©Starsport
©Starsport

Radnički pobeđuje i pojačava se – stiže Stefan Cvetković

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.08.22. | 23:29

Rođeni Leskovčanin, Zvezdin đak, bivši fudbaler Metalca, dolazi iz Letonije na pozajmicu, sa pravom otkupa

I dobre, baš kao i loše vesti, nižu se jedna za drugom. Radnički je počeo da pobeđuje, u meču sa Napretkom priredio je veliki preokret, od 0:2 do 3:2, a iste večeri dobio je potvrdu da će pojačati svoje redove. U smiraj prelaznog roka, na Čair stiže krilni napadač Stefan Cvetković.

Reč je o momku rođenom januara 1998. godine u Leskovcu. Prošao je kompletnu školu Crvene zvezde, ali nikada nije uspeo da se izbori za status prvotimca na Marakani. Prvu seniorsku karijeru odigrao je u tadašnjem srpskoligašu Grafičaru, bio pozajmljivan Bačkoj i Čukaričkom, ali je superligašku afirmaciju stekao u redovima Metalca, gde je odigrao dve kvalitetne sezone.

Izabrane vesti

U Radnički zvanično dolazi iz redova letonskog RFS-a, u koji je nedavno prešao, ali, očito, nije uspeo da se nametne. Na Čairu će igrati na pozajmici, ali sa pravom otkupa. Rukovodstvo i sportski sektor niškog kluba već duže su ga pratili i očekuju da će se u narednom periodu izboriti za dugoročnu saradnju sa fudbalerom koji se, iako dešnjak, bolje snalazi na levom krilu.

Očekuje se da Radnički u narednih nekoliko dana reši i goruće pitanje i angažuje jednog iskusnog golmana, kao podršku mladom Dimitriju Stevanoviću, a posle nedavnog razlaza sa Dujmovićem i Drobnjakom.



tagovi

Stefan CvetkovićRFSRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara