Foto: Kortrijk Twitter
Foto: Kortrijk Twitter

Radovanović ima novi klub, zvanično predstavljen u Kortrajku

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 16:46

Dakle, posle Francuske, karijeru nastavlja u Belgiji

Zvanično je - Aleksandar Radovanović ima novi klub. Potpisao je ugovor na sezonu i po sa Kortrajkom, uz još jednu sezonu opciono, objavio je belgijski tim.

Ističu i Belgijanci da je Radovanović talentovan štoper, dobar igrač, ali da je imao problema sa povredom koja g je usporila sa napretkom.

Izabrane vesti

Sećamo se da Lans letos nije pustio Aleksandra Radovanovića u Lokomotivu gde ga je tražio Marko Nikolić, ali ove zime je bio raspoložen da pregovara o prodaji srpskog štopera koji je imao još godinu i po dana ugovora. I na kraju je došlo do transfera.

Za Radovanovića su se interesovali i Sivas, Himki, Rapid iz Beča i Leganes, ali je na kraju potpisao za Kortrajk. Imao je opciju da ode i u Šarlrou, ali je izabrao Kortrajk.

Radovanović je kao mlad i talentovan štoper došao u Lans pre dve i po godine iz Vojvodine u transferu teškom 650.000 evra. Lans je tada bio drugoligaš, a Radovanovićev početak karijere u Francuskoj je bio sjajan. Odmah se ustalio kao standardan štoper i dobijao pregršt komplimenata za igru.

Nažalost, sredinom sezone je doživeo tešku povredu kolena i ostao na samo 16 odigranih mečeva. Kada se oporavio, nije više bio tako standardan.

U Kortrajku već nastupaju tri srpska igrača - golman Marko Ilić, Petar Golubović i Jovan Stojanović. Radovanović je zadužio broj 66.



tagovi

Aleksandar RadovanovićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara