Todor Petrović (©FK Radnički)
Todor Petrović (©FK Radnički)

Radnički jači za još dvojicu

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 12:28

Potpisali Todor Petrović i Dušan Stojiljković

Nastavlja Radnički da dovodi igrače, za samo 24 časa čak četvorica novajlija su stigla na Čair.

Nakon Filipa Kasalice i Nenada Šljivića, koji su u sredu potpisali za Real sa Nišave, danas su paraf na ugovore stavili Todor Petrović i Dušan Stojiljković.

Izabrane vesti

Petrović je pojačao konkurenciju u sredini terena, pošto igra na poziciji zadnjeg veznog. Četiri godine je bio član Voždovca za koji je odigrao 96 utakmica. Bio je i član Zemuna, španskog Hereza, ukrajinske Vorksle i hrvatskog Zaprešića.

Drago mi je što sam se vratio u srpski fudbal i što ću igrati za Radnički. U pitanju je jedan od najboljih i najorganizovanijih klubova u zemlji, koji ponovo želi u vrh tabele i na evropsku scenu i ja sam spreman da već od prvog kola pomognem na tom putu“, rekao je Petrović nakon potpisivanja ugovora.

Konkurencija u napadu je od danas jača za Dušana Stojiljkovića, nekadašnjeg fudbalera Novog Sada, slovenačkog Radomlja, Inđije i prošle sezone podgoričke Budućnosti.

Došao sam u sjajnom raspoloženju nakon osvojene titule sa ekipom Budućnosti i sada želim da nastavim da nižem dobre rezultate i sa Radničkim“, istakao je Stojiljković.

Nišlije će u prvom kolu Superlige u subotu igrati kod kuće protiv Metalca.


tagovi

Radnički NišSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara