David Petrović (©MN Press)
David Petrović (©MN Press)

Radnički ponovo "pazari" u Grafičaru – stiže David Petrović

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 08:27

Nišlije će dovesti i trećeg fudbalera iz redova Zvezdine filijale ovog leta

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša/

Katastrofalno je počela nova sezona za niški Radnički. Jesu bile dve preteške utakmice – protiv sigurnih učesnika grupne faze Uefinih takmičenja predstojeće jeseni, ekipa koje su prethodnu sezonu završile bodovno poravnate na drugom i trećem mestu Mozzart Bet Superlige, Čukaričkog i TSC-a, ali, uprkos svemu, dva poraza i gol-razlika 0:5 deluju poražavajuće. Posebno u kontekstu dva teška gostovanja koja slede – Partizanu i Vojvodini i, sasvim izvesno, još jednog traumatičnog otvaranja sezone kluba sa Čaira.

Izabrane vesti

Možda je jedno od rešenja za izlazak iz agonije da se ekipa dodatno pojača, no, u Nišu se najpre sprema jedan transfer koji je više za neku dalju perspektivu kluba. Kuburi Radnički sa brojem štopera u timu, kao i sa konkurencijom među bonus fudbalerima, pa je, izgleda, rešio da jednim udarcem "ubije dve muve".

Kako Mozzart Sport saznaje, Nišlije će od ponedeljka biti jače za mladog Davida Petrovića, dosadašnjeg standardnog defanzivca beogradskog Grafičara. Reč je o momku rođenom 2003. godine u Čačku, đaku Zvezdine škole, visokom 184 centimetra, koji se bolje služi levom nogom. Detalji transfera i dužina Petrovićevog, svakako višegodišnjeg, ugovora za sada nisu objavljeni.

Biće to, zanimljivo, čak treći fudbaler koji iz redova popularnih Grafosa ovog leta stiže u redove Radničkog. Prethodno su tom stazom došli Pavle Ivelja i Milorad Stajić, ali ta saradnja nije samo jednosmerna. Radnički je na kraju ipak Grafičaru pozajmio Ognjena Ajdara, iako je prethodna informacija glasila da će on karijeru nastaviti u Kolubari, koja je već bila zvanično objavila Ajdarovo ime na listi svojih novih igrača. Došlo je do promene u poslednjem trenutku i mladi vezista je debitovao u subotu - ušao je u igru u poslednjih pola sata u pobedi nad Metalcem (3:1) u gostima, u prvom kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije.



tagovi

GrafičarRadnički NišMozzart Bet SuperligaMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara