Radnički iz Kragujevca dobio licencu za Evropu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.05.24. | 16:35

Sada sledi borba za četvrto mesto

Radnički iz Kragujevca je dobio licencu za nastup u evropskim takmičenjima naredne sezone! To je potvrđeno na drugostepenoj komisiji za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije, nakon što su Kragujevčani izvršili dopunu neophodne dokumentacije, saznaje Mozzart Sport.

U Radničkom su i pre ove odluke bili uvereni da neće biti nikakvih problema što se tiče ovog pitanja, ali im je sada sasvim sigurno pao kamen sa srca, pa spokojno mogu da se pripremaju za sutrašnje gotovanje u Humskoj (18.00, Arena Sport Premium).

Izabrane vesti

Ekipa Feđe Dudića je već obezbedila učešće u evrokupovima, ali će se protiv Partizana boriti za četvrtu pozciju koja će mu obezbediti učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ako Vojvodina na svom terenu savlada Mladost iz Lučana, Radničkom će u Beogradu biti neophodna pobeda.

Za sada još uvek nije poznato gde će Kragujevčani igrati svoje mečeve u narednoj sezoni, pošto kreće rekonstrukcij Čika Dače, ali se očekuje da to bude neki od neki od novoizgrađenih objekata, najverovatnije Leskovac, koji već ima iskustvo organizacije takmičenja grupne faze evropskih takmičenja iz prošle sezone.

U Kragujevcu se sutra zvanično slavi Evropa. Oni koji ne budu otišli za Beograd, da na delu bodre ekipu Feđu Dudića, moći će to da učine na Trgu Radomira Putnika. Isplanirana su i tri koncerta, a od 22.30 se očekuje dolazak igrača i stručnog štaba iz Beograda. Sve će biti okončano spektakularnim vatrometom.




tagovi

Feđa DudićSlavko Perović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara