Rad zvanično krenuo po Radulovića, Zvezda mora brzo da preseče

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.21. | 14:49

I dalje je na snazi pat pozicija

Crvena zvezda je želela  da Andriju Radulovića pošalje na pozajmicu u Grafičar, mladi krilni fudbaler i njegova porodica imaju drugačije želje. Srbin iz Kotora je u dresu matičnog kluba pokazao kvalitet kada je dobijao šansu na prirodnoj poziciji, ali je zbog oštre konkurencije i najave novih transfera ostao u Beogradu.

Čelnici Crvene zvezde smatraju da je Raduloviću potreban kontinuitet u seniorskom fudbalu, i da bi u Grafičaru imao najveći prostor za napredak pod komandom Ratomira Kokovića. Međutim, jasno je da posle demonstracije kvaliteta na elitnoj sceni, Radulović veruje da može da sa velikim uspehom igra u najjačem rangu.

Izabrane vesti

Posebno što može da bira sredinu u kojoj bi dobio šansu da se kroz kontinuitet nametne kao ozbiljna Zvezdina opcija za leto. Radnik je stao prvi u red, ali su u Radu već načinili prvi korak. Poslali su zahtev Crvenoj zvezdi.

„Zahtev Zvezdi da nam pošalje mladog Radulovića je zvanično upućen. Nestrpljivo očekujemo rasplet, nadamo se pozitivnom odgovoru. Već smo se pojačali sa kvalitetnim igračima, ali dolaskom Andrije upotpunili bismo prelazni rok. Voleo bih da nam se priključi na pripremama, jer bismo tako imali dovoljno vremena da se zajedno sa njim spremmimo za nastavak sezone“, rekao je za Sportski Žurnal sportski direktor Rada Miloš Trifunović.

Upravo je na Banjici, u okviru Kupa Srbije, Radulović pružio jednu od najboljih partija u dresu Crvene zvezde. Asistirao je Krstoviću za pobedonosni pogodak, i pre toga imao nekoliko kvalitetnih centaršuteva. Na partiji mu je čestitao i trener crveno-belih Dejan Stanković.

Kako bilo, dok traje pat pozicija Andrija Radulović trenira sa omladincima Crvene zvezde. I nada se da će klub uslišiti njegovu molbu da ga ostavi u eltinom rangu. Tako, kao što smo i napisali, razmišlja njegova porodica. Na potezu je Crvena zvezda.

 


tagovi

Andrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara