Foto: ©Star sport
Foto: ©Star sport

Radojičić: Vojvodina nije zaslužila ovakav tretman, neću da komentarišem, kazniće me neko

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.05.22. | 18:36

Trener novosadskog tima zadovoljan izdanjem svoje ekipe, ali ne i tretmanom koji ona dobija

Vojvodina je u samo pet dana pretrpela dva poraza u Humskoj. Partizan ju je prvo savladao 2:1 u prvenstvu za vikend, a danas je eliminisao iz Kupa Srbije savladavši je identičnim rezultatom u polufinalu. Za razliku od prethodnog susreta dva tima, trener novosadskog tima Dragan Radojičić ovog puta je bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe, posebno odgovorom koji su njegovi izabranici dali u drugom poluvremenu, ali je prilikom sumiranja utisaka sa utakmice istakao nezadovoljstvo tretmanom koji njegov tim dobija.

Izabrane vesti

"Ništa nam nije nedostajalo, momci su bili odlični, svaka čast na onome što su pokazali danas. Napravili smo dve greške u prvom poluvremenu, te su nas neiznuđene greške koštale. Ali smo se onda probudili u drugom poluvremenu, ostavili Partizanu priliku za kontre. Ipak, jako sam zadovoljan, smanjili smo rezultat na vreme. Vojvodina ovakav tretman nije zaslužila, ali neću da komentarišem, kazniće me neko", kratko je prokomentarisao Radojičić posle meča.

Ni trener Partizana Aleksandar Stanojević nije previše dužio. Strateg prvog finaliste Kupa Srbije u prvi plan je stavio preveliki broj prilika koje njegovi igrači nisu uspeli da pretvore u gol.

"Nevervatno, mislim da nikad otkako sam trener nismo imali ovoliko stopostotnih šansi. Čestitke mojim igračima za stvorene prilike, ali s druge strane i kritike, jer moraju da reše te situacije. Zadovoljniji sam, Vojvodina nije imala previše šansi, kontrolisali smo utakmicu", rekao je Stanojević.

Partizan u finalu čeka boljeg iz drugog polufinalnog duela u kojem se sastaju Crvena zvezda i Novi Pazar. Meč na stadionu Rajko Mitić trenutno je u toku.


tagovi

FK VojvodinaAleksandar StanojevićDragan RadojičićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara