Žarko Marković (©FK Radnički Niš)
Žarko Marković (©FK Radnički Niš)

Radnički doveo prvo pojačanje - dvometraša

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.06.20. | 17:34

I to na poziciji štopera

Razočaravajuća sezona iza Radničkog, koji je posle dva izleta na međunarodnu scenu ovog puta ostao bez Evrope. Od leta pokušaće opet, a u toj nameri pomoći će im i iskusni Žarko Marković, koji je danas potpisao za niškog superligaša i postao prvo pojačanje Radničkog za naredni ciklus takmičenja.

Marković je stigao iz Radnika iz Surdulice, igrao je prethodno i za Inđiju, Sopot i BASK u Srbiji, a najduže se zadržao u Rumuniji braneći boje Gaz Metan Medijaša i Kazahstana u kojem je nastupao za Kajrat.

Izabrane vesti

Moja očekivanja su iskreno velika. Nadam se da ćemo napraviti jaku i konkurentnu ekipu koja će se boriti za izlazak u Evropu. Moje lične ambicije su takođe velike. Od prvog dana priprema ću biti sa ekipom, poznajem dosta momaka ovde, tako da mislim da ću se brzo uklopiti. Očekujem da se dobro spremim i da zajedno sa momcima krenemo jako u novoj sezoni. Navijači mogu da očekuju moju maksimalnu predanost klubu i veliku borbu na svakoj utakmici”, rekao je 204 centimetara visoki štoper nakon potpisivanja ugovora.


tagovi

Žarko Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara