Radovanović na prodaju: Interesuju se Španci, Austrijanci, Turci i Rusi

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.12.20. | 13:31

Srpski štoper bi mogao da promeni sredinu

Mladi srpski defanzivac Aleksandar Radovanović je na prodaju u Lansu ove zime.

Iako ima još godinu i po dana ugovora sa klubom sa severa Francuske, Radovanović ove sezone nije u planovima trenera Franka Esa.

Izabrane vesti

Radovanović je kao mlad i talentovan štoper došao u Lans pre dve i po gpodine iz Vojvodine u transferu teškom 650.000 evra. Lans je tada bio drugoligaš, a Radovanovićev početak karijere u Francuskoj je bio sjajan. Odmah se ustalio kao standardan štoper i dobijao pregršt komplimenata za igru.

Nažalost, sredinom sezone je doživeo tešku povredu kolena i ostao na samo 16 odigranih mečeva. Kada se oporavio, nije više bio tako standardan. Prošle sezone je odigrao polovinu mečeva u Lansovom povratničkom pohodu ka Ligi 1. Letos je bio želja Marka Nikolića u moskovskoj Lokomotivi ali se klubovi nisu dogovorili i srpski stručnjak je doveo Slobodana Rajkovića.

Radovanović je ostao u Lans, odigrao je samo jedan meč ove sezone i u štoperskoj hijerarhiji pao tek na četvrto mesto. Klub je raspoložen da ga pusti ove zime, ali uz određenu novčanu nadoknadu s obzirom da ima ugovor do leta 2022. godine.

Francuski mediji javljaju da su inetersovanje za srpskog štopera do sada pokazali španski Leganes, turski Sivas, austrijski Rapid i ruski Himki.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Aleksandar Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara