Rafinja (©Reuters)
Rafinja (©Reuters)

Rafinja besneo na klupi, Ćavi ga razume: I ja sam bio ljut

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.23. | 11:08

Trener ne misli da Brazilac ima potrebnu da se izvinjava

Jedan od najboljih igrača Barselone protiv Mančester Junajteda u prvom meču plej-ofa Lige Evrope (2:2) bio je Rafinja. Sve do 83. minuta, kada ga je Ćavi zamenio Feranom Toresom.

Brazilac, koji je dao drugi i asistirao Markosu Alonsu za prvi gol svog tima, teško je to podneo, a bes je iskalio udarajući sedište na klupi za rezervne igrače.

Izabrane vesti

Neprofesionalno ponašanje Barseloninog prvotimca nije promaklo kamerama, ali trener Ćavi ne vidi problem u tome. Štaviše, zadovoljan je Rafinjinim izlivom besa.

"Razumem njegovo nezadovoljstvo. Ali dobro je što je tako. I ja sam isto bio ljut. Igrači mogu da me vređaju, ne smeta mi to. Loše bi bilo da su zadovoljni zbog izmene... Uradio sam to za dobrobit ekipe, nisam želeo ni u koga da upirem prstom, to nikada ne radim. Rafinja mi se izvinio posle utakmice, ali nije morao. Uvek govorim svojim igračima da budu ambiciozni i gledam kao pozitivno na to što neko želi da igra više", izjavio je Ćavi posle utakmice.

Rafinja se i javno izvinio treneru i saigračima zbog svog ponašanja.

"Već sam im se izvinio u svlačionici, a ponovo ću i na treningu. Žao mi je što sam tako reagovao i neće se ponoviti. Nemam problem sa Ćavijem ili klubom, samo sam hteo da ostanem u igri. Nekada toliko želiš da doprineseš da izgubiš kontrolu...", objasnio je Brazilac.

Katalonci su posle duže vremena odigrali odličnu utakmicu na evropskoj sceni, ali im to nije bilo dovoljno da sa prednošću putuju na Old Traford. Ipak, i dalje je sve otvoreno za mesto putnika u osminu finala. Revanš je sledećeg četvrtka.



tagovi

RafinjaBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara