Komentari na vest

Radnički iz Niša pisao Draganu Džajiću: I mi smo uz Zvezdu, smenite Filipovića i kaznite Milanovića

Lalat

pre 7 meseci

Gde ste stara filijalo Zvezde jos iz onog vreme kada ste harali ligom gde vam je sada Lalat da se kune i krsti ovoga mu krsta da ce progovoriti o svom kriminalu u nasem fudbalu ali to nije korektno prema svome uzoru i idolu velikom vodji.

Alo

pre 7 meseci

Dobro kad smo u poslednjih 20 godina samo mi prevara i krademo a vi nikako narocito u vreme kada je Evropa za vas bila misaona imenica.
m

makiš ada

pre 7 meseci

Zašto se vi bunite majke ti,dobili ste nepostojeći penal i uzeli 3 boda.Uf izvinite pa vi se žalite zbog tog penala.
k

kkp barsa.

pre 7 meseci

toncetove filijale
B

Bida

pre 7 meseci

Xaxa toncev uz zvezdu zemljo otvorise pa on je iz uprave cz otisao u radnickiiii znase zbog cega i kogaje poslao
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 7 meseci

Gde ste bili za vas penal protiv Cukarickog i Novog Pazara?Gde ste svih ovih godina nego dok se pljacka Partizan jednoglasno savez koji postavljate ISKLJUCIVO VI godinama pricate kako smo mi sami krivi jer smo losi i trazimo izgovor u sudijama.Kada smo mi trazili smenu ovakvih godinama unazad uvek ista prica a kada smo posle onoga sa TSC-om kada smo pokradeni u vise situacija trazili smenu vi ste opet vrteli istu pricu i smejali se.Odjednom vi imate srama da kukate?Nije ni cudo sto ste vi zajedno,u svakom smislu te reci Radnicki Nis i crvena su ZAJEDNO i da je srece da su samo oni a tek sledece sezone ako uspeju da ubace i OFK Beograd i Graficar...Svake godine sve skuplji tim 10 godina unazad,svake godine oni su Bajern Minhen.OFK Beograd i onih cuvenih 6:2,Spartak Subotica,Radnicki Nis,Rad,to je slika i prilika ove lige godinama unazad ali vi to volite i sada kukate,pa imate li vi trunke srama i stida u sebi?
m

mukice

pre 7 meseci

Pa u tome i jeste vaš problem. Jedino vi vidite da ste večito oštećeni (kada, dokazano protiv TSC, nema grešaka sudije), odnosno kada se perfidno navlači za vas i sudije vas sumnjivim odlukama održavaju u životu samo za vas je to u redu. I samo za vas je poslednjih 6 godina prvenstvo neregularno jer ništa osvojili niste. I nećete ni ove jer ste prosek ekipa a i sami to znate. A na prevaru kao 2017, teško da ćete opet uspeti
Г

Гост Ад

pre 7 meseci

Да би се увео ред у супер лиги прво би требало сазнати разлог оваквог суђења тражити објашњење од вар судија зашто нису реаговали. Вар судије не могу да тврде да нису виделе Илић који са обе руке гура Орешчанина на Салдању. Испитати зашто вар није радио свој посао?. Овде нико не може рећи да није видео шта се дешавало. Кривац постоји сада се може лако пронаћи ако има воље да се стане на крај криминалцима.
m

makiš ada

pre 7 meseci

slažem se ,zašto var nije reagovao kad je sudija dosudio nepostojeći penal za zvezdu protiv čuke,i zašto je reagovao da se Partizanu poništi Č I S T gol.Pod hitno to ispitati ko je dao takve instrukcije.
g

gorstak

pre 7 meseci

cekamo jos i druge filijale da se oglase
a

aleksa444

pre 7 meseci

Ovaj var je totalna glupost. Napravljen samo da nas pravi budalama

Goran Tubin

pre 7 meseci

Zašto se ne obrate Kokezi?
s

slavuj

pre 7 meseci

Vidim lika koji se potpisuje sa Vlado Partizan i onda klasika botovska, te sramota ga, te Zvezda oštećena za 2 penala, stvarno jadno. Evo komisija rekla Zvezdi suđen nepostojeći i oštećena za jedan nedosuđeni, dakle ništa što bi okrenulo tok utakmice. Partizanovom penalu po njima prethodio je faul napadača, dakle penal je postojao ali prije njega je postojao faul partizanovog igrača i Partizanu je poništen čist gol u 38 minutu. Da nije možda bi i do poluvremena bilo golova, ali krajnji rezultat bi bio isti , tako da Radnik nije oštećen u pogledu krajnjeg ishoda. Komentariše suđenje i zraži smjene Terzić, kada je to Kralj nesretni uradio nakon Topole, milon kazna i 6 mjeseci van fudbala, a evo i Nišlije se javile Tončev podržava Zvezdu, samo piše Džaji, a Zvezdana Nedimoviću, pravom šefu, a ikebana je na bolovanju. Kakve kazne se očekuju? Smiješno kao i botovi sendvičari sa portala.
S

Simović

pre 7 meseci

ih častio penali a oni se bune.
V

Vamos

pre 7 meseci

Beše li Radnicki tim koji protiv Zvezde uvodi u igru Kokezinog vozaca samo da mu ispuni zelju?
Г

Гост Ад

pre 7 meseci

Серија грешака која је предходила трећем голу Партизана никако се не може сматрати судијском грешком. Овде се ради о очигледној намери да Партизан победи Радник. Да ли неко верује да поред вар технологије судије не виде како Илић гура са леђа Орешанина који долази у контакт са Салдањом који се баца на траву.Трифковић уместо фаула у корист Радника свира пенал за Партизан. Уместо да се покажу жути картони Илићу и Салдањи судија даје црвени картон Орешчанину. Да све буде још смешније вар судије гледају да ли је играч Партизана био у офсајду. Људи овде није у питању судијска грешка овде је постојала очигледна намера да се Партизану помогне да дође до бодова.
D

Da, da

pre 7 meseci

Da su priznali regularan prvi gol Partizanu, nebi ni dosli do situacije da kompenzuju regularan gol sa penalom, sve jasno ko dan.
3

34 titula

pre 7 meseci

Sve si lepo objasnio druže,tako je bilo isto i na prošloj utakmici gde su im sudije donele bodove. Moš' misliti došli kvalitetom do preokreta.
A

Alo bre

pre 7 meseci

Da da bla bla, ko kaze da nije bilo prekrsaja u napadu partizana? Kaze komisija koja je omogucila i saucestvovala da se osteti radnik…
F

Familija

pre 7 meseci

Radnički ima pravo da se požali mi nemamo a partizan njih treba da je sramota i tačka
B

Bolje

pre 7 meseci

Da smene, inace ode Mita da šopinguje negde dal do Italije, Engleske, Spanije nekog igraca od 10 miliona da se slucajno ne ponovi Vozdovac i Čuka, pa jos vise da nam bude slabo prvenstvo a oni jaki ko zemlja da nam se doktor cinicki svima smeje kako nemaju konkurenciju.
O

Op, op

pre 7 meseci

Evo konacno Zvezda da dobije konkurenciju makar i u pisanju, kad ne mogu u prvenstvu posto su od svih jaci i skuplji 10 puta i opet ne mogu da pobede Vozdovac i Čuku.
I

Ilija Čubri

pre 7 meseci

A što Djajiću? Valjda Nedimu. Djajic je na bolovanju i odmara.
G

Gost7654321

pre 7 meseci

Draganu aaboliranom? Pa on se pita taman kao i Filipović i kao svi, adresa je gore a bice jos gore.
D

Dejan m

pre 7 meseci

Pojedinci pisu nebuloze pa na koliko je utakmica u proslom prvenstvu ostecen moj Radnicki prema tome i treba da ih smene i to pod hitno
N

Nelen1

pre 7 meseci

Ajde IMT, gde je Surdulica, otese im 3 boda, a i TSC su pokrali. Gurace ovi ovako do titule bez blama, a Saldanja ce svima da nam se kezi u lice ko juce
l

ludilo mozga...

pre 7 meseci

Do skoro su cukaricki i vozdovac bile filijale, cim su dobili zvezdu vise ih nema na spisku filijala, to je ta spin masinerija grobara
O

Operisan od mozga

pre 7 meseci

@ludilo mozga-- Pisete o Cuki i Vozdovcu,kao Zvezdinim filijalama. Nije mi bilo tesko da proguglam i dosao sam do cinjenice da su Cukaricki i Vozdovac u poslednjih 12 prvenstvenih utakmica protiv CZ ostvarili samo ove poslednje pobjede o kojima se trenutno pise, bez ijedne nerjesene utakmice, dozivjevsi po 11 poraza. Dakle: Cukaricki-CZ 12- 1- 0- 11 3 boda Vozdovac-CZ 12- 1- 0- 11 3 boda. Ovi statisticki podaci govore sve,ko je ko u fubalu.

Alo

pre 7 meseci

Ne ne to je upravo vasa spin masinerija do ove sezone ko sve Partizanu nije uzimao bodove cetvrti smo bili prosle a vi na pocetku svake prognozirali da ce nas svi pustati i na kraju vama +30 i samo vi posteni a mi ukaljani.
G

Gost1389

pre 7 meseci

Igracima Partizana dovoljno samo da dodju u protivnicki sesnaesterac i da gurnu prvog igraca kojeg vide, i eto njima poklonjenog penala
P

Parodija

pre 7 meseci

Kao partizanovac apsolutno se slazem da nije bio penal, kao sto nije bio ni za Zvezdu protiv Cuke. Kazniti svakog sudiju za ovako kardinalne greske. Prvo suzpenzija na 4 meca (crveni) pa ako se ponovi selidba u nizi rang na godinu dana. Da vidimo onda kako ce da nadju sudije koji ce da sude po naredbi ili koje ce da uplase. Naravno da se to nece desiti i naravno da je sve ovo samo farsa.
M

MilojkoNr1

pre 7 meseci

Ti zapovedi skoci a ja pitam koliko visoko....
C

Cirkus Liga

pre 7 meseci

Sad se svi javljaju da ugode mezimici. Ja kao partizanovac kazem da nije bio penal, kao sto nije bio penal ni za Zvezdu u istom kolu. Medjutim i ova "pomoc" je ustvari odmaganje. Oni ne pomazu Partizan nego izdajnicku upravu. Vestacki ih odrzavaju na celu kluba. Sutra bi potpisao da ispadnemo iz ovog cirkusa, ali da dodje uprava koja nije protiv Partizana
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Pa da li se to javila filjala iz Niš?!Pa gde ste ljudine,pa gde ste poštenjačine?!Pa gde ste bili kad je Pankov rukom zaustavljao loptu na gol liniji protiv Partizana?!Sad vas zvao Terza da ga podrzite da ne bude samo kao on se buni a niko ga ne podrzava?!Ko je sledeci?Vojvodina?IMT?
e

ejjj

pre 7 meseci

Sta vise nisu cuka i vozdovac filijale?
m

mixM

pre 7 meseci

Zvezdin penal protiv Cuke je nesto najjadnije sto se desilo u nasem fudbalu u proteklih nekoliko sezona!!!
V

Vlado Partizan

pre 7 meseci

Sramota me sto sam Grobar zbog takvih kao ti. Dva penala Zvezdi nisu sudjena, i jos primila gol iz Faula, a Partizanu 2 penala u nadoknadi, i davali bi im penale dok ne bi pobedili. Ovo je samo zamazivanje ociju da Vezura ostane.
t

trulex

pre 7 meseci

Al Zvezda izgubi na kraju, a Partizan pobedio protiv Radnika, a dobio ne 1 nego 2 najjadnija lazna penala
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Nemoj brate tako!Seti se golova kroz plećku i sa atletske i penala van 16.
l

licemercine

pre 7 meseci

ne ipak je vas onaj u 93 minutu
G

Gost 2112

pre 7 meseci

Žao mi te je ; slep si kod očiju.Očigledno da nisi ni gledao meč koji pominješ; držiš se devize: veruj onome što čuješ od svojih istomišljenika. Na tom meču nisu svirana dva očigledna penala za Zvezdu, a ti (veliki poštenjačina) ih ni ne pominješ. O suđenju tvom voljenom klubu zaludno je i trošiti reči. E tome je došao kraj: zbog takvih sudija i predsednika sudijske organizacije uslediće velika čistka.Živi bili,pa videli!!!
D

DAVLO DELIJA

pre 7 meseci

@Vlado Partizan Tako i nama svirali 2 penala protiv Partizana kada Mrdja sam sebe sapliće, zato smo i bili protiv vara, pa nam to proslo, da je bio var Mrdja bi dobio zuti za simuliranje.
J

Joksar

pre 7 meseci

Evo ih javljaju se grobarski botovi sa pljuvanjem po svakom ko ne pristane na pljacke Partizana. U Evropi petardirani, Sabah im lupa samare, a u ligi Real Madrid licno
j

ja sam jaaaa

pre 7 meseci

Sad kad se ovima ne svidja kako se odvija prvenstvo, odjednom svi kukaju na sudije. Sudjenje nije nista gore nego prethodnih godina, a tada su svima bila zacepljena usta
4

474747

pre 7 meseci

Pa kako Vas nije sramota pa za Vas su sudije godinama svirale 80/20,pa se sada bunite sto nije i dalje tako,sto se niste bunili kada ste Obradovica oterali u zatvor,a penal protiv IMT a i to ne valja
P

Pa i Partizan je za...

pre 7 meseci

...smenu Filipovića!!! ...a u stvari više nije, ne znam zašto???!!!
M

Markobg6

pre 7 meseci

Napokon da se pokrene nesto, mucno je gledati scene gdje se 4 utakmice od 2-0 stize do 2-3 uz 2 izmisljena penala u nadoknadi. Ovdje posebno obratite paznju na jednu recenicu. Sudije ne treba da budu egzekutori nego da djele pravdu. Pogledajte utakmicu Partizan-Radnik, sudija jednostavno nije dorastao zadatku, preplasen, var ne vidi ono sto je videlo 5 miliona ljudi na tv. Zalosno nesto mora da se menja, smjene u FSS pod hitno.
L

Ludilo mozga

pre 7 meseci

Zato var vidi faul gde 7 miliona vidi gde nije bilo faula i ponisti cist gol Partizanu u prvom poluvremenu
D

Da, da

pre 7 meseci

A nije ti mucno da Zvezda nema poraz 5 godina na svom stadionu, a skoro 2 godine na strani, i jos onaj cinicki prica kako nema konkurenciju, a jaci od svih i igracki i finansijski 10 puta od drugih klubova, i sad kad pukli 2 utakmice i poraz odmah kuknjava na Surbatovica i Filipovica.
R

Re Ludilo Mozga

pre 7 meseci

Mislis ono kad ga je nogom namjerno podkacio, i jos nije dobio karton za to? Gde nadje 7 mil ljudi gleda se Surdulica u Danskoj?
g

gost1235588

pre 7 meseci

Grobarima svaki klub koji ne voli da ga Partizan opljacka i otme mu bodove sa prljavim sudjenjem, im je Zvezdina filijala
g

gosti iz nisa

pre 7 meseci

Radili sve i svasta da dovedu Dzajica i Nedimovica i sada kada su kiksnuli dva puta odma smene? Spucali milione i milione i ne ide i odmah da se prebaci lopta na druge? Terza i sateliti.
R

Rulej

pre 7 meseci

I Trifkovica , koji je podlegao pritisku Partizanovih igraca
g

gost455

pre 7 meseci

Sad Grobari cute, sudjenje im je super, kad radi stit
O

Objektivac

pre 7 meseci

Pa ovo je cirkus sta se radi.Smenjuju navijace zvezde koji su pre isli na sever pa sta bi da dovedete aktuelne vodje severa kao sto je vlasnik Imt-a?Malo su vam oni sramotni penali protiv Cuke i Novog Pazara sto jos hocete 10 godina vi odlucujete o svemu.
M

Mjv

pre 7 meseci

Grobarima odgovara, da nema sudija borili bi se za opstanak
R

Rajko Part

pre 7 meseci

Tuzno ali istinito, da nam nema sudija svaku bi gubili 0-6 kao protiv one dece.
K

Ko je

pre 7 meseci

Bio protiv vara svih ovih godina?
Z

Zvezda le

pre 7 meseci

Kunem se da me je sramota što navijam za zvezdu
P

Partizan Le

pre 7 meseci

I mene sramota sto navijam za Partizan, 6-0 od Norsjeland kindergartena bez shielda, i onda 2 izmisljena penaltika u nadoknadi za pobedu nad Surdulicom i IMT.
Z

Zaree9

pre 7 meseci

I mene je sramota sto navijam za Partizan sto svaku utakmicu nam sudije donose bodove.
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Čekamo da se jave i ostale filijale
M

Mihha

pre 7 meseci

Tsc, Cuka, Vozdovac, Teleoptik, Indjija...

Sakur

pre 7 meseci

Evo ih krece masinerija,sledeca filijaja koja ce da se oglasi je vodjvodina i ostali redom
j

jojo

pre 7 meseci

Niste samo vi uz Zvezdu ......uz Zvezdu su i Spartak , Voša , Radnik , Napredak , OFK , Motori i Traktori , Grafičar , Brodarac
n

nije tacno

pre 7 meseci

I ja sam iz Nisa, mi ovde mrzimo Zvezdu!! ko god to da prenosi lazov je
r

realista007

pre 7 meseci

To sto ti mrzis zvezdu, ne znaci da radnicki nije njena filijala.
l

lalat na aparatima

pre 7 meseci

Pošto je Zvezdan lako osvojio titulu iz 1946.god, sad juri titulu iz 2017.godine.......Bilo bi lepo da vi iz Niša pošaljete Zvezdi emailom ili faksom 6 bodova iz te sezone
S

Sta-

pre 7 meseci

Čekas i desi Filipovicu da kaznjavas ovo kao sto si Kralja kaznio?
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

kad se odsudi zvezdanu posteno onda moze i o ovima da se sudi
b

bgddgb

pre 7 meseci

Ne tako davno i pfk je pisao saopstenja u zalio se na istog. I odjednom utihnuse. Odjednom ni jedne jedine reci. Prvo zasto se ne pobune za ponisten gol? Nece zato sto je imalo materijala da bude ponisten. Drugi penal ono je tek lakrdija, ocigledan prekrsaj u napadu. E sad svemu ovome dodati i ono i onakvo sudjenje protiv radnickoh iz nisa, pa i protiv imt-a, sve odluke donete u nadoknadi vremena su direktno uticale na konacan ishod pomenutih utakmica. Zasto bi se oglasavali? Da stvar bude jos gora uglavnom su prelazi i neverovatni preokreti u pitanju. A kako? Pa uglavnom sa 11 metara. Neko mora da objasni ovakve pojave, ovo nije prvi put a izgleda ni poslednji. Zato se u evropi i desavaju onda danci, kiprani, holandjani i slicno. Dok je ovde med i mleko. Da se razumemo zvezda je izgubila dve od poslednje tri utakmice i tu protiv pazara teskom mukom dobila i sami su krivi zbog toga. Ali to nema nikakve veze sa sudijskim odlukama. Jer i na brdu upravo za zvezdu nije sviran bar jos jedan cist penal, dva igraca cukarickog su zasluzila po crveni/drugi zuti karton ali nista od toga. Desavaju se greske i slicne floskule su mogle proci pre VAR-a, a sada tesko. I dajte da cujemo tu komunikaciju od 5 minuta. Sta se tu i kome govorilo. Nije realno da je zanemaren ocigledan prekrsaj u napdu.
p

perica grobar

pre 7 meseci

izbacen kralj 6 meseci iz fudbala zato cute. Prica obaj ko nece biti kaznjen
n

neko treci

pre 7 meseci

Za koga je ove sezone sudjeno vise penala koliko su protivnicki igraci dali autogolova koli je bilo iskljucenja po koliko minuta vam produzava sudija utakmicu itd da se ne vracamo u proslost
N

Nenad B.

pre 7 meseci

A ko da se oglasi iz Partizana? Kralj kažnjen, Vučelić podneo ostavku, Vazura i ne dolazi na utakmice, ko? Možda Palibrk, lični Vučićev advokat. P.S. Nikakvog faula nad Oreščaninom nije bilo, jer da bi on onakvim intenzitetom odgurnuo Saldanju trebalo je autobus ili tenk da ga udare, kao što nije bilo ni faula Severne kod poništenog gola Partizana, jer je izbijena čista lopta pa tek onda došlo do nekakvog kontakta. Lopta otišla u potpuno drugom smeru od kretanja igrača Radnika, koji nije nikako mogao do nje ni da je ostao na nogama.
1

156

pre 7 meseci

Ko da nikada niste videli preokret od 2-0
P

Pazite

pre 7 meseci

Sad,grobari su protiv svega.A čim ih sudija ošteti ,biće najveći pljuvači.One stare mantre,da ne ponavljam.To isto mislim i za njihove komšije.
C

Cirkussss

pre 7 meseci

Radnicki filijala zvezde? Kada god neko pobedi zvezdu onda vise nisu filijala to je ta logika grobara , tako je cukaricki bio filijala navijali protiv njih u evropi sad visu nisu filijala jer su pobedili zvezdu
A

A,

pre 7 meseci

Sad ste za smenu, a gde ste bili kad je Kralj bio za smenu, tad ste svi cutali, a na mig Zvezde odmah ste jurnuli,da vidimo ko je sledeći. Neka Filipovic prvo kazni komentarisanja sudjenje kao sto je kaznio Kralja pa nek ide de hoce.
k

kratka pamet

pre 7 meseci

čekaj sad, radnicki dodje po vama jos jedna zvezdina filijala, a pre godinu dana kad je bilo u kupu ono na penale pa je onaj vas stulic provocirao tad su bili jedini koji nece da skinu gace, pa ste za radnik pisali godinama ma to je filijala zvezdina oni nam u prosloj sezoni na dve utakmice otkinu bodove, pa ste isto tako pricali i za vozdovac zato sto su zvezdina deca tamo na pozajmicama, pa ste pricali za cukaricki da nam je filijala kad su pristali da odloze utakmicu sa nama, i oni nas pobede, pa pricate za vojvodinu da nam je filijala oni nam skinu bodove na prvoj utakmici polusezone pa jel neko ovde lud, ili se spisak filijala svaki dan menja pa jedan dan su ovi a sutra nisu i tako u krug
M

Mjv

pre 7 meseci

Mislis na onog kralja sto dol je bio predsednik macve igra sa partizanom 1-2 i 2-1. Nesto slicno kao i sad kad je u partizanu pa sa svima tako igra
s

starp

pre 7 meseci

Ma kakav Partizan, pa oni sve i pokrali
A

A,

pre 7 meseci

@kratka pamet A gde sam ja napisao da je Radnicki vasa filijala? Osim sto sam napisao da na vas mig, odmah se i oni javili, ti sam pises da vam je ona filijala a ne ja, i rekao sam da Filipovic prvo kazni za komentarisanja sudjenja kao sto je kaznio i Kralja.
A

A,

pre 7 meseci

@Mjv Nemam ja sta da mislim, neka misli Filipovic on je kaznio Kralja zbog komentarisanja, sada isto valjda treba da uradi i sa ostalima koji su komentarisali.
M

Ma

pre 7 meseci

Bitno da ste i uz Zvezdu kad ste im prodali Mitrovica a igrali ste Evropu i posle ispali, i jos im se zahvaljujete sto vam dali novac za Mitrovica.
č

čekamk i njih

pre 7 meseci

Čekamo da se jave i ostali klubovi sateliti Zvezde. Kao što su Vojvodina, IMT, Napredak… Da na mig doktora ospu paljbu.
p

pero7

pre 7 meseci

ofk..spartak..tj svi osim Tsc..vozdovca..pazara i lucana
m

moj dobri andjele

pre 7 meseci

Ovi indijanci iz Nisa ne mogu da docekuju dva meca protiv Zvezde pa da im poklone 6 bodova
B

Beks - NUFC

pre 7 meseci

Kako te nije sramota da ljude nazivaš indijancima?! Imaš li ikakvog digniteta i odgoja?! Odakle ti pravo da vredjaš bilo koga?! Radnički jeste devastiran i mutan klub, ali vredjanje nije način da iskažeš svoj stav. Razmisli malo, nije loše biti pristojan...
z

zauzeto ime

pre 7 meseci

uvek ste i bili, bratski, isti ljudi
m

micura

pre 7 meseci

Znamo da ste uz Zvezdu.......a najvise ste uz Zvezdu kad igrate protiv nje
2

2305

pre 7 meseci

nisu oni uz zvezdu samo ih ne lupa complex
P

Pa šta

pre 7 meseci

jel ti krivo?
m

mihaa33

pre 7 meseci

Sudije ne treba da budu egzekutori nego da djele pravdu. Pogledajte utakmicu Partizan-Radnik, sudija jednostavno nije dorastao zadatku, preplasen, var ne vidi ono sto je videlo 5 miliona ljudi na tv. Zalosno nesto mora da se menja, smjene u FSS pod hitno.

❤️❤️❤️❤️

pre 7 meseci

Istina je da su Zvezda i Partizan povlasceni kod sudija i da su sudije pod ogromnim pritiskom kada sviraju utakmice ova dva kluba, a ponovo se samo ta dva kluba zale na sudjenje. Ne razumem ostale klubove, zasto se ne pokrene pitanje sudjenja od Subotice do Surdulice sta je sa sudjenjem, a ne samo na topciderskom brdu. Ako treba i protest da se organizuje stopiranje utakmica na po 10 minuta jednostavno da se resi problem jer ovako stvarno dalje ne moze, jer takmicenje gubi svaki smisao. Zastititi sudije, kaznjavati svako komentarisanje sudjenja za vreme, pre i posle utakmica,kaznjavati pravljenje pritiska na sudije oduzimanjem bodova i novcano jer ce se samo tako skinuti teret sa sudija i pritisci od strane klubova, ali isto tako sudije koje naprave greske adekvatno kaznjavati i suspendovati. Ovako ako se nastavi gubi svaki smisao.
p

pero 7

pre 7 meseci

gledan juce tj nisam gledao te emisiji 100 godina..onog retarda Jokica..kaze nije penal za nis..po meni jeste..sto onda ne traze da sudija ponisti ..expert se ubio da objasni da nije..kod zvezde nije video intenzitet..po meni cist penal posle za zvezdu..to je video..kod partizana je sve video
p

perica grobar

pre 7 meseci

jedino strane sudije u utakmicama gde je jedan veciti, strana Var ekipa a po potrebi i delegat i nadgleda sudjenje uefa komisija. Nek to budw investicija UEFA u nas fudbal umesto para koje fss podeli znamo vec kome. Ovako ce oni koji dobro igraju procvetati
P

Postenjacine najvece ikada

pre 7 meseci

iz Nisa, ako vi sa madjijom pisete znaci da ni slucajno ne treba nista dirati. Filipovic dobio najbolji moguci legitimitet. Vi, koji ste izmislili 7 velicanstvenih, namestili celu ligu godinama da biste jednom bili drugi, cim nemate uticaj, menjali bi. Sramite se, do kraja zivota.
@

@postenjacine najvece ikada

pre 7 meseci

To sto ste vi navikli na BSK, Kulu i slicne filijale to je vas problem, evo cim vas guraju ovde a u evropi brukaju vi ne bi nista menjali, najbolje resenje je ugasiti partizan, mnogo bi lepse bilo
P

Parizer

pre 7 meseci

SVI U APS.....ZA DOBROBIT NAŠEG FUDBALA....OD VRHA DO DNA
A

AJMO SLEDEĆIII

pre 7 meseci

3,2,1....Sad......SVE VAS TREBA POHAPSTI.......OD VRHA DO DNA....
D

Dosta bre vise

pre 7 meseci

Necemo da gledamo sudijske preokrete, vec prave igracke preokrete, a ne penalizovanje Partizanovih protivnika.
V

Vala bas

pre 7 meseci

Prvi u Evropi po penalima vec 3 godina unazad je zvezdanesterac, svi to znaju.
S

Samo da kažem

pre 7 meseci

...ako ovi ne popiju kaznu kao Ivica Kralj treba pod hitno napustiti ovo smešno takmičenje!!!
G

Gostiona

pre 7 meseci

Evo je jedna od filijala se javila.Kad ce Graficar?
n

neko treci

pre 7 meseci

Krecu filijale da se solidarisu 5 min za spas srpskog fudbala.sledeci je imt vojvodina spartak radnik ofk.Da konacno neko zvezdin udje u savez posle grobara Kokeze Dzajica Nedimovica Piksija.Sramota sta uradise grobari od saveza.Za slobodan savez
M

Ma ajde

pre 7 meseci

Traže se nove, veće Delije. Ovi u strukturama nisu dovoljno pokazali.
P

Popsi

pre 7 meseci

Koliko se sećam i Partizan je bio protiv Filipovića, a sad ćuti.
9

999

pre 7 meseci

Pa Partizan kad se zalio, odmah direktora suspendovali na 6 mjeseci.😂 Sta trebaju sad, da ih i u zatvor posalju..? Ocekujemo da ovi posteni ljudi na isti nacin kazne rukovodstva Zvezde i RDN.
S

Soko

pre 7 meseci

A sto ne podrzaste Kralja kad se bunio.
t

tanana

pre 7 meseci

hahahhaahha sto nas vise mrzite, jaci cemo biti!!!
a

alobre

pre 7 meseci

Mislis, vise cete da kradete ahahaha
H

Hermano7

pre 7 meseci

Kao zvezdasi pisu zvesdasu da stavi kraj onome koje su oni izmislili. Boze boze…
K

Kon

pre 7 meseci

Svaka čast Nišlije pokazali ste svima da imate m.... a, stali ste prvi uz dr Alfa don Terzu, kada je najteže.
K

Katakomb

pre 7 meseci

Valjda uz Partizan,pa Partizan traži to od prvog kola ?
Ć

Ćopa

pre 7 meseci

Sve sudije da budu stranci od terena do var sobe jedino rešenje i da se nezna ko su do početka utakmice.
R

Rasputin

pre 7 meseci

Ocekujem da grobari sad po komentarima graknu kako se ovde radi sve sto Zvezda hoce i da su protiv smene ovog Filipovica, a do pre 3 nedelje su Kralj i kompanija sipali uvrede na njegov racun i trazili njegovu smenu… Medjutim od tada dodjose 2 prelaza i par penala pa su zacutali u zahtevima…
k

kuku lele

pre 7 meseci

pa sto se nisu javili kada je Kralj prozivao, nego cutali kao cave,,,

Sakur

pre 7 meseci

Ma nisi u pravu,ne radi se nista u korist zvezde jel ti sada lakse ahahahahahahaahah
D

Dieselas

pre 7 meseci

Skrece se paznja na Surbatovica i kompaniju iako oni nisu za posao koji obavljaju. Treba se poslati u UEFA tri zadnje utakmice Partizana. Dokle god ljudi iz Zvezde cute ja cu misliti da je sve jedna velika rezija i cirkus
d

deki34

pre 7 meseci

Svi znaju zasto je NAPRASNO pocelo ovako da se sudi...
T

Tz

pre 7 meseci

Penal ko vrata protiv IMT-a,problem što se nisu žalili protiv Partizana. Smešan i penal i slobodan udarac iz kojeg su postigli gol.
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Čuj ove stručnjake, što ne tražiše da se kazni Elvis koji im je doneo pobedu protiv IMT-a iz izmišljenog penala.
S

Sale555

pre 7 meseci

Konacno! Da nema sudija partizan nebi igrao ni plej of.
M

Mutommbo

pre 7 meseci

Suđenje u mašoj ligi je latastrofa. Dozvoljava se takva grubost a za prigovore i reqkcije na nepravdu i greške dobijaju kartoni. Pored naših loših terena, toleriše se igra u meso i krljanje što je u normalnim ligama nedopustivo. Čuka napravi 25 faulova i još im ne dosude 10 na utakmici. U Evropi naprave 15 faulova maksimum i svi u granici korektnosti. Dosta je tu i do trenera. Recimo igrači Zvezde sada prave mnogo manje faulova nego prethodnih godina. Razgovor sa sudijom, protest i pritisak na njih ne postoji. Čestitke za gospodina Baraka Bahara, za držanje i ponašanje njegovih igrača. Druge timove ne bih da komentarišem jer ne navijam za njih kada igraju domaće prvenstvo.

Chiske

pre 7 meseci

Treba smeniti sve sudije i dovesti strance. Ovi nasi su sramota nad sramotama...
D

Dosta podela

pre 7 meseci

Ima postenih nasih sudija ali .... a problem smo i mi navijaci koji stavljamo sudije u tezak pritisak. Brate vama vecetima ne sme niko dati ili ne dati penal! Bolestno
O

Ostoja77

pre 7 meseci

Vecitima ne sme da ne da penal, kojim vecitima ms partizanu? Zvezdu zakinuli za 2 penala jos dali Zvezdi gol iz faula, vidimo gde ovo ide, dalje ne moze.
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Koji pritisak.. Niko ih ne dira. Zasticeni su kao beli medvedi. Naprave sranje, o tome se prica par dana, i sve se zaboravi, i oni onda nastave da navlace, posto je sve proslo kao da se nista nije desilo.