Nemanja Belaković (©Starsport)
Nemanja Belaković (©Starsport)

Radnički duplo pazari u Letoniji

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.23. | 08:46

Nišlije, pred odlazak u Tursku, dovode Nemanju Belakovića iz Lijepaje i otkupljuju Stefana Cvetkovića od RFS-a

Fudbaleri Radničkog sele se u toplije krajeve. Koferi su spakovani, u četvrtak rano ujutru kreće se za staru i proverenu bazu Antaliju, a ko će sve naći u avionu znaće se tek u sredu, nakon što trener Nenad Lalatović otkloni poslednje nedoumice, ali i rukovodstvo kluba finišira posao u ovom delu prelaznog roka.

Radnički, naime, planira da odradi dupli posao u Letoniji. Nišlije su na pragu angažmana Nemanje Belakovića iz Lijepaje, dok će od RFS-a otkupiti ugovor Stefana Cvetkovića, koji je jesenas nastupao na Čairu kao pozajmljeni igrač. I jedan i drugi su krilni napadači, za obojicu bi Nišlije tebalo da plate obeštećenje, mada za sada nema informacija u kojem iznosu, tako da bi oni, kao članovi Reala sa Nišave, trebalo da se kroz šest kontrolnih mečeva u Turskoj bore za mesto u timu za prolećni deo sezone.

Izabrane vesti

Nemanja Belaković je rođen 1997. godine u Kraljevu, prošao je školu Partizana, seniorsku karijeru počeo u OFK Beogradu, najdublji trag u Srbiji ostavio u Čukaričkom, ali je najveći deo dosadašnje karijere proveo u inostranstvu, igrajući u Hrvatskoj, nešto kratko u Austriji, kao i u dva letonska kluba – Spartaksu i pomenutoj Lijepaji.

Cvetković je godinu dana mlađi, rođeni je Leskovčanin, prošao je školu Crvene zvezde, u Srbiji je najduže igrao za Metalac, u Rigi se zadržao veoma kratko, pre nego je krajem avgusta stigao u Radnički na pozajmicu. Odigrao je jesenas 11 utakmica u Mozzart Bet Superligi i postigao dva gola, oba u pobedi nad Javorom u Ivanjici (2:0).



tagovi

Nemanja BelakovićStefan CvetkovićRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara