Pioli i Krunić (©Reuters)
Pioli i Krunić (©Reuters)

Rade Krunić pristao da igra sa Dušanom Tadićem, čeka se dogovor Milana i Fenera

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.08.23. | 14:47

Reprezentativac Bosne i Hercegovine uskoro bi mogao da se iz Italije preseli u Tursku

Predstojeća sezona biće deseta od poslednje titule Fenerbahčea u prvenstvu Turske. U prošloj su crveno-žuti dugo pratili Galatasaraj, ali nisu uspeli da ga prestignu. Kroz cilj su prošli kao drugi, iza najvećeg rivala, pa ovog leta klupsko rukovodstvo želi da oformi tim koji će moći da vrati Fener na vrh tabele.

Otišli su Arda Guler, Ener Valensija, Miha Zajc i još neki važni igrači iz proteklih godina, a dovedeni su Dušan Tadić, Edin Džeko, Rajan Kent, Sebastijan Šimanski, Rodrigo Bekao, Gustavo Enrike, Aleksander Điku... kojima bi uskoro mogoa da se pridruži Rade Krunić.

Izabrane vesti

Vezista Milana se već neko vreme nalazi na spisku želja turskog velikana, a po pisanju Sport Medijaseta, postignut je usmeni dogovor između kluba i igrača. Krunić je spreman da se preseli u Istanbul, ali pita se i Milan, pošto mu ugovor sa Rosonerima važi još dve godine.

Imao je Krunić zapaženu ulogu na San Siru kod Stefan Pijolija, međutim, Italijani navode da je klub spreman da ga pusti ukoliko dobije traženo obeštećenje. A ono je 15.000.000 evra.

U slučaju realizacije dogovora, u Milanu planiraju da trenerovo raspoloženje zbog gubitka važnog univerzalca poprave dovođenjem Teuna Kopmajnersa iz Atalante, mada je Holanđanin već na meti Napolija i njegov dolazak neće biti jeftin. Kako bi sakupili dovoljno novca da pariraju šampionu sa juga Italije, u Milanu planiraju da prodaju bar još jednog igrača. To bi trebalo da bude De Ketelare, koji se nije najbolje snašao po dolasku iz Briža.

Čini se, ipak, da su u Milanu preterali sa očekivanih 28.000.000 evra za Belgijanca i da će morati da spuste sumu ukoliko zaista misle da ga prodaju.


tagovi

Rade Krunićac milanFenerbahčeLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara