Andrija Kaluđerović.

Vodiće se tokom proleća i borba između njega i Milana Bojovića za najboljeg strelca u istoriji Superlige, jer je golgeter Lučanaca na samo tri gola zaostatka (67).


tagovi

Andrija KaluđerovićFk RadSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara