Milovanović protiv Partizana (© Star sport)
Milovanović protiv Partizana (© Star sport)

Radnik prodao Uroša Milovanovića u Hihon, u Surdulicu stiže 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 13:56

Željko Dimitrov u Drugoj ligi Kine

Možda Radnik ne neguje preterano efikasan fudbal u Mozzart Bet Superligi, ali potezi rukovodstva sugerišu kako na Maloj Bombonjeri znaju da odaberu dovoljno kvalitetne napadače i prodaju ih. Iz Surdulice je Igor Zlatanović završio u Majorki, Milan Makarić prešao u danski Alborg, a pred kraj aktuelnog prelaznog roka utanačen je i transfer Uroša Milovanovića, mladi napadač se seli u Španiju.

Nova destinacija centafora rođenog 2000. godine je Hihon. Sporting će, prema saznanjima Mozzart Sporta, platiti Radniku 500.000 evra i tako dobiti još jednog Srbina, jer su značajan trag u ovom klubu ostavili poslednjih godina najpre Stefan Šćepović i Uroš Đurđević, koji i dalje trese mreže, dok je na pozajmici iz Olimpijakosa jedan period proveo i Nikola Čumić.

Izabrane vesti

Sad na Molinon stiže Milovanović sa oreolom najboljeg strelca Radnika minule sezone. Tad je dao devet golova, u ovoj nijedan, s tim da na nekim mečevima nije bio ni prvi izbor struke, baš zato što se čekala realizacija posla. I desila se. Uroš će se tako vratiti u Španiju, gde je proveo jednu sezonu u omladinskom timu Levantea.

U međuvremenu je ostao Radnik bez još jednog napadača. Željko Dimitrov karijeru nastavlja u Drugoj ligi Kine. Potpisao je za Liaoning Šengjang Urban, s tim da su ovde Surduličani bili velikodušni i nekadašnjeg člana vranjskog Dinama, Inđije, Radničkog iz Pirota, Kolubare pustili bez obeštećenja.



tagovi

RadnikRadnik SurdulicaUroš MilovanovićŽeljko DimitrovSporting Hihon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara