Miloš Vulić (©Starsport)
Miloš Vulić (©Starsport)

Radi „jugo“ veza: Vulić, Ninković i Zajc na Jurićevoj listi želja

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.20. | 14:19

Trener Verone neće ni da čuje za prodaju Lazovića

Na klupi Ivan Jurić, na terenu Boris Radunović i Darko Lazović, ali to neće biti sve od „jugosa“ kada je u pitanju tabor Verone za sledeću sezonu.

Ako je suditi po italijanskim medijima, klub iz Grada ljubavi sprema pravu ofanzivu na nekoliko igrača sa prostora nekadašnje velike Jugoslavije.

Izabrane vesti

Najpre, na listi želja Verone je vezista Crvene zvezde Miloš Vulić, piše italijanska Arena. Skauti kluba su ga pratili neko vreme i njegovo ime podvukli dva puta u svojim notesima. Za Vulića je zainteresovan i Krotone, pa će se dva kluba trkati ko će prvi ugrabiti kreativnog veznjaka srpskog šampiona.

A, vrlo je moguće da Miloš Vulić dejstvuje iz sredine, a sa levog boka da se ubacuje pred šesnaesterac – Nikola Ninković. Danima lokalni mediji naklonjeni Askoliju pišu da je gotovo izvesno da će Džigi ponovo u Seriju A, ovog puta kao igrač sa lepom reputacijom koju je stekao igrajući za crno-bele u Seriji B. I za njega je zainteresovana upravo Verona.

Još jedan igrač kojeg bi žuto-plavi voleli da vide u svojim redovima je Miha Zajc. Slovenački fudbaler koji je prošle sezone igrao za Fenerbahče. Njemu Serija A nije strana, pošto je dve godine nastupao za Empoli. I sada ga traži i Benevento, povratnik u elitu.

Ipak, pitanje je da li će svi biti tu od jeseni, pošto postoji mogućnost da ode Darko Lazović. Za njega je zagrizla Atalanta, ali Arena piše da trener Ivan Jurić ne želi ni da čuje da pusti srpskog krilnog beka, ni za koji novac.


tagovi

Miloš VulićNikola NinkovićDarko LazovićIvan JurićVeronaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara