Komentari na vest

Radenković: Stanković je vrhunski šahista, kreativan trener kakvog srpski fudbal nije video preko 10 godina

c

cccccc

pre preko 2 godine

....pertle ti ostale ...
P

Popa Astorija

pre preko 2 godine

Verovatno piše i poeziju!?
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Jesi li se namazao vazelinom? Bez toga, tesko ces uci tamo gde si krenuo. Velika je konkurencija medju "srucnjacima".
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Sve je covek u pravu! Slazem se… ali, u tom slucaju, spustis se u omladinsku skolu, “napravis” nekoliko igraca, obucis ih, pokazes svima kako se to radi, pa onda pricas…. Lako je odozgo pricati kako ovi dole ne znaju da obucavaju mlade igrace! Ali ponavljam- sve je covek u pravu!
V

VOLIM BEOGRAD

pre preko 2 godine

Vidim po drugim portalima prozivaju se navijači Iz Radničkog KG i Cigani. To je čista smejurija. Kod mene u ulici ima više navijača Zvezde nego sve ukupno navijača Radničkog KG u celoj Srbiji. Vidim ovi iz Kg pljuju po BG, a i nisu jedini. Primetio sam da i iz drugih gradova po Srbiji pljuju BG. Prodavali su stoku, kuće, njive, šume, samo da se dovuku u BG. Dupe bi dali da dodju da žive u BG. Iz daljine pljuju, a u BG su manji od makovog zrna. Ja volim BG, ja sam rodjen u BG, ali volim i sve ostale gradove u Srbiji. I nikada ne bi pljuvao po drugim gradovima, jer volim Srbiju.
D

Darko KG

pre preko 2 godine

Ne mrzimo mi Beograd, samo zvezdu i partizan, i volimo svoj klub Radnicki i svoj grad Kragujevac i svoju Sumadiju. Ja ne znam sta to vas pogadja sto vas u Kragujevcu ljudi uglavnom ne vole. ima i u Kragujevcu dosta navijaca zvezde i partizana ali ste u manjini. Sve najbolje od kragujevcana
V

Voja Bg

pre preko 2 godine

Pratim ovog mladog trenera od početka sezone. Pre svega gospodin veliki, nikada ga nisam video da galami, vredja, napada sudije. A sto se tiče znanja, Radnicki po igračkom kadru je sigurno jedan od najskromnijih timova i sa najma njim budzetom. Ovaj trener ih vodi vrhunski, igraju jako moderno za razliku od većine timova u Super ligi. Oni su 3 po forsiranju mladih igrača u Super ligi. Moje mišljenje da će ovaj trener daleko dogurati, i pravo je osveženje za Srpski fudbal.
D

Darko KG

pre preko 2 godine

Vodi ga kuci ako ti je dobar. Najgori trener Radnickog u poslednjih 20 godina
J

Juuu

pre preko 2 godine

Stankovic je vrhunski sahista koji ima visak konja!
Х

Хахахаха

pre preko 2 godine

Хахахааххахах
N

Nije nego

pre preko 2 godine

Stanković je vrhunski Pijun, a Madjioničar je šahista, on vuče poteze.
v

veteran1

pre preko 2 godine

Odavno nisam pročitao bolju analizu jednog našeg trenera, bez uvijenih i otrcanih fraza, takvi nam trebaju treneri mladi, školovani, ambiciozni, sa novim vizijama, svaka čast druže, samo napred sve najbolje ti želim u karijeri!
C

Carim9

pre preko 2 godine

Opa pa to se pocinje sa 0-2 kako ja vidim…😀
Х

Хахахахха

pre preko 2 godine

Па то сам ја видео на вашим утакмицама и центарфора који само овде даје голове. Манте се коментаарисања.
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

E vala i ti si za pohvaliti. Konacno trener u Srbiji koji ne izgovara jedno te isto ... "ZNAMO STA NAS OCEKUJE,ZVEZDA JE NAJBOLJA,BICE TESKO" Imas znanje i vidi se da si skolovan i da fudbal gledas iz drugacije prizme ili ti gledas dubinu sustine. Sve najbolje ti zelim u trenerskoj karijeri
P

POENTA

pre preko 2 godine

U Srbiji napraviti Superligu i Prvu ligu sa po 12 klubova, a stadioni, koji se navodno sređuju, su dobrodošli i u nižim ligama.