Radosna vest za Rosonere, Ibrahimović u timu prvi put od 22. novembra

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.01.21. | 13:49

Zlatan u protokolu za večerašnji okršaj sa Torinom

Poslednja vest sa Apenina i to vrlo radosna za navijače MIlana. Zlatan Ibrahimović se nalazi u konkurenciji za tim u večerašnjoj utakmici protiv Torina na San Siru (20.45), ali se ipak očekuje da meč započne sa klupe za rezervne igrače.

Odlični Šveđanin doživeo je povredu još 22. novembra protiv Napolija i očekivalo se da neće biti u sastavu ni za meč sa Bikovima, ali se to ipak dogodilo. Ovo će mu biti prvi put od okršaja sa Napolitancima da će se naći u protokolu za meč.

Izabrane vesti

Pored Ibrahimovića na spisku igrača za ovaj meč našao se i Hakan Čalhanoglu, koji je povredio skočni zglob protiv Juventusa u sredu i strahovalo se da neće biti dostupan za ovaj meč, ali se i on uspešno oporavio.

Situacija u ekipi Stefana Piolija još uvek je daleko od idealne s obzirom da su van konkurencije zbog povreda Aleksis Selemakers, Ismael Benaser i Mateo Gabija, dok su Ante Rebić i Rade Krunić bili pozitivni na Kovid.

U najavi današnjih utakmica, od strane našeg dopisnika iz Rima, mogli ste da čitate o motivaciji trenera Bikova Marka Đampaola, koji će prvi put od smene na klupi Rosonera biti u prilici da odmeri snage sa bivšim klubom.



tagovi

Zlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara