Slobodan Rajković (©Reuters)
Slobodan Rajković (©Reuters)

Rajković prošao lekarske, plata pola miliona

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.20. | 16:59

Ugovor na godinu dana...

Samo dva dana pošto je Peruđa zvanično objavila da je raskinula saradnju sa Slobodan Rajkovićem (31), gorostasni srpski štoper praktično je pronašao novi klub. U pitanju je moskovska Lokomotiva, kako se i najavljivalo poslednjih nedelja.

Ruski mediji ovog popodneva donose nove informacije prema kojima je Rajković već odradio sve potrebne medicinske testove i svakog časa može se očekivati da klub predstavi novo pojačanje. Zajedno sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije među Lokose stiže i mladi beloruski napadač Vitali Lisakovič (22), strelac 14 pogodaka prošle sezone za Šahtjor iz Soligorska.

Izabrane vesti

Isti izvor tvrdi da će Rajković potpisati jednogodišnji ugovor, a Lisakovič četvorogodišnji. Ono u čemu je Srbin u prednosti u odnosu na Belorusa jeste plata. Sport.ru javlja da će ona iznositi oko 500.000 evra. Podsetimo, prethodnih dana pominjala se cifra od čak 1.500.000 evra po godini?!

U tekstu se još navodi da je na Rajkovićevom dolasku insistirao lično novi trener Lokomotive Marko Nikolić.

Slobodan Rajković ponikao je OFK Beogradu, odakle je prešao u Čelsi za 5.200.000 evra. Kasnije je 2011. prodat u Hamburg za 2.000.000 evra. Igrao je i za PSV, Tvente, Vitese, Palermo, Darmštat...


tagovi

Slobodan RajkovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara