Đurišić na meču Voždovac Mladost GAT (© MN Press)
Đurišić na meču Voždovac Mladost GAT (© MN Press)

Radnički pronašao zadnjeg veznog: Lalatović i Đurišić ponovo zajedno!

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.09.22. | 15:19

Kako Mozzart Sport saznaje, „krčka“ se povratak napadača Stefana Mihajlovića

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Danima je Radnički tražio pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, vreme do isteka prelaznog roka je curilo, a onda se Nenad Lalatović setio svog nekadašnjeg pulena iz Vojvodine. Kako Mozzart Sport saznaje, sve je dogovoreno da Marko Đurišić, dosadašnji fudbaler Voždovca, obuče dres Nišlija u nastavku sezone.

Izabrane vesti

Radnički je pre dva dana poražen od Zmajeva (0:1) u 11. kolu Mozzart Bet Superlige, ali će, eto, dovesti pojačanje iz njihovih redova. Đurišić nije igrao na toj utakmici, ali jeste na devet u tekućem šampionatu i, prema zvaničnoj statistici, zabeležio je dve asistencije i dobio tri žuta kartona. Bio je standardan u redovima jednog od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka lige. Rođeni je Novosađanin, ima 25 godina, igrao je za Vojvodinu i Proleter, zatim po sezonu u Mačvi i Dinamu iz Vranja, pre nego se upravo kada i Lalatović 2019. vratio na „Karađorđe“. Nije se zadržao ni celu sezonu, otišao je u Letoniju, u Rigi imao dosad jedino internacionalno iskustvo u karijeri, pre nego se januara ove godine vratio u Srbiju i potpisao za Voždovac.   

Ovo je, što se kaže, maltene završen posao, a ono što se „krčka“, kako Mozzart Sport saznaje, jeste povratak Stefana Mihajlovića na Čair, i uopšte u srpski fudbal. Iza temperamentnog napadača su sezone u kineskom fudbalu, ali u klubovima koji su imali dosta organizacionih problema. U Kinu je, septembra 2020, otišao upravo iz Radničkog u kome je, kada se sve sabere, odigrao svoju najbolju sezonu u karijeri, postigao 15 golova na 29 utakmica, maltene koliko u svim prethodnim klubovima u Srbiji zajedno, a bilo ih je, počev od Crvene zvezde, preko užičke Slobode, Rada, Borca iz Čačka, sve do Vojvodine. Mihajlović bi svakako pojačao konkurenciju u špicu napada, ali u Radničkom, kako nam je rečeno, pre svega računaju na Nikolu Štulića, bonus igrača, osmostrukog strelca ove sezone i najboljeg igrača Mozzart Bet Superlige za mesec avgust.

Očekuje se i ozvaničenje saradnje sa štoperom Lazarom Đorđevićem, što je već ranije najavljeno, još jednim povratnikom u Radnički, za koji je nastupao u sezoni 2019/20, a do zaključenja prelaznog roka, dakle u toku sutrašnjeg dana, ne treba da iznenadi ako bude još po kadrovska novost na Čairu...



tagovi

Radnički NišMozzart Bet SuperligaStefan Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara