Komentari na vest

Radi metla u Totenhemu: Đed u Lidsu, Endombele i Tanganga blizu Italije, malo 9.000.000 za Sančeza

t

to je to

pre 9 meseci

Dobro se sećam da su ovog tanangu tražili i milan i inter ,nisu ga dali,naravno nikad mu nisu ni dali šansu da igra,sad ga šalju u torino,zato i nećete nikad ništa osvojit jer ste ološi
l

lpool

pre 9 meseci

Liverpulu bi dobro dosao Dajer kao kratkorocno resenje, domaci igrac, moze da igra i stopera i zadnjeg veznog.. Kad je vec rasprodaja nek se raspitaju i za Hojbjerga jer mi nije dobro kada vidim japanca od 70 kila i 30 godina u prvoj postavi.. Znam - na niske je grane pao moj omiljeni klub ..
H

Hranca

pre 9 meseci

Da voliš Liverpul ne bi im savetovao da dovode Dajera, čovek je rupetina. A Hojberga bi morali da plate papreno jel ga kupuju od rivala iz PL.
l

lpool

pre 9 meseci

Liver ima problema sa registrovanjem igraca nakon odlaska Milnera,Hendersona i Oksa .. Vrlo dobro znam koliko je limitiran Dajer ali ameri nece da daju pare za pojacanja.. Vvd je suspendovan, Konate povredjen, Matip blago povredjen, Gomez na ostar pogled od povrede.. Nek dovedu koga god hoce samo da je zdrav ! A ovaj mucenik pokriva i poziciju zadnjeg veznog plus je domaci igrac.. Tuzno je znam ali se stvarno plasim da cemo ponovo gledati Filipsa na stoperu i tako rizikovati top 4.
i

igor978

pre 9 meseci

Ljudi, kakvu gomilu beskorisnih igrača ima Totenhem, nije mi jasno šta je Kejn tamo radio zadnjih par godina, pa oni nisu doveli dva jaka igrača unazad 3 godine, plus je svaki od ovih prosečnih igrača bio potpuno preplaćen.
m

milo123

pre 9 meseci

igrao i za to primao (dobru) tupla (zaradjivao je posteno).